perjantai 18. huhtikuuta 2014

Yhteen tavoitteeseen taas päästy (Emmi)

Jesjes, blogi on takaisin omalla tutulla paikallaan! :) Ulkoasun kanssa vielä säädetään, mutta kyllä tämä kuntoon saadaan. Ajattelin ihan pikaisesti kertoa uudesta ohjelmastani ja näpytellä hieman kuulumisia. lLaittelen seuraavaan muutamia kuvia omista lisäravinteista, vitamiineista, lemppareista ym. Ensin jotain ihan muuta, eli valmistuin viimein ja uuteen kouluun taas haettu! :) Vielä ensi viikolla noutamaan tutkintotodistus. Opparin teko vaan venyi ja venyi mutta se kannatti, arvosanaksi tuli tavoittelemani K5. Otin aikamoisen loppukirin ja kirjoitin lopulta 12h päivässä, treenit tietysti kärsi kun aloitti kirjoittamisen, sitä ei vaan voinut lopettaa. Selkä kyllä "kiittää", ja ostoslistalla on seuraavana kunnon työtuoli! Voi kuitenkin sanoa, että homma oli sen arvoista. Ja nyt sitten viimeinkin voi keskittyä täysillä yrityksen perustamiseen, hommat ovat lähteneet rullaamaan vauhdilla ja ensi viikolla pitäisi sen varsinaisen yrittäjän arjen sitten alkaa... :) Olette paljon kyselleet paketteja ja palveluja, ja halukkaille olen luvannut lähettää esitietolomakkeen jo etukäteen (jos en nyt viikonloppuna, niin ensi viikon alussa!).


Kun sain opparin valmiiksi, lähdin kavereiden kanssa Pohjois-Afrikkaan lomailemaan. Lämpöä riitti ja oli mahtavaa vaan olla tekemättä tai ajattelematta mitään! Takana on aika tiukat syksy, talvi ja kevät, joten loma tuli enemmän kuin tarpeeseen. Eipä tuo Tunisia mikään ihmeellinen paikka ollut, mutta matka oli puoli-ilmainen ja kohde sopi loistavasti aivot narikkaan-lomailuun. Treenikamppeet oli pakattu mukaan, mutta ne jäivät kuitenkin käyttämättä. Kotiin tulin täynnä energiaa, taas valmiina uusiin projekteihin! :)


Koulutukset jatkuvat kuitenkin liikuntajuttujen puolesta edelleen ja viikon päästä on taas koulutusta. Tuskin lopetan koskaan näitä kaikenmaailman koulutuksia, tällä alalla kun ei voi koskaan sanoa olevansa "valmis". Oli kuitenkin helpotus päästä lopputyöstä vihdoin eroon, ihan kuin olisi nytkin lomalla, vaikka on kaikenlaista menoa ja meininkiä tässä! Ihanaa että varsinainen opiskelu on nyt ainakin hetken tauolla :) Nyt ollaan taas takaisin normaalissa treenirytmissä, ja tähän mennessä olen koko tämän projektin aikana nostanut painoa karvaa vaille 10kg! Facebookin puolella jo kirjoitin, että olo on välillä todella tuhti, mutta vielä en ala dieetille. Katsotaan ensin, mitä tapahtuu tällä uudella ohjelmalla.


Tällä kertaa rakensin ohjelman täysin omien mieltymysten mukaan, enkä niinkän noudattanut mitään sääntöjä tai normeja. Tavoitteena on nyt tuon epäsäännöllisen treenikauden jälkeen saada treeneistä taas poikkeuksetta säännöllisiä. Halusin kokeilla ihan uudenlaista jakoa, että kroppa ja lihakset saa täysin uudenlaisia ärsykkeitä, joten viikko näyttää nyt tältä:

Ma: Rinta
Ti: Olkapäät
Ke: Kädet
To: Vapaa
Pe: Jalat ja pakarat
La: Selkä
Su: Vapaa

Oikein hektisillä viikoilla yhdistelen toki treenejä ja viikko voi silloin näyttää esimerkiksi tältä:

Ma: Rinta, ojentajat
Ti: Jalat
Ke: Olkapäät, hauis
To: Vapaa
Pe: Selkä, pakarat
La: Olkapäät, hauis (tai kunnon hikiaerobinen)
Su: Vapaa

Vatsat teen 2-3 kertaa viikossa ja toisinaan yritän mahduttaa treenien joukkoon myös muutaman hiitin tai vaihtoehtoisesti pari lenkkiä. Treeniä tässä on toki paljon, mutta noudatan tätä kuitenkin rennolla otteella nauttien niistä jutuista, mistä tykkään. Liikunnan ilo on mennyt pakollisen puurtamisen ohi.. Mikäli tykkäisin tai ehtisin treenata vaan pari kolme kertaa viikossa, niin tekisin tietysti niin. Nyt on kuitenkin energiatasot kohdillaan ja hyvin aikaa treenille yrittämisen ohessa, joten treeniä on senkin takia reippaasti. Liikkeitä voisin laittaa teille ensi viikolla!

Mitäs pääsiäissuunitelmia teillä on? Itse olen juuri lähdössä salille, minkä jälkeen ajelemme vanhempieni mökille pariksi päiväksi. Tässä kohtaa pitäisi varmaan muistuttaa kaikkia nauttimaan (mahdollisista) vapaista ja syömään pääsiäismunia ja muita herkkuja, mutta koska itselle ei suklaa ole koskaan maistunut niin jätän sen mussuttamisen muille :) Jotain muuta hyvää voi toki mennä senkin edestä ;)

Oikein rentoa ja ihanaa pääsiäistä teille kaikille!
-Emmi

comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.