tiistai 3. joulukuuta 2013

Hermotusta ja hiusväriä (E)

Heipsan!
Pikaisia kuulumisia sairastuvalta. Nyt on syyslenssumikälie ottanut totaalisesti vallan. Joku blogin lukija muuten joskus kommentoi, että vaalea tukka olisi sopinut mulle paljon paremmin kuin tumma. Kerroin aikoja sitten, että lähtölaskenta kohti omaa luonnollista hiusväriä on alkanut. Vielä ollaan suhteellisen oransseja, joten ensi viikolla kampsukäynti taas luvassa. Sitten ollaan ehkä jo AIKA lähellä, eli vaaleanruskeaa tyveä ja vaaleita latvoja luvassa :) Eikä sit tuijoteta noita kylki/mahaläskejä, ne häviää kyllä välidieetillä.. Toivon mukaan ne palat tuolla rasvan alla on. Kunhan ntästä flunssasta pääsen! Miten onkaan niin hankalaa antaa itselle luvan vaan levätä?? Niin joo, faceenkin kirjoitin tämän saman, (kun sinne latasin jo aiemmin tämän kuvan) mutta siis olen viimeksi painanut näin paljon puolessa välissä raskautta :D Oh yeah. Sapuskat ja treenit menny ihan kiitettävästi perille. Siinä vaiheessa kun alkoi puntari mennä yli 54 niin tiesin että oikeaan suuntaan ollaan menossa. Ei enää tietoakaan siitä säälittävästä lähtöpainosta niiltä ajoilta, kun tämä blogi sai alkunsa.


Kirjoittelinkin jo aamulla tuonne oman blogin puolelle, että onneksi suuren osan omista duuneistani pystyn hoitamaan kotoa käsin sohvan nurkasta. Loppuviikosta pitää olla kuitenkin jo siinä kunnossa, että pääsee kentälle töihin ja tekemään ohjauksia. Viimeisin treeni ennen saikkua näytti tältä:


HERMOTUSTA JALOILLE
kyykky  3 x 25
mave 3 x 25
pohkeet 3 x 50 (kolme eri variaatiota: normaali, varpaat sisään- ja ulospäin)
reidenojennus 2 x 50
reidenkoukistus 2 x 50

Vähän vaihtelua välillä :) Mitä muuten tykkäisitte jos laittelisin tänne välillä noita omia treenejä tai ohjattavien kanssa suoritettuja settejä? Voisin ainakin pääpiirteittäin niitä tänne rustailla välillä.

No mutta nyt päätä tyynyyn täysiä ja aamulla taas kone auki ja työniloa mulle.. Olkaa te aktiivisia siellä saleilla ja lenkkipoluilla, kateushan tässä meinaa iskeä kun ei itse pääse liikkumaan ;)

Palaillaan <3
Emmi
comments

10 kommenttia:

 1. Aamukahvia ja blogissa uusia tekstejä. Mikäs sen mukavampi ja MOTIVOIVAMPI keino herätä uuteen päivään :)
  Hei mä ainakin lueskelisin mielellään tarkemmin niistä teidän treeneistä, joten settejä vaan tulemaan!
  Pikaista paranemista ja ihanaa joulun odotusta.

  VastaaPoista
 2. Tumma oli paljon parempi. Tyylikkäämpi ja seksikkäämpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :D on ollu tosi "kiva" olla tällä oranssilla pohjalla ja antaa tän elpyä että vois sävyttää uudelleen.. vaaleenruskee tulee eli mahdollisimman lähelle omaa väriä. tummaa en enää laita kun kyllästyin siihen jatkuvaan värjäämiseen 2vk välein kun ei se pysynyt, kun oma väri on niin vaalea

   Poista
 3. ihan tämmönen tyhmä kysymys, että miten tankoon laitetaan levypainot, tai siis pitääkö siinä olla joku lukko ja millainen? :)

  VastaaPoista
 4. Jep! Tummilla ehdottomasti kauniimpi ;)

  VastaaPoista
 5. koska video postaus?

  VastaaPoista
 6. Joko niitä Liettuassa otettuja kuvaus kuvia pääsis näkemään? :) Ja on muutenkin ollu tosi hiljaista täälä blogissa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole saanut niitä vielä enkä tiedä tulenko julkaisemaan blogissa :) Nyt on tosiaan ollut hiukan hiljaista ja kirjoittelinkin asiasta uusimpaan postaukseen.

   Poista
 7. Voi että. Olis ollu hienoa nähdä niitä :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.