perjantai 14. joulukuuta 2012

Leikkaus takana, joulu edessä! (T)

Hei taas,

Nyt on leikkaus takana. Se oli torstaina 6.12 ja nyt siis viikko kulunut.
Lähdettiin siis torstai-aamuna laivalla 7.30 kohti Tallinnaa missä meitä (minua ja miestä) oltiin vastassa.
Siirryttiin Fertilitas-sairaalaan missä miut opertoitiin. Lääkäri oli suomea puhuva Jaan Troost ja niin oli suurin osa hoitajistakin. Minulle asennettiin 450ml molempiin rintoihin ja paikka oli lihaskalvon alle. Kivut olivat kohtuullisen kovat vain kahtena ensimmäisenä päivänä mutta maanantaina olin jo töissä ja tällä viikolla ei ole kipuja ollut muuta kuin hetkellisiä. 
Haavat on parantunut todella hyvin ja turvotuskin aika lailla laskenut. 

Turhauttavinta tässä koko hommassa on tämä leikkauksen jälkeinen toimettomuus. :D
Ei voi tehdä juuri mitään... plaaahh.. Nyt pitää sitten vielä 3 viikkoa olla todella rauhassa ja katsotaan saanko luvan sitten ruveta jo jalkoja reenailemaan :) 

Täytyy nyt keskittyä vain siihen että syö hyvin ja paljon paljon proteiinia mahdollisimman minimaalisen lihasmenetyksen vuoksi kun mitään muutakaan ei voi tehdä!

Kaiken kaikkiaan en kadu leikkausta mitenkään. Sain sen kokoiset rinnat kun oli aikoinaan ennen raskautta tai no ehkä vähän isommat :D Mutta tietysti tämä on asia mitä mietin vuosia ennen kuin tähän lähdin! 
Moni varmasti pitää pinnallisena tätä touhua ja niinhän se onkin, siitä ei mihinkään pääse. 
Klinikasta ja lääkäristä ei mitään negatiivista sanottavaa. Kaikki hoidettiin erinomaisesti ja mieltä lämmitti kun paikalla oli muitakin nuoria äitejä suomesta jonka kanssa yhdessä heräiltiin heräämössä ja höpöteltiin siellä. Ei ollut niin yksinäinen olo.

Alkuviikosta oli aivan kammottavat turvotukset (+5kg) painoa ja olo kuin ilmapallolla :D Johtui varmaan kahden päivän makaamisesta ja nesteiden kertymisestä.. :D Nyt nekin poistuneet!

Nyt sitten odotellaan joulua ja koitetaan nauttia tästä toimettomuudesta mikä minunkaltaiselle ylivilkkaalle ihmiselle hyvin vaikeaa mutta saapa ainakin levättyä. Vuoden vaihteen jälkeen jaksaa sitten taas puskea täysillä! Tentitkin on aika lailla lusittu mutta Biomekaniikan tentin jätin tammikuulle.




Kuusi koristeltiin pojun kanssa 1.12.2012

Ensimmäisissä kunnon lumissa käytiin tepastelemassa

Poika kuin äitinsä :D LINSSILUDE! :D

Kuva otettu vähän ennen leikkaukseen lähtöä..
Nyt voin sanoa että suunnaton ärsytys kun ei pääse käsiä reenaileen :D




Palailen viikonloppuna lupaamani käsitreeniohjelman tiimoilta :)

Terhi comments

11 kommenttia:

  1. Kumitissit hankittu, enää puuttuu velourihousut ja ökyrusketus sekä hutsukynnet niin fitness-mimmisetti on kasassa :)

    Mies

    VastaaPoista
  2. kiinnostuneena kysyn, että paljonko tuo leikkaus maksoi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkiaan tuli ultraäänineen, labroineen, jne. maksamaan n. 3500€.

      Poista
  3. Olinki jo odotellu tätä postausta! Kiva "kuulla" että kaikki meni hyvin ja että oot päässy ilman mitään sen isompia ja pidempi aikasia kipuja! :) Nyt kun vaan maltat mieles vielä hetken niin eiköhän se odotus palkita ja pääset taas treenaamaan, hyviä treenin ja joulun odotuksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu voimissa ollaan ja hirveä hinku jo jumppailemaan takaisin mutta pitää malttaa mieli :) haavat on lähes täysin parantuneet jo, jne. :) En kyllä yhtään kadu koko hommaa :)

      Poista
  4. ^ ... Jokaisella on omanlaisensa kauneusihanteet, jos sinulla on samalla tavalla kärjistetysti ilmaistuna pullava lakananvalkoinen maalaisemäntä mitäänsanomattomalla kropalla ja naamalla, olet varmasti yhtä onnellinen kuin Terhi omassa kropassaan! Jokaisella on oikeus tuntea olonsa hyväksi ja itsevarmaksi, jos sen saavuttaakseen tarvitsee käydä korjauttamassa itseään kirurgisesti siinä ei ole mitään tuomittavaa.

    Tsemppiä tytöt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistä :) Olen samaa mieltä! :) Joku pitää lihaksistakin kroppaa rumana, osa haaveilee olevansa langan laiha :) Onneksi kaikilla onkin eri ihanteet ja arvot jotta olisimme erilaisia.. :)

      Poista
  5. Löysin vasta äsken tän blogin ja innostuin lukemaan melkeinpä kokonaan! :D
    Oon itekkin alottanu kuntoilun ja salilla käymisen! Toivon, että motivaatio säilyy, kun oon yleensä sellanen, että tuloksia pitäis tulla HETI. Joulukuu meni vähän plörinäks. Tuli herkuteltua aika paljon ja salilla ei tullu käytyä niin usein, mutta nytpä tammikuusta lähtien on kova kuri päällä :D
    Itellä on yks muksu joka on nyt 3v. Raskauden myötä menin kyllä niin överi kuntoon, että hyhhyh. Kesällä toivon, ettei tarvii häpeillä bikineissä ja voi olla rennosti rannalla.. KERRANKI!

    Mie olen viimeset 2,5v haaveillu silikoneista ja todennäköisesti jossain vaiheessa ne otan. Ensiksi haluan tätä muuta kroppaa parempaan kuntoon :)

    Ihan mahtava blogi ja jään kyllä seuraamaan! Tsemppiä ja hyvää uuttavuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja pahoitteluni että vasta nyt vastailen. Minulla on myös tämä KAIKKI MINULLE HETI JA NYT -asenne :D Eipä tee ainakaa helppoa elämästä :D
      Tosissaan nuo muksut on kyllä elämän ihanin asia mutta tuo raskaus tuuppaa tekemään lähes kaikille temput aina.. :( Kateeksi käy niitä jotka selviää raskaudesta täysin ilman muutoksia kehossa..
      Minäkin olin ajatellut että ensin kroppa kuntoo ja sitten tissit mutta sitten tuli pakonomainen tarve saada ne heti ja toisaalta kun kesällä pitäisi tuohon hääpukuun pukeutua niin halusin ne jo siihen mennessä mutta niin että en kesällä ota niitä kun tulehdusriski suurempi... Niin mennään nyt sitten näillä!

      Ihanaa jos jäät seurailemaan blogia! Mikään ei niin piristä kuin uudet lukijat :)

      Ja kyllä sinä sen unelmakroppasi kesäksi saat ;)

      Poista
  6. Hei Terhi!

    Löysin bloginne eilen ja vietinkin eilisen illan tätä lueskellen:) Itse olen jo pitkään miettinyt tissien laittamista. Nyt asia tullut enemmän ajankohtaiseksi ja tarkoitus varata konsultaatiooon aika. Kenelläkään tutuista ei ole silikoneja joten en ole kuullut ns. henkilökohtaisia kokemuksia. Mitä nyt keskustelupalstoja lukenut mutta niihinkään ei niin ole aina luottamista..

    Olisinkin halunnut kysyä että oletko tyytyväinen The Lookin palveluun, ja palveluun tallinnan päässä? Menikö kaikki odotusten mukaan ja oletko lopputulokseen tyytyväinen? Ja miten paraneminen on sujunut? Itse jännitän jotenkin niin kovaa että mielelläni kuulisin kokemuksestasi.

    Hyvää kevättä ja jatkakaa samaan malliin blogin kirjoittelua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja anteeksi vastausviiveestä. Tämä kommentti oli jotenkin hukkunut ja nyt vasta hoksasin :D Me kun molemmat tätä ylläpidetään niin joskus menee ristiin ;D

      Tosiaan en mennyt itseasiassa varsinaisesto lookin kautta vaan erään Tamperelaisen konsultin Mirja Halosen kautta joka on toki ollut konsultti lookilla (saattaa olla vieläkin) ja hänen kautta suoraan yhteys Tallinnaan.

      Tallinnan puolella palvelu oli erinomaista. Kirurgi puhui suomea ja hyvin huolehdittiin :)

      KAikki meni juuri niin kuin oletin ja parannuin erinomaisesti.. Yksi pieni kohta ei meinannut umpeutua oikean rinnan leikkausarvesta (siis ihan 3mm kohta) mutta haavalaastari sen sitten hoiti ja nyt kaikki kunnossa ja arvet parantuneet =)

      Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen ja vaikka nämä tälläiset kumipallot on toki niin laskeutuu kohtuullisen luonnollisesti ja siis rakastan näitä! Olen enemmän kuin ylpeä :) Mikäli harkitsee ja kokee että omat ovat kaameat esim. imetyksen jäljiltä niin ehdottomasti kannattaa laittaa mikäli vain uskaltaa :) Vaikuttaa omaan psyykkeeseen positiivisesti ja sitä kautta tietysti yleisvointikin aina parantuu :)

      Ja tietty niitä pahasti katsojia tulee, se kuuluu asiaan vaikka itsellänikään ne ei mitenkään ole arjessä esillä vaan yleensä joku iso villaneule päällä :D Mutta siis ei mitään negatiivista sanottavaa ole koko jutusta missään muodossa :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.