perjantai 22. elokuuta 2014

Garmin Vivofit (Terhi)

GARMIN VIVOFIT! 

Kesällä sain testaukseen Garminilta heidän uuden tuotteensa Vivofit fitness band.

Tässä nyt jokunen viikko käyttöä takana joten mennään arvosteluihin ;)

Eli ihan ensimmäisenä miten lähdettiin liikkeelle? 

1. Paketti auki ja laite ranteeseen
2. Tietokoneeseen kiinni sellainen pieni usb ja ladattiin koneelle sovellus 
3. Synkattiin kone + laite yhteen
4. and we are done!

Seuraavaksi sitten ihmeteltiin laitetta.. Siinä on siis yksi nappi josta painamalla pari sekuntia niin se alkaa synkkaamaan tietoja koneelle ja vähän pidempään kun painaa (n.3s) niin laite menee nukkumistilaan ja ruudulle pamahtaa "SLEEP".  Klikkailemalla nopeasti saa taas tietoja päivältä (kello, kävellyt askeleet, askeleet kilsoina, poltetut kalorit, jne.).

Eli laite toimii siis siten että pidät sitä koko ajan kädessä ja toimit normaalisti. Laite kirjaa askeleita sekä kaloreita koko päivän. Perustiedot syötit itsestäsi kun asensit sovellusta koneelle.

Näytölle pamahtaa punaisia viivoja ns. palkkeina sitä mukaan mitä pidempään istut aloillasi. Täten se siis muistuttaa että: "OTAHAN VÄHÄ LIIKETTÄ JALKOIHISI JA LÄHDE KÄVELEMÄÄN"! :)

Illalla kun painelet unille tai menet päivällä päikkäreille niin asetat laitteen nukkumistilaan ja koneelta voitkin sitten katsella miten tuli nukuttua ;)

Latasin myös iPhoneen sovelluksen joten voi synkata myös puhelimen välillä! :)

Täytyy sanoa että loistotuote kokonaisuudessaan! Ja sovellus ihan mahtava!!

Lisäksi tähän saisi kytkettyä muitakin Garminin laitteita ja esim. itse koin että sykevyön olisi tarvinnut. Laite ei tunnista liikunnalla poltettuja kaloreita vaikka niitä olisi toista tuhatta vaan sanoo esim. kalorimääräksi edelleen päivältä 1900kcal --> vaikka todellisuudessa on esim. 2900kcal.

Eli salitreenit, juoksut, jne. muut liikunnat eivät näytä todellista kuluttua kalorimäärää :) Täten laite on ilman lisäosia parhaimmillaan siis yleisen aktiivisuuden ja unen seurantaan.

Toinen miinus siitä miten laite kiinnitetään. Muutaman kerran pääsi aukeamaan laite ja meinasi pudota roskiin ties minne. Kiinnityssysteemi ei ole siis mikään paras.. Tästäkin vaivasta pääsin toki eroon aika pitkälle kun vaihdoin laitteen vasempaan käteen :)

Tuotetta löytyy myös monessa eri värissä :) TÄÄLTÄ tutustumaan lisää http://sites.garmin.com/vivo/


Alempana pieni kuvakollaasi :)

btw.. Kädessä Naimakan käsikoru www.naimakka.com :)


-Terhi-
comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.