keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Kuulumisia ja kuvia (E)

Aika sen kun kuluu kaikkien kiireiden keskellä ja treeni luistaa vaihtelevasti. Parisen viikkoa meni melkein kokonaan ohi tytön sairastelun vuoksi, ja tenttiviikot lähestyvät. Tuntuu että pitäisi suoriutua miljoonasta asiasta ennen joulua! Ensin hieman tilannepäivitystä, eli tuon elokuun jälkeen kiloja on kertnyt 5, vaikka tavoite oli 3 :D Oikeastaan kauhuissani tuijotin eilen puntarin lukemia! No, ruoka on ainakin maistunut. Outo olo omassa kropassa sai aikaan sen että astuin puntarille, normaalisti en painoa juurikaan tarkkaile. Tämän mittaisessa ruhossa (161cm) tuollainen painonnousu tuntuu samantien. Aionkin nyt poltella hieman rasvaa ja tiputtaa kaloreita, ja tähdätä toistaiseksi kiinetymiseen.



Olen nyt muutamana aamuna herännyt jo viideltä aamulla vetämään aerobisen treenin sen lisäksi että käyn puntilla kolmesti viikossa. Tällä viikolla luvassa on myös spinningiä, body pumppia ja cx. Myös gluteeniton/viljaton ruokavalio on jälleen käytössä (olo oli super hyvä kun noudatin sitä tarkasti, saikulla tuli lipsuttua). Olen myös lisännyt treeniohjelmaan juoksua, mikä on entinen inhokki. Kun puhuin rasvanpoltosta, niin olen myös lisännyt 10min osioita aerobista treeniä puntin sekaan joka vaikuttaa jälleen ihan eri tavalla kroppaan pelkän pumppaamisen sijaan.



Meillä on nyt myös oma ryhmä Facebookissa, joten voit seurata meitä ja meidän juttuja ja kehitystä jatkossa myös täältä!





Mutta tässä nyt ihan nopeasti tämän hetkisiä kuulumisia! Tarkoituksena on loppuviikosta laittaa taas treenivinkkejä ja muuta tänne, sekä kuvamateriaalia salilta :) Tämän bloggauksen kuvat ovat tosiaan niitä Liettuan kuvausten tuloksia tuossa vajaa pari kuukautta takaperin.




Emmi comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.