tiistai 9. joulukuuta 2014

Blogi on tullut tiensä päähän - Emmi & Terhi

Moikka!

Sellaista infoa että aiomme lopettaa Emmin ja Terhin Treeniblogin. Tulemme kuitenkin jatkamaan bloggaamista, mutta hieman eri tavoin kuin ennen.

Perustimme tämän blogin aikoinaan siitä syystä että halusimme ottaa kilpailun keskenämme ja koska asumme monen sadan kilometrin päässä toisistamme, niin tuntui järkevältä perustaa blogi. Aika kului ja emme halunneet enään kilpailla keskenämme vaan halusimme vain blogata koska se nyt vain oli niin mielekästä. 

Aikaa on kulunut ja olemme jotenkin menettäneet otteen tästä blogista. Meillä ei ole antaa enää samalla tavalla tälle blogille niin kuin ennen. Molemmilla on ollut myös kiireitä todella paljon koska hyppäsimme molemmat yrittäjiksi.

Olemme pohtineet tätä asiaa yhdessä kesästä asti. Nyt päätimme tehdä lopullisen päätöksen. Emme kuitenkaan aio kadota mihinkään vaan tulemme elämään ja päivittelemään edelleen facebookissa meidän sivuillamme. Lisäksi meidät molemmat löytää instagramista.

Tämä matka tämän blogin parissa on ollut todella hieno kokemus, joka on myös kääntänyt elämämme suunnitelmat täysin! On myös hauska nyt lukea tekstejä yli kahden vuoden takaa ja huomata kuinka olemme ihmisinä muuntuneet.

Varsinkin te lukijat olette olleet niin tärkeitä! Ilman teitä ei olisi monet haaveet toteutunut! Teiltä olemme molemmat saaneet paljon motivaatiota ja uskoa viedä omia unelmiamme eteenpäin! Kiitos siis siitä teille <3


Jatkossa löydätte meidät edelleen osoitteesta: Meidän omat henkilökohtaiset kanavat jatkossa:

Terhi

Instagram: 
@terhi.immonen

Blogi: 

Emmi


Instagram:
@emmi.ida
http://instagram.com/emmi.ida/

Blogi:
Fitverstas

http://fitverstas.blogspot.fi/ <3:lla Emmi ja Terhi

comments

2 kommenttia:

  1. Aiotteko jättää vai poistaa blogin? Blogista on ollut ainakin minulle kovasti hyötyä ja olen saanut täältä paljon infoa. Olisi kiva jos postauksia voisi palata selailemaan vielä tulevaisuudessakin.. :)

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä kuin edellinen, täältä on löytänyt aina hyvin vinkkejä treeniin yms. :) toivottavasti ette poista kokonaan :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.