torstai 3. heinäkuuta 2014

Wräppäilyä ja muita kuulumisia (E)

Moi!

Ihan ensiksi pakko hehkuttaa, että omat maisteriopinnot alkavat syksyllä! Jess :) Kauppatieteiden maisteriksi pitäisi siis jonain päivänä valmistua. Tiukka syksy tulossa muutenkin, kun on firman laajennus edessä ja monen monta alkavaa isompaa prokkista! Yksityiskohtia siitä myöhemmin :) Eli en odota, että valmistuisin maisteriksi kahdessa vuodessa, vaan omaan tahtiini näiden muiden juttujen ohella. Mutta yksi suurimmista tavoitteistani on siis toteutumassa! Fiilis ei voisi olla parempi. Tekisi jo mieli kertoa lisää muista syksyn kuvioista, mutta maltan vielä hetken ;)

Tässä on ollut monenlaista lehtijuttua nyt kesällä, tuo oikealla oleva juttu on paikallislehdestä, sitten tuli Fitbody kesäkuussa (vas.), ja nyt 2.7. ilmestynyt Kotivinkki. Tuo Kotivinkin juttu tehtiin toukokuussa ja nyt on hassua katsoa, kuinka paljon on tullut kehitystä sen jälkeen! Kerroin myös haastattelussa että aloitin tavoitteellisen treenin taas toukokuussa (kun oli aikaa ja motivaatiota keskittyä) ja että kehitystä on tullut tosi nopeasti. Ja onhan sitä!!


Tässä tämän hetken kondista



Näitä legginsejä voi tilata minulta! Saatavana värit pinkin ja turkoosin lisäksi musta, valkoinen, violetti, sähkönsininen ja punainen :) Näiden kiiltävien lisäksi saatavana mattana muutamia värejä. Kolme erää myyty jo loppuun! Lisätiedot ja kuvat spostilla info@fitverstas.com.
Yhtenä tavoitteena on ollut saada muotoa ja massaa pebaan ja reisiin. Reisien kanssa saa tehdä töitä vielä reippaasti, mutta takapuoli ottaa treeniä vastaan hyvin.




Instasta löytyy enemmän kuvia, profiili täällä. Huomatkaa muuten edellinen bloppis-postaus, mihin teen vähän väliä päivityksiä!

Lyhyen massakauden jälkeen nyt sit siis dieettailen ja tarkoitus olisi syksyllä siirtyä pidemmälle massalle. Pidän yhden tankkauspäivän viikossa, mistä päästäänkin itse asiaan. Tankkauspäivän turvotus! :D Ohhoh!

Kaverini Salla myy näitä paljon kohuttuja bodywräppejä ja pakkohan sitä oli itsekin kokeilla. Kyseessä siis It Works Body Wrap. Ostin yhden testiwräpin 25e ja tarkoitus oli wräppäillä vasta ensi viikolla. Kuitenkin tankkauspäivän turvotus oli oiva lähtökohta kokeilla wräppäystä! Wräppiä pidetään 45min tai kauemmin (kuitenkin maks. 8h) minkä aikana juodaan vähintään puoli litraa vettä. Pidin tuon 45min ja join sen puoli litraa. En huomannut alkuun yhtään mitään ja ehdin jo ilmoittamaan Sallalle, ettei tuote toiminut. Join vielä puolitoista litraa vetää, otin puolen tunnin päikkärit ja sitten!! Olen kyllä vaikuttunut :D Varsinkin tuo ylävatsa itselle ongelma joten arvatenkin olin tosi yllättynyt tuloksista!


Ja siis nuo tulokset jo yhden wräpin jälkeen! Nyt aion ottaa neljän wräpin kuurin. Odotin, että tulokset olisivat häipyneet yhtä nopeasti kuin tulivatkin.. Edelleen illalla ja tänä aamuna vatsa oli litteä ja varsinkin kyljissä huomaa eron. Olo on kuin ei olisi syönyt ollenkaan aamupalaa, kun aamuisin vatsaa ei turvota. Ihmeellistä.. Kasasin pienen infon tähän alle:

Wrap on yksittäispakattu kuitukangas, jossa on mukana patentoitu yrttivoide.

Wrapin toiminta perustuu toimivaan kasvitieteelliseen yhdistelmään, joka voiteessa on. Voide imeytyy ihoon ja tekee ihosta sileämmän, kimmoisamman, poistaa selluliittia sekä raskausarpia. 


Voide vaikuttaa 72 tuntia, jonka jälkeen hoito kannattaa toistaa. Parhaat tulokset saat sarjahoidolla, yleensä 4 kertaa peräkkäin, vähintään 72 tunnin välein.


Voide imeytyy ihoa syvemmälle ja ”hyökkää” rasvasolujen kimppuun. Kuona-aineita poistuu paljon, siksi veden juominen on ehdottoman tärkeää. 

Tulokset säilyvät omista ruokailu- ja liikuntatottumuksista riippuen 2-6 kk. Kun olet päässyt haluamiisi tuloksiin, suosittellaan ylläpitämään tuloksia ns. huoltowrappaamalla noin kuukauden välein. Jokaisen kroppa kuitenkin toimii omalla tavallaan eli toimivin tapa on löydettävä itse.

Muista ettei It Works! Body Wrap ole taikatuote! Saadaksesi parhaat tulokset, huolehdithan hyvästä ruokavaliosta ja liikut tarpeeksi. Wrapit lisäävät motivaatiota tuomalla tuloksia nopeasti ja se on aina kiva asia!

Facebook-sivut täällä missä paljon lisää infoa ja esim. tarkat käyttöohjeet. Wräppejä voit tilata Sallalta salla.sorvoja@gmail.com, tuotteita saa ostettua edullisemmin kanta-asiakashintaan ja Salla etsii myös myyjiä tiimiinsä. Kaikki lisätiedot siis häneltä! :)

Seuraavaksi laitan teille taas kotiohjelmaa tulemaan kuvien kera mm. keskivartalon ja käsien muokkausta ym. :) MUKAVAA TORSTAITA!! -Emmi-

PS. Tässä alla kuukausi sitten otettu kuva. Aikamoinen muutos varsinkin keskivartalossa näin lyhyessä ajassa!


comments

13 kommenttia:

  1. Heiii!! Mistä tuommoisia housuja löytyy, sinulla nuo KELTAISET legginssit/trikoot mitkä lie :D Tässä "Wräppäilyä ja muita kuulumisia"-jutussa on kuvassa ylläsi ne housut. ?

    VastaaPoista
  2. Millä treenillä ja kuin usein treenaat persettä ja reisiä? Oon koittanu katella mut ei oikeesti löydy mistään kivaa reeniä ja oma mielikuvitus ei riitä.. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä tullut kokeiltua vaikka minkälaista treeniä ja pääasia että saa liikkeissä hyvän tuntuman :)

      Poista
  3. Siis oletko käynyt ensin tradenomiopinnot? Jos niin missä, mikä oli keskiarvo että pääsit yliopistoon? Ja mihin yliopistoon pääsit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tradenomipohja ja Centriasta valmistunut. Sanotaanko että ihan ok KA :)

      Poista
  4. Aivan super ihania noi värikkäät legginsit!! Looking good! Ja onnittelut maisteriopintojen aloittamisesta! :)

    VastaaPoista
  5. Minkä hintaiset nuo legginssit on ja mitä materiaalia? :)

    VastaaPoista
  6. Moi!

    Ei liity nyt tähän postaukseen mutta haluaisin kysyä Terhiltä niistä nilkkapainoista jotka vasta ilmeisesti tilasit ja voisin olettaa että 7,5 kiloisina ;)

    Ovatko ne hyvät..? :) itse olen suuresti harkinnut niitä 5 kilon painoja mutta onkohan ne liian raskaat tällaiselle kotijumppaajalle..? Toki ei varmaan tarvitsisi niin pitkiä sarjoja saatikka reeniä tehdä kun saa poltteen tuntumaan varmaankin paljon nopeampaa.. :P

    Harmi vaan kun ne on nyt tilapäisesti loppu, toivottavasti tulisi pian lisää.. odotan kyllä innolla sitä sinun lupaamaa beban tapporeenipäivitystä niiden nilkkapainojen kanssa!!

    terkuin, eräs etä-asiakkaasi ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Tää oli tullut Emmin viestiin mutta ei se mitään ;) Mulla on 7,5kg ja on hyvät! :) Ne 5kg painot on hyvät kotitreenaajalla! eli hankintaan! :)

      Ja treeniohjelma tulossa nyt viikonloppuna! :)

      -Terhi-

      Poista
  7. Moi Emmi. Mistä näkee kaikki tuotteet jotka sinulla myynnissä?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.