Munakoisoraviolit, karpalo-saksanpähkinäjuusto, live-avokadovanukas -
raakaruoka hellii makuhermoja, vaikka uunia ja hellaa ei käytetäkään.
Raakakeittiössä ravinteita varjellaan hellävaraisilla
ruoanvalmistustekniikoilla, kuten marinoimalla, kuivattamalla ja
hapettamalla.
Oli ihan pakko saada Hyvinvoinnin Tavaratalosta tämä kirja! <3 Outi Rinne (s. 1969) on hyvinvointiin erikoistunut psykologi,
elämäntaidon valmentaja ja kasvis- ja raakaruokaan perehtynyt kouluttaja
ja kirjoittaja. Hän kirjoittaa suosittua Keittiökameleontti-blogia.
Kirjassa on trendikkäitä ohjeita alkuruuista jälkiruokiin, tällä viikolla käyn reseptien kimppuun!
Kirjassa on trendikkäitä ohjeita alkuruuista jälkiruokiin, tällä viikolla käyn reseptien kimppuun!
Kirjan voi tilata täältä
Käykää nappaamassa meidän fb-sivuilta alekoodi Hyvinvoinnin Tavarataloon ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.