keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Treenivarusteita!! (Terhi)




VARUSTEITA & VÄLINEITÄ

Tää on nyt vähän tämmönen erikoinen bloggaus mutta ajattelin hieman avata varusteista.. :)
Eli mitä minä käytän, mistä olen niitä saanut/ostanut ja mistä erityisesti tykkään! 
Aloitetaan uusimmista hankinnoista! 

AI NIIN JOO!! Semmoinen huomio että osa tuotteista on ostettu, osasta saanut alennukset ja muutaman olen ihan saanut :) Eli ei missään nimessä mikään mainospostaus ole kyseessä.. Suurimmasta osasta tuotteita olen maksanut 100% hinnan! 



Nilkkapainot www.boombody.fi
Paljasjalkakengät www.onnisport.fi
Alla olevat kaksi kuvaa joissa nilkkapainot sekä nuo paljasjalkakengät!
Nilkkapainot ostin siis Saralta BoomBodysta! Voin nimittäin kertoa että parempaa poltella ei persuksiin saa kuin näillä ;) Tai no talja sekä kuminauha menee kyllä hyvin lähelle! 

Paljasjalkakengillä olen ottanut nyt ekoja treenejä juosten! :) Ja sitten kesällä niitä tulee pidettyä kuntotreeneissä! Ainakin pohkeet sekä säären etuosa oli ekan lenkin jälkeen niin kuoleman kipeät että :D Syy miksi minä nämä ostin oli että minulla on lättäjalat ja näiden käsittääkseni pitäisi helpottaa vaivaa :) 

Tässä vielä molemmista pieni info:

ZEM PALJASJALKAKENGÄT = Salille, Crossfittiin, juoksuun , jumppaan, rannalle, uintiin, matkalle……täydellistä! Yhdysvalloissa kehitetyt barefoot jalkineet joiden touch ja tuntuma on ainutlaatuinen. Tuotteen materiaalit ja teknologia on kehitetty niin että käyttäjä saa maksimaallisen proprioseptisen tuntuman askellus pintaan. Tällä tavoin saavutamme paremman tasapainon, liikkeen laadun, voiman tuoton, liikkeen vakauden sekä suorituskyvyn. 
BOOMBODY NILKKAPAINOT Brasilian upeiden vartaloiden salaisuus!!
Brasiliassa ja muissa Etelä-Amerikan maissa on naisilla tunnetusti maailman parhaat pakarat. Siellä suuret nilkkapainot ovat salien vakio varuste, sillä ne ovat ideaali ratkaisu pakaratreeniin!Jos haluat lisää muotoja kroppaan, nämä ovat pieni sijoitus, jotka sopivat erinomaisesti kotitreeniin ja ovat ehdoton lisävaruste kuntosaleille. Suositellaan aloittamaan 5kg painoilla, ja sitten siirtymään 7,5kg:n painoihin rankempaa treeniä varten! Nilkkapainot EIVÄT ole tarkoitettu juoksemiseen tai kävelemiseen, ne tekevät silloin liikarasitusta polville! 
Nilkkapainot & paita: www.boombody.fi
Lycra-pökät: www.spartanshop.fi

Kompressiosäärystimet sekä paljasjalkakengät:
http://www.onnisport.fi/
Sitten komperessiosäärystimiin.. Mulla on jo ennestään 2XU kompressiohousut sekä paita + ZeroPointin säärystimet. Nämä Compressosportin säärystimet on kuitenkin enemmän mieleeni kuin Zeropointin. Syystä että ne ovat niin ohuet eivätkä jätä painaumia kuin ZeroPointin omat :) 

Tässä vähän infoa niistä:
Säärystimen vaikutukset: parempi verenkierto, parempi verenkierto, antaa tukea, nopeampi palautuminen, parempi suorituskyky, vähentää turvotusta, vähentää lihasjäykkyyttä

Käyttötarkoitukset: juoksu, pyöräily, kuntosali, lähes kaikki urheilulajit, seisoma / istumatyö

http://www.onnisport.fi/category/23/compressport-kompressiotuotteet

Eteenpäin:

PARAS SALIKASSI IKINÄ ❤︎  Tämän sain koska Sportsnutrition on meidän yhteistyökumppani sekä tämän blogin tiimoilta että meidän molempien yritysten yhteystyökumppani. Tehdään siis heidän kanssa monenmoista yhteistyötä. Pointti on siinä että kassissa on todella paljon erilaisia taskuja mihin saa kaiken mahdollisen jopa reissuun.

PARHAIMMAT SALIKENGÄT IKINÄ ❤︎ Nämä ostin Gazozilta.. Ei ole kyseessä mitkään super-ihmeelliset kengät joissa olisi jotain erityisominaisuuksia :D Se miksi rakastan näitä on niiden ilmavuus.. Tarkoitan tällä sitä että minä en voi esim. kyykky-kenkiä laittaa millää jalkaan koska alkaa heti kramppaamaan jalanpohjista johtuen tod.näk. lättäjaloistani.. Näissä ei myöskään jalat ala haista koska tyhjää tilaa niin paljon.. Teen myös paljon pallolla, jne. joten nämä on helppo ottaa pois jalasta nopeasti.

www.sportsnutrition.fi
www.gazoz.fi
Uusimpia lemppareita on nämä Spartan-kuminauhat joista kirjoitin jo itse asiassa aiemmin täällä.
Näillä saa myös varman persetapon ;)
Kumpparit käytössä möksällä vatsa- ja selkätreenissä..
http://www.spartanshop.fi/fi/resistance-bands/83-vetokumi-s-keltainen.html


Eteenpäin.... 

Minä todella harvoin käytän nostovyötä mutta silloin kun tulee testailtua vähän voimia isommilla painoilla niin vyö on usein käytössä. Mulla on ihan perus vyö joka ostettu Fitnesstukusta :)

Sitten TAAS yksi lemppareistani  eli tuo VYÖ (SPIBELT). Ostin henkkamaukasta sellaisen mustapinkin mutta sinne ei mahdu mun iphone silloin kun kuulokkeet on siinä kiinni tai no nipinnapin saa.. Tuo on myös ostettu Onnisportista.. Tässä vähän tuotetietoa:

SPIbelt on nopeasti kasvava brändi, joka on nyt myös SUOMESSA. 
SPIbeltit ovat saavuttaneet Suomessa huiman suosion lyhyessä ajassa, eikä suotta!
SPIbeltissä kuljetat hölskymättä mukanasi: kortit, passit, rahat, puhelimet, energiageelit, lääkkeet, soittimet ja kaiken muun pienen tarpeellisen. 
Kaikki tuotteet pysyvät täysin paikoillaan, sillä SPIbelt pysyy paikoillaan kun sinä liikut. 
SPibelt on mahtava kumppani esimerkiksi juoksuun, hiihtoon, pyöräilyyn, kävelyyn, retkeilyyn ja matkustamiseen
SPIBELT: www.onnisport.fi
PARAS SHEIKKERI??

Ehdottomasti Sportsnutritionilta saatavat sheikkerit.. Ennen oli vain Self-painatuksilla ja nyt myös Sportsnutrition-painatuksilla. Näitä sekä alennuskoodeja menee siis omille asiakkaille aina! Sisällä ei ole sellaista ritilää vaan semmonen metallinen pallo joka sekoittaa jauheen veteen/maitoon. Sekoittuu varmasti eikä jää klönttejä! 

Paluu nuoruusajoille... ;)

RULLALUISTIMET! :D Kävin ostamassa Intersportista nämä kesän alussa.. Valitettavasti huonojen säiden vuoksi käyttö jäi alkukesästä heikoksi.. Nyt kuitenkin tuli käytyä ja jatketaan.. Homma toimi vuosienkin jälkeen toki en yhtä näppärä ollut enään.. 

Intersport

Tässä myös ystäväni Lindan tekemä video meidän rullaluistelu että salitreeneistä :)



Sitten mun kotipunttisaliin... 

Tavaraa on tullut hankittua vaikka mistä.. Intersportista, Fitnesstukusta, Gorillasportista, Spartanilta, S-marketista, jne. :D

Lähdetään vähän purkamaan mitä kaikkea siis minulta löytyy tuolta parvekesalilta:

- Vinopenkki (säädettävä)
- Vatsalihaslauta
- Kaksi leuanvetotankoa
- Kaksi isoa jumppapalloa
- Painonnostomatto
-Ohut jumppamatto
- Hulavanne
- TRX-renkaat (ei aidot TRX:t)
- 2 Foamrolleria
- Pieni pilatespallo
- Vatsalihastuet leuanvetotankoon
- hyppynaru
-Erilaisia vastuskuminauhoja
- Säädettäviä kuminauhoja kahvoilla
- Nilkkapainot 2 x 2kg sekä 2 x 7,5kg
- Erilasia käsipainoja ja käsipainosettejä
- Levytanko + levypainoja
- Voimarulla
- Crossari
- Tasapainolauta


Pieni tilaus Fitnesstukusta ;D













Tämän kuvan jälkeen on hankittu vielä lisää levypainoja, kuminauhoja, vinopenkki sekä vatsalihaslauta jotka näkyy esim. tseuraavassa videossa..


 Tässä vielä siis lista mistä kamaa hankittu:


-Terhi- 




comments

5 kommenttia:

  1. Moi! Ajattelin vaan sanoa et Instagramissa on helppo vaihtaa käyttäjänimeä. ;) Hassua kun oot vanhalla nimellä vielä sielä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! Joo nimimerkki on tuo terhipa.. Vaikka itse nimen olen sinne vaihtanut :) on niin moneen paikkaa linkitetty tuo tili niin pitää vaihtaa kaikkialle :) Mutta to do list:lla on ;)

      Poista
  2. Moikka Terhi!

    Millaisilla kotona tehdyillä liikkeillä saisi lisää muotoja pakaroiden sivuille..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dirty dog, reiden loitonnukset seisaaltaan/kylkimakuulta, pyöräily kyljellään, hot potato, sivukyykky, jne. :) Nämä siis kehonpainolla :) Onko sinulla jotain välineitä? :)

      Poista
    2. Onko dirty dog siis se sellainen kontillaan jalan loitonnus..? mikäs on tuo hot potato ei sano minulle yhtään mitään eikä kertonut googlekaan mitä kerkesin pikaisesti vilkaista
      ..pyöräily kyljelläkään ei kyllä ole tuttu...

      Löytyy perus painoja ja tanko :)

      Olen miettinyt myös sellaisen kuminauhan ostamista mitä olet hehkuttanut, mutta itsellä ei oikein riitä luovuus sen kanssa, eli jos saa samalla ehdottaa toivepostausta niin reeni nauhalla! ;)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.