sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kuuri kuiville/katkeileville hiuksille

Tässä postauksessa päästään meikäläisen ydinongelmaan: todella kuivat ja katkeilevat hiukset ja mitä niille voi tehdä. Ajattelin nyt ottaa kokeiluun kahden kuukauden mittaisen intensiivikuurin jonka pitäisi (toivottavasti) tuottaa tuloksia. Tietenkään kahdessa kuukaudessa ei voi korjata kaikkia monen vuoden aikana tulleita hiusvaurioita, mutta hiusten terveyteen voi vaikuttaa lyhyessäkin ajassa :) Lähtökohta on se, että kun hiuksia harjaa lavuaarin vieressä niin se lavuaari on sen jälkeen täynnä mustaa lyhyttä, katkeillutta hiusta... Tässä päässä on RUNSAASTI värihistoriaa sekä rautoja on tullut käytettyä ahkerasti. Hiuslaatu on pörröinen ja mitta noin puolipitkä. Sitä mukaa kun tukka kasvaa, niin hius katkeilee latvasta.

Laittakaas teidän omia vinkkejänne mulle myös! Tilanne on sen verran surkea, että kaikki keinot on otettava käyttöön!

Tässä nyt tuotteita joita mulla on jo käytössä, ja joita aion ottaa käyttöön.

VITAMIINIT


1. Biotiini Strong Hair & Nail
 Ravinteita hiuksille, kynsille ja iholle. Biotiini Strong vahvistaa kynsien ja hiuksien rakennetta. Valmiste edistää hiusten normaalina pysymistä ylläpitäen kynsien rakennusaineen, keratiinin, muodostumista. Tuotteessa yhdistyvät biotiini, sinkki ja metioniini. 
Tuotetiedot ja tilaaminen Terveysmarketista hinta 12,90€

2. Foli-B Strong
Foolihappoa, ja B6- ja B12-vitamiineja. Todistettu lisäävän hiusten kasvua.
Tuotetiedot ja tilaaminen Terveysmarketista hinta 6.90€

3. Multi-tabs
Monivitamiini-hivenainetabletti, joka on ollut päivittäisessä käytössä jo vuosia. Saatavilla apteekeissa. Katso tuotteen vaikuttavat aineet täältä
Hinta pakkauskoosta riippuen noin 5,20€-21,50€

4. UltraColl
Ehdoton tämän hetken suosikkini. Terhi kirjoitti tuotteesta täällä
 Erään tutkimuksen mukaan pystyttiin hiuksen läpimittaa lisäämään 9,3 % -11,3 %,
saaden hiuksista huomattavasti vahvemmat ja ilmavammat.
Kollageenitäydennyksellä voidaan myös vahvistaa hauraita kynsiä sekä
parantaa nivelten kimmoisuutta ja liikkuvuutta. 

Kollageenin vaikutukset:
Elvyttää, nuorentaa ja uudistaa ihoa
Lisää ihon volyymia vähentäen hienoja juonteita sekä ryppyjä
Tasoittaa ihon sävyä ja palauttaa nuorekkaan ilmeen
Vähentää merkittävästi otsan - sekä silmänalueen ryppyjä
Vahvistaa hiuksia sekä lisää ilmavuutta
Vahvistaa kynsiä 36 %
Vähentää kipua ja jäykkyyttä nivelissä sekä lihaksissa
Vahvistaa rusto - ja sidekudoksia
Parantaa vastustuskykyä 
 
Tuotetiedot ja tilaaminen Sportsnutritionilta hinta 39,90€

TUOTTEET 


Kerastasen hiustuotteita voi tilata useista verkkokaupoista, tai ostaa kampaamoista. Erittäin laadukkaita! Hieman hinnakkaampia, mutta todellakin hintansa väärti.

Dr.Hauschkan Neem Hair Lotion Vahvistaa hiuksia ja parantaa niiden kasvua. Päivittäiseen käyttöön päänahan kutinaan ja hilseilyyn. Sopii myös elottomille ja rasvoittuville hiuksille. Erittäin hyvä tuuheuttava ja viilentävä tuote! 
Tuotetiedot ja tilaaminen Hyvinvoinnin Tavaratalosta hinta 21,95€

Eubonia luomulaatuinen sheavoi Kyseessä on todellinen monitoimituotte, joka muistuttaa monin tavoin kookosöljyä: se sopii paitsi iholle, myös hiustenhoitoon (erityisesti kaksihaaraisille ja elottomille ja kuiville hiuksille hoitoaineeksi). 
Tuotetiedot ja tilaaminen Green Dealista hinta 11,90€

HIUKSIIN VAIKUTTAVIA AINEITA


Kuivat, katkeilevat hiukset pitävät erityisen paljon sheavoista, tunnetaan myös nimellä karite, jota puristetaan afrikkalaisen sheapuun pähkinöistä. Sheavoi sisältää erityisen paljon E-vitamiinia ja karoteenia. Hiustupet imevät itseensä sheavoin ainesosat, jotka hiustupesta käsin suojaavat hiuksia lisähapettumiselta ja muilta vaurioilta. 

Hiuksesi voivat olla vaurioituneet, mutta silti ne voivat olla hienot ja sileät. Siinä tapauksessa keratiinia sisältävät nesteet ovat täydellinen korjausratkaisu. Keratiini imeytyy hiuksen vaurioituneeseen rakenteeseen, mihin se sopii kuin hanska käteen. Tällä tavalla keratiini täyttää ja tasoittaa uudelleen hiuksen rakenteen. Seurauksena on kiltävämmät hiukset nopeasti. Uudet tuotteet sisältävät kolme kertaa enemmän keratiinia kuin vanhemmat ja sen takia ne ovat todellinen siunaus rappiolla olevilla hiuksille. 

Erittäin hienot kasviöljyt auttavat palauttamaan olkimaisiin hiuksiin niiden luonnollisen silkkisyyden. Kaikki kasviöljyt sopivat tähän tarkoitukseen, mutta argan- ja auringonkukkaöljyt auttavat erityisen hyvin, koska ne sisältävät tyydyttymättömiä rasvahappoja, jotka muistuttavat talirauhasten tuottamia luonnollisia rasvoja.  

Hunaja kosteuttaa, kiihdyttää hiusten kasvua ja voi vaalentaa hiuksia (varsinkin hunaja+sitruuna yhdistelmä vaalentaa ja kirkastaa hiuksia). Lisätehoa saa lämmitämällä hunajaa hieman mikrossa ennen käyttöä. Erinomainen ainesosa kotitekoisiin hiusnaamioihin.

Sinkkiä tarvitaan elimistön rakennus- ja uudistumistoimintoihin. Se vaikuttaa kasvua sääteleviin entsyymeihin, hormoneihin ja energia-aineenvaihduntaan. Sinkin vaikutukset näkyvät parhaiten nopeasti uudistuvien kudosten kuten ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnissa.

TEE-SE-ITSE HIUSNAAMIO 

 


Ja sitten vaan testailemaan!

-Emmi-





comments

19 kommenttia:

  1. Kannattaa kokeilla myös Priorinia :) Muutaman kuukauden päästä näkee miten uusia hiuksia on alkanut kasvaa tosi paljon.
    http://www.priorin.fi/

    VastaaPoista
  2. Eteerinen rosmariiniöljy edistää hiusten kasvua ja hiukset kasvavat tummempina. Eteerisiä öljyjä ei kuitenkaan saa käyttää sellaisenaan, vaan sitä sekoitetaan hitusen esimerkiksi kookosöljyyn. Kannattaa antaa vaikuttaa reilusti. Suosittelen muutenkin kookosöljyä esim. meikin poistamiseen. Silmäripseni ovat luonnostaan tummat, mutta alkaessani käyttää silmämeikkiä oma värini haalistui harmaaksi. Nyt olen 1,5 v käyttänyt vain kookosöljyä ja ripsieni väri on alkanut palautua. Kerran tosin käytin tavallista, entistä lempimeikinpistoainettani, kun olin 4 kk käyttänyt öljyjä, ja sain siitä hirveän reaktion! Silmäni vuosivat ja sain pienet arvetkin silmän alle. Kyseessä oli vielä alkoholiton herkän ihon tuote. Enää en uskalla palata kemikaaleihin.

    VastaaPoista
  3. Noniin Emmi laitappas nyt taas pitkästä aikaa kuvia sun mahasta ja pepusta että saan potkittua itteeni vauhtia :D Saan aina järkyttävät motivaatiot ja treeni innostukset teidän kuvista ja nyt OIKEESTI tarttee sellasta!!! AUTA pliis ;D Ja varmaan tajusitte kaikki ne mun ongelma kohdat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei! :D <3 Se on kuule semmonen homma ettei tässä ole itselläkään mikään paras olo ja fiilis tämän treenikiellon takia! Lähinnä ärsyttää kaikki fintees- ja treenilehdet kaupoissa jne. MUTTA ensi viikolla pääsen taas aloittamaan treenit kevyellä aerobisella! Jipii!! Sitten lupaan laittaa heti kuvia kun pääsen tästä turvotuksesta eroon, on vähän lipsuttu ruokavaliostakin tässä treenikiellon aikana ;D

      Poista
  4. Ja hei se postaus leikkausoperaatiosta tai koko siitä hässäkästä ehdottomasti

    VastaaPoista
  5. Olen ostamassa ensimmäistä sykemittariani. Hinnaltaan jotakin 100-200 € välillä. Millaiset sykemittarit teillä on? Osaisitteko suositella jotakin tiettyä mallia tai merkkiä tai kertoa muuten, mitkä ominaisuudet olisivat tärkeitä? Voisitteko tehdä sykemittareista info-postausta yms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo totta kai! :P

      Itsellä on Polarin perusmittari jossa fitness-testi ja laskee kalorinkulutuksen ja rasvan määrän :)

      Poista
    2. Oma maksoi muistaakseni 180€ :)

      Poista
    3. http://www.netanttila.com/shop/fi/netanttila/sykemittarit-ja-rannetietokoneet/polar-ft40f-sykemittari-9391533

      Tässä linkki :) Hinta nykyään 140€ :) ja on ollut ihan superhyvä!

      Poista
  6. Millon leikkauksesta tulee tietoa? missä kävit,hintaa jne? :D

    VastaaPoista
  7. Toi kotitekoinen hiusnaamio on nyt juuri testissä :) en kylläkään laittanut greippimehua. Hiukseni ovat superkuivat ja katkeilevat tosi paljon :( jos vaikka tämäkin auttaisi edes vähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa ! :) Itsellä on ainakin auttanut kaikenlaisilla vitskuilla ja mömmöillä leikkiminen :D

      Poista
  8. ehkä vähän jälkeen mut kannattaa kokeilla ihan kaupasta saatavaa eläinten biotiinia on halvempaa ja tehokkaampaa ja ei haittaa mitään vaikka syökin sitä isompaa pitoisuutta

    VastaaPoista
  9. Onko tullut muutosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerastasen tuotteet eivät petä koskaan! Ovat aina hintansa väärti :) Tosi hankala sanoa että mitkä vitamiinit nyt esim olleet kaikista tehokkaimpia, kun niin monenlaista käytössä. Mutta lyhyesti niin on tullut kyllä muutosta :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.