sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Koulutuksia ja arkea!

Moikka!

Vähän yleistä kuulumista :) Tosiaan nyt oli viimeinen viikonloppu sitten koulua ja saa jäädä varsinaiset opiskelut hetkeksi tauolle :) TOKI päivä- ja viikonloppukursseja ehdottomasti osaamisen kehittämiseksi :)
Tuossa olin juuri markkinointikoulutuksessa Tuplaamolla ja pian menossa toivomuksen mukaan (jos saan aikani sovitettua) uuden yhteistyökumppanimme Spartan Gearin koulutuksiin hakemaan tuonne kehonpaino- ja kahvakuulapuolelle lisää osaamista :)


Täältä löytyy mm. kehonpainotreeni Spartanilta :) Nuo Eveliinan treenit on kans aika kovia ;) Kantsii koittaa! :) https://www.youtube.com/watch?v=mBv_LJh1evs

Mitäs muuta.. hmm..

Noh meillä oli tossa myös NYV:n hallituksen rakkausilta :) Eli järkättiin pienimuotoinen tapahtuma Pirkanmaalaisille nuorille yrittäjille Tampereella Inez Tapas Bar:ssa :)Niin joo ja lähdetään ihan parin päivän päästä 90% todennäköisyydellä Turkkiin :) Tehtii päätös tossa eilen :D haha! Perhelomalle sinne! :)  Äkkilähtö siis! :D Ollaan tätä hetki pohdittu ja nyt niin moni lähtent (mm. Emmi) joten mietittiin ja ajateltiin no kerran kun on mahis ja kiirettä ollut niin perheenkeskeinen aika rentoutuen kuulostaa oikein hyvältä! :D

Tänään sitten Helsinkiin messuilemaan! :) Ja äänestämään meidän BC Pro:n Mari voittoon <3 Lisäksi Bikinipuolella mä niin kannustan Sara Sievistä! :) Siinä on kans sellanen likka että oksat pois! Arvostan kun kertoo varjopuolista, on rehellinen, lähtenyt lähes nollasta, pyörittää perhettä, jne. ja persoona on mitä mahtavin vaikka Saraa en olekaan koskaan tavannut livenä vaan jutellut vain verkossa :) ja mikä äässi!!

Tässä muuten vielä vinkkinä aiempaan postaukseeni liittyen Lihastohtorilta uusi artikkeli http://lihastohtori.wordpress.com/2014/04/08/vahahiilihydraattinen-ruokavalio-kovan-intensiteetin-liikunnassa-erityisesti-voimaharjoittelussa/ eli ei niitä hiilareita ihan hirveesti kantsi vältellä :o)

Eli ei sen kummempaa.. Dieetti etenee ja homma rullaa :) Nyt tulee 4 päivän treenitauko kun sen verran erilasia päiviä tässä ollut :) Mutta ensi viikolla taas mennään!
-Terhi-
comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.