lauantai 18. tammikuuta 2014

Lepoa ja uutuuksia (Emmi)

Heissan!

Ihana pakkaslauantai. Melkein 12h unta pallossa! Normaalisti herään 5-8 välillä aamulla koneelle tekemään hommia, nyt vetelin unta puoleenpäivään. Ja tuli kyllä tarpeeseen. Olen todella tyytyväinen rasvanpolttoon ja kehitykseen, tuntuu että joka päivä on kroppa jotenkin erilainen ja rasva palaa silmissä. Joka ikinen kerta treenitauon jälkeen iskee morkkis, mutta jälleen on todettava että tauko teki vain hyvää. Kehitys on lähtenyt taas ihan eri tavalla käyntiin.

Olo on kuitenkin kaikkea muuta kuin kevyt, vetreä ja energinen. Eilinen oli kyllä jo helpompi päivä eikä nälän tunnetta puskenut ovista ja ikkunoista. Kai keho alkaa tottumaan ruokavaliomuutoksiin pienen "alkushokin" jälkeen, ja luulisin että nyt on ruokavaliossa suhteet kunnossa. Turvotusta esiintyy silti säännöllisesti, joko pahana tai tosi pahana. Onko tässä nyt aineenvaihdunta alkanut yllättäen reistailemaan, kun kolmeakymppiä kohti mennään :D Tiedä sitä, toivon mukaan olo on parempi seraavan viikon jälkeen. Kuituja ja vettä menee reippaasti.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan tänään piti vielä treenata, mutta eilisen treenin jälkeen kroppa sanoi kiitos riittää. On aika levätä pari päivää ja käydä vain kävelemässä. Joka paikka on enemmän tai vähemmän kipeänä, takareidet varsinkin aivan "soivat" kivusta. Hullu kai pitää olla, kun tästä saa nautintoa!



Paketti mistä kerroin täällä saapui eilen. Legginsit tulevat ensi viikolla. Kaikki nämä tilasin Ellokselta ja olen supertyytyväinen tuotteisiin! Yllätyin kenkien hinta-laatu-suhteesta. Ne ovat todella kevyet ja hyvät jalassa. Tuo koko 36 on ihan vähän reilu, eivät suurta kokoa kuitenkaan, vaan varpailla on enemmän tilaa kuin muissa treenikengissäni. Kaupan päälle tulleet persikan väriset nauhat pääsevät heti käyttöön, ihanat!! Aajattelin tilata nämä kengät myös toisessa värissä.

Adidaksen toppi (xs) on reilua kokoa, tuo mahtuisi hyvin s/m-kokoiselle. Mutta ihan kiva, että on edes yksi tuollainen isompaa mallia oleva toppi :) Urheilurintsikat ovat mielestäni tukevammat ja laadukkaammat, kuin vaikka vastaava henkkamaukan malli. Ja nämähän olivat edullisia!

1. Kengät 31,90€ 2. Treenitoppi alessa 26,95€ 3. Urheilurintaliivit 23,95€

Iski taas hulluus noiden treenikamojen kanssa, ja seuraava paketti onkin katsottu valmiiksi. Nyt kuitenkin takaisin duunien pariin ja illalla ulos syömään.

Ihanaa lauantaita kaikille!

Emmi

PS. Näitä tuotteita ei ole saatu minkään yhteistyön osalta, vaan ihan itse olen ne tilannut (ja kustantanut). comments

10 kommenttia:

  1. Voi vitsi kuinka kiva postaus! Mukava kun jaksat tehdä postauksia myös jutuista mitkä EIVÄT ole yhteistyönä saatuja :) Tsemppiä välikevennykseesi! ps. Ihanaa kun olet jaksanut postailla niin usein. Olen jäänyt koukkuun <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kiitos :) Nyt yritän pitää tiiviimpää postaustahtia yllä. Mukavaa että tykkäät!

      Poista
  2. ÄLYTTÖMÄN HERKULLISEN VÄRISET NUO NAUHAT! love it! kevään trendivärejä ;)

    VastaaPoista
  3. Moi Emmi :) tekisistkö postauksen salista missä käyt ja lempiliikkeistäsi? -Anni

    VastaaPoista
  4. heippa! onko nuo kengät miten vaimennetut että sopiiko vaikka kyykkyihin yms ettei rasita selkää? ::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Olen kokeillut kenkiä vasta yhdessä treenissä (selkä - olkapäät - hauis), joten voisin laittaa infoa kun olen testannut nuo jalkatreenissä :) Uskoisin kyllä että sopivat hyvin!

      Poista
  5. Hei, kävin eilen ensimmäinen kerta kuntosalilla ja huomasin että kaikilla oli kengät. Ehkä minunkin pitäisi olla :) sopisivatko nuo elloksen kengät myöskin ryhmäliikuntatunneilla (zumba, bodypump, kahvakuula, aerobic jne.)? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kyllä sopivat hyvin myös ryhmäliikuntatunneille :) Ja kivan kevyet!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.