lauantai 25. tammikuuta 2014

Voihan saikku (Emmi)

Kuten kirjoittelin oman blogini puolelle, niin täällä saikutellaan ainakin vielä ens viikko. Perjantaina iski noidannuoli, aikas paha tulehdus siellä nivelten välissä on. Mitään vastaavaa ei ole tapahtunut koskaan, joten säikähdin ihan tosissaan sitä tilannetta ja kipua! Eipä ole tarvinnut kivusta itkeä sitten synnytyksen.. Alkuviikkokin meni jo saikulla, kun oli ilmarintaepäilys. Noh, lääkkeet toimivat ihan jees ja kävellä pitäisi paljon. Nyt ne lupaamani tilannekuvat saavat vielä odottaa.. :(

Jos ei muuta, niin ainakin pyöräytin hyvät sapuskat tälle päivälle. Ei näistä näin hyviä ole aiemmin tullut, olisko syy ollut luomu täysjyväruisjauhoissa. Jos en olisi ollut niin laiska, niin perunamuusi olis ollu kova sana.

Tämän viikon plussia:
Viikonloppu
Koti
Aamutakki ja villasukat
Ruoka
Nettishoppailu
Aikaa rästihommille

Miinuksia:
Selkäkivut
Hankala olo
Treenikielto
Treenikiellon aiheuttama vitutus


Parempaa viikonloppua teille!!! :) 

Emmi
comments

10 kommenttia:

  1. Tiedän tunteen!!!! Noidannuoli on niin vmäinen vaiva! Paranemisia sinne<3 L

    VastaaPoista
  2. Auts :( Laitathan kuulumisia miten etenee.. Toivotaan että kivut lähtee pian.. No nyt on mahtavan näköinen annos! :P

    VastaaPoista
  3. Mikä sun oma blogi on?

    VastaaPoista
  4. Kummankin omat blogit löytyvät tuolta oikeasta reunasta ;)

    VastaaPoista
  5. Vinkkinä paljon hierontaa takareisi-pakara osastolle. Kärsin joskus ent.urheilijana muutamista noidannuolista (saattaa joskus myös tulla, jos mave:ssa pyöiistää alaselän huomaamatta). Noidannuoli on yleinen ja kertoo yleensä heikoista lihaksista tai jostain, minkä on tehnyt väärin. :) Hyvä urheiluhieroja osaa hoitaa ns.homman kotiin. Lonkkien avaamista kantsii harjoittaa päivittäin. Tsemppiä tytöt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä ei ollut kyse siitä :) 15vuoden telinevoimistelu-ura pelasti skolioosin oireilta, mutta nyt kun en ole vuosiin enää voimistellut vaan jauhanut punttia ja laiminlyönyt kehonhuollon niin kuulemma "lihakset olivat jo ihan väärillä paikoilla". Selkä on ylinotkolla ollut aina ja tosiaan mun ohjelmaan ei siis mavet kuulu ;D sen jälkeen sitten kun vielä kaaduin tuon selkäni niin iski se noidannuoli.. urheiluhieroja on tähän hyvä apu mutta pelottaa tuleeko tästä nyt kierre.. no riittävästi hierontaa ja sitä uintia+roikkumista niin ainakin jonkin verran ennaltaehkäisee!

      Poista
  6. Oisko teillä antaa jotain vatsa vinkkejä, miten kannattais treenata, jotta alkais syntyy tuloksia ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit hakea täältä blogista vatsatreenivinkkejä ja -ohjelmia esim hakusanalla "vatsatreeni" :)

      Poista
  7. Hei. Voisitteko tehdä asupostauksen? Olis mielenkiintoista nähdä joku "päivän asu" ja myös takaa :) Kuullostaa ehkä oudolta mutta itellä on semmonen ongelma että oon saanu hankittua lihasta reisiin ja peppuun aika hyvinki ja oon todella tyytyväinen tulokseen, MUTTA ongelma on että housut ei vaan näytä hyvältä takaa!!! :o ei sitte mitkään housut!! Ja mä en käsitä mistä se johtuu.. Alasti on tosi bueno : D onko teillä tai kellään muulla tämmöistä ongelmaa?? Luulis et just nyt ku on muotoja niin vaatteiden pitäis istua ja näyttää hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tosi hyvä idea, täytyy toteuttaa! :) Tiedostan kyllä tuon sun ongelman täysin. Kärsin nimittäin samasta vielä vuosi sitten!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.