keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Arkihaasteita ja flunssaa (E)

Heissan!

Tässä on mennyt 1,5 viikkoa taas sairastellen. Aika ärsyttävää, että tuo flunssa kestää aina sen kaksi viikkoa, eikä esimerkiksi muutaman päivän? Joka tapauksessa minäkin sain viikolla arkihaasteen, ja nyt flunssan iskettyä arkikuviin ei sisältynyt ollenkaan treenikuvia, vaan ihan joitain muita. On ehkä ollut ihan hyvä antaa kehon levätä.. Hoitelin koko viikon yrityksen asioita ja lähdin viikonlopuksi Vaasaan koulutukseen (terkkuja taas!). Oma arkihaasteeni kesti tiistaista lauantaihin. Kaikki taitavat olla nyt puhelinkuvia ;/

TIISTAI

Kävin noutamassa tutkintotodistuksen :) Ostin domainin ja suunnittelin käyntikortteja.
KESKIVIIKKO

Iltalukemista. Nämä kirjat olen tilannut jo aikoja sitten, mutta nyt sain viimeisenkin luettua loppuun. Samaan syssyyn näpyttelin uuden 7 kirjan tilauksen :)
Töitä, kouluhommia, muistiinpanoja, jne. Ja edelleen niitä kotisivujen tekemistä :D Nyt ollaan jo lähellä valmista ;D Kyllä välillä meinannut mennä hermot näiden tietokonehommien kanssa!
TORSTAI

Iltapäivä muksun kanssa. Kirpparikierrokselta tarttui mukaan Heidi-hevonen ja taas uutta luettavaa. En liputa dieettien puolesta, mutta mielenkiinnolla lueskelen asioita eri näkökulmista. Tämä kirja itse asiassa yllätti, tosi hyviä juttuja!
PERJANTAI JA LAUANTAIEi siis mitään ihmeellistä kuulunut viime viikkoon. Nyt meneillään oleva viikko on ollut taas vauhdikas ja töitä on niin paljon, kun vaan jaksaa tehdä! On useita uusia yritysasiakkaita, kehitteillä jo kovaa kyytiä tulevan kesän ja syksyn juttuja, palavereita sovittu jo pitkälle kesäkuuhun, jne. Yksi rentoutumisviikonloppu on tulossa toukokuun lopulla, kun lähden muksun kanssa vanhan ystäväni luo Vantaalle :) Toki tuolle samaiselle viikonlopulle oli aivan pakko sopia yksi pieni työjuttu, kun olen kerran siellä päin ;) Mutta muuten menee ihan olemisen kannalta.

Tässä kovasti odottelen, milloin treenit kutsuu. Yskä on jo sitä tasoa, että pitäisiköhän mennä lääkäriin. Loppuviikon olen kuitenkin työreissussa, joten saattaa treenit siirtyä ensi viikkoon. Se lupaamani "päivän ruuat kuvina"-postaus on tulossa :) Ciao! -E comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.