tiistai 17. joulukuuta 2013

Hiusten "meikkaus" / tuuhennus Yx2

Moi!

Nyt on ollut blogissa hiukan hiljaista töiden sun muiden vuoksi, mutta yritetään ehtiä kirjoittelemaan myös joulun alla. Itse olen tässä kolmatta viikkoa flunssassa, että sekin on vaikuttanut toki siihen etten ei ole jaksanut kirjoitella. Videopostausta ei olla vielä saatu aikaiseksi, sillä asumme tällä hetkellä niin kaukana toisistamme, ja aina kun nähdään niin ne on tosi kiireisiä päiviä liittyen duuneihin ja yhteistyökuvioihin. Luvataan kuitenkin tehdä se heti kun vain mahdollista! Ajattelin kuitenkin vinkata kivasta tuotteesta jolla saa nopsaa tukan kuosiin vaikka pikkujouluihin :)

Kyse on siis hiustuuhenteesta, jolla saa näppärästi volumea vaikka ei olisikaan välttämättä ohuet hiukset. Kavereiden kanssa näitä kokeiltiin, ja siinä oli kyllä tytöt innoissaan ihan kuin karkkikaupassa, ja värisävyjä on monia! Tällä saa kätevästi myös juurikasvun peittoon, ja aika kiva on sekoitella vaikka kahta eri sävyä. Tällaisen bongasin tuolta Yx2 nettisivuilta:

Yx2 hiustuuhenne perustuu luonnonkeratiinin kykyyn kiinnittyä staattisen sähkön avulla hiuksiisi antaen niille moninkertaisen volyymin. Riittoisa Yx2 hiustuuhenne antaa sinulle tuuheat, kauniit hiukset kymmeniä ja taas kymmeniä kertoja, vaikka valitsisit pienemmän 12g pakkauksen.

Luonnonkreatiini antaa kivasti ryhtiä! Itselläni on noita pienempiä purkkeja ja niidenkin riittoisuus on kyllä erinomainen. Nyt olen vihdoin päässyt siitä oranssista päästä eroon ja saanut laitettua värin mikä ei voisi olla lähempänä omaa luonnollista väriä. Tykkään kovasti eikä tarvi enää värjäillä. Olen nyt sekoitellut näitä kahta sävyä kun olen tehnyt itselleni tuuhennuksia tai muuten vain käyttänyt antamaan ohuille hiuksille ryhtiä, vaaleaa alle ja tummempaa päälle:
 Ja siis tietysti jos on piilokaljua/kaljuja kohtia tai runsasta hiustenlähtöä, niin tässä on oiva tuote :) Kannattaa katsoa nämä videot tuotteen käytöstä! Aika huikeaa!! Nyt joulun alla tuotteita voi tilata ilman rahtimaksuja.


 
Bloggaatko? Onko sinulla ohuet tai muuten sopivat hiukset tämän tuotteen testaamiseen?
 Laita minulle kuva hiuksistasi, linkitä blogisi ja kerro miksi olisit erinomainen tuotetestaaja
tälle tuotteelle, niin valitsen muutamia pienimuotoiseen yhteistyöhön! :)
 
emmi@yx2.fi 
 
 FB-sivut 
comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.