torstai 17. lokakuuta 2013

Suuria muutoksia ja yleisiä kuulumisia (T)

Moikka!

IHAN ENSIMMÄISENÄ haluan pahoitella kiireitäni.. En paljoa ole kerennyt vastailemaan ja kun olen niin aivan liian pitkällä viiveellä...  On ollut aikamoinen 4 viikkoa takana ja erityisesti vimpat kaksi viikkoa..

Mistä minä nyt aloittaisin :D

Noh... tässä on ollut kaikenlaista kiirettä.. Olen parantunut tyräleikkauksesta ja nyt vionut reilu pari viikkoa treenata, sitten kävin tuolla Vaasassa reissaamassa, oli pojan 8-vuotis-synttärit, jne.

Kaikenlaista hommaa....


Mutta mennään nyt olennaisiin asioihin...

1. Kävin Helsingissä Hulmin ja Haikaraisen seminaarissa "Optimoi lihaskasvu ja kehonkoostumus" ja voin kertoa että oli hyvä kokonaisuus! :) Yliopistossa on käyty paljon samoja juttuja mutta ovathan nämäkin kaverit siellä Kuopiossa kouluttautuneet mutta vaan vähän laajemmissa määrin kuin minä :D Toiseksi heillä on osaamista vuosien varrelta muutenkin paljon.. Paljon käytiin yleisiä myyttejä ja oikeita faktoja + tutkimustuloksia läpi ja sain paljon itsellenikin faktoja hyödynnettäväksi kun totuushan on se että kaiken maailman myyttejä on niin paljon että oksat pois ja en yhtään ihmettele että ihmisillä on haasteita hahmottaa että miten oikeasti pitää syödä, miten ne lisäravinteet toimii, mitkä toimii, miten treenata, jne. Osaaminen karttui siis taas roimasti! :P Jeij!







2. Mun valmennus on alkanut! 
Nyt on takana 3 treenit ja yhdet posetreenit! Ihan mahtavaa treenata jonkun kanssa yhdessä.. Tulee ihan eri lailla rasitettua itseään ja saa ne vimpatkin toistot loppuun toisen tukemana.. Olen ihan supertyytyväinen tohon tiimiini BC Pro Team.. Erityisesti mun päävalmentajat Alona Malone ja Markku Metsälä on ihan huikeita tyyppejä! Me ei tosiaan treenata vaan muotoja kroppaan vaan oikeasti tehdään fyysisesti kovia juttuja jotta lavalla ei pelkästään näytetä hyvälle VAAN OLLAAN MYÖS IHAN VITUN HYVÄSSÄ KUNNOSSA FYYSISESTI :D Ei siis treenata vain hypertrofisesti vaan myös voimaa ja kestävyyttä! :)

Mulla on ei oo mitään negatiivista sanottavaa.. Painoa tässä koitetaan nyt saada kuitenkin lisää ja kalorit on reilusti yli 2000 ja silti tekee tiukkaa että paino lähtisi nousemaan.. ja niitä kaloreita kun ei ensisjaisesti nyt mars-patukasta hankita :D Toki ihan mahtia on että mun ei tartte tuijottaa mitää valmista ruokalistaa että syö tosta! :D Kunhan prodet ja kalorit tulee täyteen ja en nyt ihan tuikkaisi itseäni täyteen huonoja rasvoja ja sokeria.. Eli järjen käyttö on enemmän kuin sallittua.. No ei se auta kun entisestään nostaa jotta se hiivatin paino nousisi...

Mä tiedän että tää kisatreenaaminen on nyt sekä huonossa että hyvässä valossa.. se on lisääntynyt ja nostanut suosiota niin paljon.. Uskon kuitenkin omien pohjien olevan niin hyvät että mulla se ei mee sellaiseksi tapoksi mitä se menisi ihmisellä joka suoraan päättä siirtyä kilpailijaksi 12 kuukaudessa täysin inaktiivisesta ihmisestä jolla rasvat korkealla ja lihasprossa alhaalla.. Mä voin ottaa huomattavasti huolettomammin ja irvistely voidaan suorittaa vasta dieetin puolella ja sielläkin tuun pysymään todennäköisesti kohtalon korkeilla kaloreilla kun lähtörasvat ei oo niin isot ja lihasmassaakin (ylipäätään painoa) löytyy joten kropan kulutuskin on suurempi.. :)

Vielä en voi toki mitään 100% varmuudella sanoa ja katsotaan mitä tässä tapahtuu.. Odototukset ovat hyvät ja uskon että yleensäkkin tästä tulee hyvä!


Alonan treeneistä otettu 15.10


3. MÄ OLEN IRTISANOUTUNUT MUN PÄÄTYÖSTÄ! :D
Otin lopulta riskin ja pelotti mutta olen 100% varma että päätös oli oikea! Olin tosiaan maanantaina vimppaa päivää duunissa ja tuntuu kyllä oudolta nyt.. Tykkäsin kyllä mun työpaikasta, jne. mutta kun tiedättekö sen fiiliksen kun TIETÄÄ että se ei ole se oikea työ..

Minä oikeasti haluan tehdä hyvää ja samalla nauttia siitä... Ihan sama tuunko rikkaaksi vai en mutta kunhan nautin siitä 100%. Työ vie kuitenkin elämästä 2/3 joten miksi tehdä sellaista joka ei ole se oma unelma?!?!  Tähän fiiliksee sopii erinomaisesti Lexikonin - Siivet auki ♥

No mitä mä nyt sitten teen? No minä alan yrittäjäksi eli eilen kävin ensimetrissä liiketoimintasuunnitelmani kanssa ja kaikki on erinomaisesti! Sain 100% tuen siihen että olen tekemässä oikeaa ratkaisua yrittäjäksi lähtiessäni :) Luonteensi puolesta siihen sovin ja muuten kaikki suunnitelmat oli kunnossa.. Sen liiketoimintasuunnitelman ja ohjaustuntien kanssa olen siis tässä nyt leikkinyt useita päiviä.. Eli aamusta iltaan tehty töitä.. :) Nyt on hommat pulkassa ja aika aloittaa konkreettisia toimenpiteitä toiminnan alkamisen kannalta... En vielä kuitenkaan kerro sen tarkemmin mitä kaikkea aion :) Kerron sitten myöhemmin tarkemmin...

Tulen vielä illalla uudestaan koneelle vastailemaan kysymyksiin, jne.. :) Kaikkea en nyt kerkeä kerralla :)
Huomenna on vielä kuntosaliohjaajan lisenssikokeet joten pitää niihinkin tässä vielä valmistautua kertaamalla vielä oppimateriaalit! :)

ps. Tässä muuten vähän peppukuvaa treenien jälkeen ;D Jokainen joka vetänyt persuksen treeneissä piippuun tietää miten se murakasti turpoaa :D No tässä esimerkkiä! Tietää ainakin että meni perille! :D


♥:lla Terhi

comments

7 kommenttia:

  1. Siis minkäikäisenä oot saanu sun lapsen jos se täyttää jo 8..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 17-vuotias??
      Eiks sun vanhemmat ollu vihasii yms????! Ja olitko alaikäinen?
      Ihana blogi teillä! Tykkään <3

      Poista
  2. Tunnistan tuon yrittäjyyskipinän, mulla polttelee se nyt, mutta siihen on vielä matkaa, mutta suunnitelmia on jo. :) Tsemppiä kisatreeneihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että! :P Juu kyllä se vie mennessään :) Itsekin pyörinyt vuosia mielessä ja nyt päätin uskaltautua :)

      Poista
  3. Oot tommone superihminen :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.