tiistai 14. tammikuuta 2014

Ostohyvitys.fi uutisia!

Moi!

Terhi kertoi jo aiemmin Ostohyvitys.fi -palvelusta täällä. Varsinkin nyt alennusmyyntien aikaan tulee shoppailtua paljon verkossa, ja niin tulee kyllä muutenkin. Kivijalkakaupoilla tulee käytyä enää vain murto-osa siitä, mitä ennen. Kuten Terhi kertoi, niin tämän palvelun kautta saa myös aleostoista hyvitystä, ja rahaa takaisin omalle tilille! Itse ajattelin seuraavaksi tehdä tilaukset Fitnesstukkuun ja Henkkamaukkaan. Ja ostohyvityksen kautta tulen siis saamaan hyvitykset suoraa tililleni. Kätevää! Ostoksista tein taas kollaasin.

Nyt lukijamme saavat 5€ shoppailurahaa, kun liittyvät palvelun käyttäjiksi TÄSTÄ! *
Muistakaa, että rekisteröityminen on ilmista!

Mukavaa tiistaita!

Emmi

*) Blogiyhteistyö
comments

6 kommenttia:

 1. Siis mitä tuo ostohyvityshomma oikein tarkoittaa? Mitä pitää itse tehdä vastineeksi, jotta saa ostohyvitystä? Luin myös tuon Emmin postauksen aiheeseen liittyen, mutta sieltäkään ei selvinnyt minulle mitään sen enempää. Ei kai joku firma vaan huvikseen maksa ihmisille osaa rahoista takaisin, jotka ne on tuhlanneet nettishoppailuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli Emmin postaus ja se vanhempi Terhin. Ostohyvitystä saa siis tekemistään verkko-ostoksista, Ostohyvityksen sivuilta voit katsoa mitkä kaikki verkkokaupat ovat mukana ja joilta ostaessasi saat rahaa takaisin tekemistäsi ostoista. Hyvityksen suuruus myös riippuu verkkokaupasta. Tekstiin upotetuista linkeistä pääset näkemään lisätietoa :) Ei siis vaadi mitään "kikkakolmosia".

   Poista
 2. Heij! Tämä kyssäri ei nyt liity aiheeseen, mutta kysyn silti :) eli juotteko mitään vichyjä tai kivennäisvesiä.itse olen juuri saanut lopetettua light-limujen juonnin korvaamalle ne lidlin hiilihapollisella kivennäisvedellä.onko juoma huono vaihtoehto? Kerryttääkö hiilihappojuomat enemmän nestettä kehoon? Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Terhi voisi vastata tähän, sillä en itse juo oikeastaan mitään hiilihapollisia juomia :) Aikoinaan meni kyllä limsaa ja energiajuomaa, mutta ne jäivät itsestään pois kun tulin raskaaksi 2010. Tämäkin on tottumiskysymys. Loistavaa että olet päässyt limppareista eroon, kivennäisvedet ovat varmasti parempi vaihtoehto! :)

   Poista
 3. Kannattaa tutustua myös Bonariin. Aloitusbonusta saa 20 euroa tuosta mun linkistä. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.