sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Mennyt viikko ja tuleva reissu! :) - Terhi-


Moikka!

Viikko takana! Jeij! Ja arvatkaas mitä? ;) Me lähdetään tänään Turkkiin! :) Mies hommasi perheelle äkkilähdön muiden reissaajien innoittamana! Mennään samaan mestaan missä oltiin viime kesänä häämatkalla mutta tällä kertaa vaan juniori tulee mukaan! Täten vielä yksi bloggaus ennen kuin lähden!
Viikko itsessään meni vauhdikkaasti töitä tehden ja huolehtien että hommat hoidossa ennen reissua ja tosiin taisi olla tiistai vai keskiviikko kun tää reissu selvisi eli aika nopeasti tuli! 


Asikkaat kehittyy huimaa vauhtia mikä on ihana nähdä kuten näette ylläolevista kuvista. Nyt myös taitaa olla joku flunssa-aalto menossa? Asiakkaat, keverit, jne. sairaana kuten oli myös meidän juniorikin viime viikonloppuna! Kova hinku oli pojalla trullittelemaan joten päästin sitten mutta kävi kiertämässä vain oman talon + lähinaapuritalot pikaisesti! 



Treeniviikko on mennyt oikein hyvin ja näytti tältä:

MA: jalat + vatsat
TI: olkapäät (+rinta)
KE: selkä
TO: vatsat
PE: Jalat
LA: kotikardio + jumppailua (video alla)



Ai niin koulut tosiaan ohi eli lisenssikokeet takana! Siinä oli siis "harjoitusasiakkaan näyttötyö", teoriakokeet sekä näyttökoe kuntosalilla! Täten olen nyt virallisesti Personal Trainer! Toisaalta onhan tossa noita kouluja jo ollut joten pidin itseäni ennen tämän virallisen tittelin saamistakin jo pt:nä. Mutta jos nyt joku haluaa sen paperin nähdä niin se taskusta löytyy! 

Kävin hakemassa meidän tiimitakinkin! Mä niin rakastan tota! Siis toi kangas ja miten se istuu! NAM! Biancaneven takki siis kyseessä :)

Otin tuossa taas vähän kehityskuviakin ja kyllä sitä täytyy myöntää että onhan sitä kehittynyt ihan huimasti vaikka itse sanonkin!



 Koiruliinin kanssa lähdössä pian aamulenkille! Aamuselfie ensin ja koira kattoo että mennäänkö jo :D

 Asiakkaan kanssa loppui valmennus niin sain häneltä loppuun tulppaaneja <3 Ja nyt ne on vaasissa ja täydessä kukassa! Ihania! Kyllä tää työ on vaan antoisaa.


Ja sitten eilen käytiin vielä synttäreillä. Minun rakkaat ystävät Milla ja Karoliina täyttivät vuosia ja järkkäsivät yhteispippalot! Mies oli taas polttareissa ja muksu mummolassa. Lähdin kuitenkin kotiin jo aika aikaisin. Taisi olla kello jotain yksi yöllä jos oikein muistan? Kivaa oli silti!! 



Jeespoks! Mutta ei muuta kun ihanaa loppupääsiäistä! Kuullaan viikon päästä! <3

-Terhi-

comments

12 kommenttia:

  1. Ihana tuo harmaa kollariasu, mistähän mahtaa olla ostettu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Pahoittelut vastausviiveestä :) housut on jostain intersportista perus niket.. ja hupparin ostin turkista :)

      Poista
  2. Hei! Lueskelin kauhistuneena netistä vinkkejä mutta kaikkialla oli että selluliittiä ei voi selättää. Onko tämä totta, joudunko ikuisesti elämään selluliittireisieni kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpö höpö :) Riittävästi vettä ja rasvanpolttoa niin kyllä tapahtuu. Kannattaa kuitenkin muistaa, että rasvaa ei voi polttaa paikallisesti. Pitkäjänteisyys tässäkin asiassa palkitaan, nopeita tuloksia ei kannata odottaa. Useilla se istuu tiukassa ja siitä voi olla todella vaikea päästä eroon. Itsellä ei ongelmaa selluliitin kanssa ole ollut, mutta kunnon plussakaloreilla (massakaudella) tämä on tullut riesaksi. Siitä pääsee kuitenkin eroon, kun syö puhtaasti ja treenaa riittävästi :) Näin siis itsellä. Terhi voisi vielä antaa omia vinkkejään loman jälkeen. Tsemppiä taistoon!

      Poista
  3. Oot kyl hurjan kaunis ja hyvässä kunnossa! :)

    VastaaPoista
  4. Hyvää reissua! :) semmosta ajattelin kysyy et onko sun nettisivuissa ollu jotai häikkää? En pääse katsoo hintoja jne kun eivät aukea..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon tähän vastannut Turksita mutta tiedä mihin vastaus mennyt..? :S Tosiaan ei ole käsittääkseni pitänyt olla.. :)

      Poista
  5. En tiiä oonko sokee vai miksen löydä sitä parveke kuntosali postausta? Voisitteko linkittää sen tähän?:) funtsin mitä kaikkia välineitä vois kotiin ostaa ;D kiitoskiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi ette vastaa viesteihin?

      Poista
    2. Hei! :) Anteeksi suuresti.. :( Tosiaan kun molemmat näitä viestejä luetaan niin nyt käynyt siten että mennyt tämän postauksen kommentit ihan ohi.. :( Olen hyvin pahoillani..

      Siitä en ole itseasiassa tehnyt bloggausta :) Löytyy tuolta meidän facesivulta videoista :)

      http://www.facebook.com/media/set/?set=vb.125393664277570&type=2

      Poista
  6. Mistä noi sun vaaleet housut on? :) Mahtaako vielä saada?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      HM :) http://www.hm.com/fi/product/11506?article=11506-P

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.