sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Osimoilleen näin (E)

Blogihiljaisuuteen on itselläni hyvä syy. Viimeistelen opinnäytetyötäni ammattikorkeaan ja starttailen omaa yritystä samalla kun liikunta-alan koulutukseni jatkuvat kolmella paikkakunnalla. Teen kahta eri työtä, ja sen lisäksi että toteutan yhden pitkäaikaisen haaveeni (yritystoiminnan lisäksi), päätin suuntautua ohjausopinnoissani myös vammais- ja erityispuolelle tänä keväänä. Tämän kaiken ohella tapahtuu elämässä kaikkea muutakin hauskaa ja jännittävää :) Ei millään malttaisi odottaa tiettyjä asioita tapahtuviksi! Postaustahti voi siis olla välillä hiukan hidas ja pahoittelut siitä.Vähän täytyy kyllä itselle nostaa hattua kaikista aikaansaaduista asioista. Innolla odotan mitä kaikkea touhailen esimerkiksi ensi syksynä! Tämä on kuitenkin se päivä kun lipitetään teetä ja tehdään koneella töitä, pestään pyykkiä, katsotaan Muumeja ja elokuvia, suunnitellaan, ollaan, tehdään ensi viikolle sapuskoja, järkkäillään paikkoja ja käydään vähän käppäilemässä. Täällä käydään Putoustyylisiä keskusteluja, tyyliin en mä voi tässä sulle kakaks muuttua, on tuo kolme ja puoli veen huumori ihan omaa luokkaansa ;) Perjantai ja lauantai meni taas koulutuksessa, joten nyt on hyvä ottaa yksi tällainen rento päivä ennen uutta (hektistä ja todella työntyteistä) viikkoa. Kiitos muuten kaikille koulutuksessa olleille, hieno viikonloppu takana! :) Suurimman osan kanssa tavataan taas pian.Tässä ei ole paljoa ehtinyt kehittävää treeniä harrastaa (tekosyy!), mutta tulevien viikkojen aikatauluihin on mahdutettu suuri määrä myös kehittävää liikuntaa. Vieläkään en ole saanut teille uusia tilannekuvia, mutta lupaan niitä lähitulevaisuudessa. Samoin se meidän videopostaus on edelleen tekemättä, ja tämä vain siitä syystä että meillä on Terhin kanssa näinkin paljon välimatkaa. En muista milloin viimeksi treffattiin ilman että se olisi ollut joku bisnes/yhteistyö/duunitapaaminen, ja niihin päiviin ei ole mahtunut mitään ylimääräistä. Täytyy raivata aikaa vaikka yhteiselle shoppailupäivälle ja sen videon tekemiselle :)

Mutta nyt tosiaan tulee eri ääni kelloon noiden treenien kanssa. Aion keskittyä myös kunnolla kehonhuoltoon, se kun on tullut laiminlyötyä talven aikana. Sen selän noidannuolen ja kovien rintakipujen jälkeen sitten säikähdin aikalailla ja päätin, että nyt teen kaiken oikein ja saan mielenrauhaa siitä kun tiedän nähneeni aikaa ja vaivaa kaksi-kolme kertaa viikossa sen (itseni, kroppani ja kokonaisvaltaisen hyvinvointini) eteen. Välillä vaan on tuntunut että energia riittää juuri ja juuri niihin treeneihin, ja sitten unohtuu syvävenyttelyt, hieronnat, uinnit sun muut. Tämä voisi olla nyt myöhäinen uudenvuodenlupaus? Rentous ja asioiden yhdistely ja tasapainoilu hektisessä arjessa voisikin olla yhden postauksen aihe. Selkä on nyt siis kunnossa ja se on pääasia, vielä täytyisi löytää hyvä hieroja Kokkolasta tai Keski-Pohjanmaan alueelta.

Hyödyllistä tietoa ja osaamista selän(kin) kuntouttamisesta olen saanut myös omista opinnoistani. Nyt onkin ollut loistava tilaisuus kokeilla itse laadittuja kuntoutusohjelmia, venytyksiä, asentoja ja menetelmiä itseeni ja omaan selkääni ja toipumiseen. Kipu on muisto vain ja treenata voi jälleen normaalisti! :) Tämä oma tilanne sai ajatukset pikkuhiljaa sinne vammais- ja erityispuolen ohjaukseen. Sen lisäksi teen tietysti monipuolista yksilö- ja ryhmäohjausta, personal trainingia, kuntosali- ja etävalmennusta, yrityspaketteja, liikuntakampanjoita, ja kymmeniä muita eri juttuja. Saan omat kotisivuni auki pian niin sitten selkiytyy teillekin tämä oma toimenkuva :)

Nyt kuitenkin muihin hommiin joten mukavaa sunnuntai-illan jatkoa teille ja palataan taas kattavampien postausten parissa <3 Emmicomments

34 kommenttia:

 1. Heips, alkoi kiinnostamaan että missä paikkakunnilla joudut käymään koulutuksissa ja miksi sitä järjestetään useammalla paikkakunnalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, eri järjestäjillä on eri paikkakunnilla näitä koulutuksia :) Tällä hetkellä käyn kahden eri järjestäjän koulutuksissa ja pian tulee mukaan vielä kolmas. Mun onnekseni näitä järjestetään tosi hyvin myös täällä meidän alueella (ja lähialueilla) joten kovin kauas ei tarvitse lähteä!

   Poista
 2. Minne kummaan katosi sinun oma blogi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tauolla nyt kun ei riitä aika ja motivaatio siihen

   Poista
 3. Hei, sopii aivan älyttömn hyvin sulle tuo oma väri, tumma on aina jotenkin niin kova. Tsemppiä, en tajua miten jaksat! :D

  VastaaPoista
 4. Moi olen oman blogisi lukija (liittynyt siis googlen kautta) joten saanko ilmoituksen kun taas avaat sen ja jatkat kirjoittelua? Jatka ihmeessä pian vaikka ymmärrän että aika on kortilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, en usko että saat siitä erillistä ilmoitusta mutta näet (blogger profiilissasi) kun sieltä blogista pukkaa uutta postausta!

   Poista
 5. Täällä kans yks joka haluaa oman blogisi auki HETI ! : D Sun sisustusjutut<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, eiköhän tuo taas jossain välissä muutu aktiiviseksi :)

   Poista
 6. juu mieletön toi tukka!! NIIN hyvin sopii! kannatti olla kärsivällinen ja vaihtaa omaan väriin. ja olen miettinyt monesti että olisi hauska päästä teidän kotiin käymään :D sitten kun jatkat omaa blogia niin laita taas kotijuttuja! SUPERWOMAN. -teija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, juu! :D Kiitos paljon, huikkaan täällä kun taas jatkan sen kirjoittamista!

   Poista
 7. Miten nuo Kartellin tuolit toimivat ruoka pöydän tuoleina? lähinnä mietin istuinmukavuutta kun olen miettinyt noita samoja tuoleja meille ! tähän saakka olen malttanut ostaa vain yhden työ pöydän ääreen ja haluaisin nuo ehdottomasti keittiöön ! jos joskus päätät niist luopua niin ilmoita, pakko saada ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosi hyvät istua! :) Voin siis suositella. Itse jotenkin jo kyllästynyt noihin että kai noi jossain välissä vaihtoon joutaa! ;D

   Poista
 8. Oih ihana Emmi! Tsemppiä uusiin projekteihin! :)

  VastaaPoista
 9. Onko sulla nykyään aina nuo pidennykset? Sulle nimittäin sopi älyttömän hyvin se polkka mikä sulla oli niissä aivan ensimmäisissä kuvissa ku aloititte tän blogin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, ei todellakaan, ehkä kerran tai kaksi viikossa! Mäkin tykkään siitä polkasta, nyt vaan odotan että se hiukan kasvaa koska pituutta lähti vaalennusprojektin yhteydessä 10-15cm kun oli pakko leikata kuivat poijes :/

   Poista
 10. Mä oon kans samaa mieltä et se lyhyt oli hottis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää vaaleampi lyhyt ei oo ihan niin kiva kuin se tumma! Kai tähänkin joskus silmä tottuu.. :D

   Poista
 11. Saisko kuvan nykyisistä hiuksista ilman pidennyksiä? ;)

  VastaaPoista
 12. Mitä sä opiskelitkaan amk? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liiketaloutta :) Suuntautunut johtamiseen, markkinointiin ja yrittäjyyteen. Tavoitteena vielä maisterin paperit.

   Poista
 13. Hei. Mua kiinnostais tietää mitkä on teidän tämänhetkiset tavoitteet treenaamisen suhteen? Ja saisko pian kuvaa Emmiltä siitä tämänhetkisestä tukasta :) Ja niitä tilanne kuvia molemmilta olis kiva saada

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Terhihän treenaa syksyn kisoihin, itse haluan hiukan lisää lihasta vielä alakroppaan ja tärkein tavoite voida hyvin omassa kropassani :) Laitan aiheesta kattavampaa postausta kun selviän vatsataudista!

   Poista
 14. Mä oon ollu kokoajan aivan varma siitä että sut tultaisiin näkee kisalavoilla :) Sä vaikutat kunnianhimosemmalta ja siksi ajattelin että kisalavat on ilman muuta sun tavoite et mikään muu ei edes tuu kysymykseen ;)

  VastaaPoista
 15. Hei! Kiitokset teille mahtavasta blogista, täällä kyllä saa motivaation kohdilleen :) aloitin tuon 8 viikon kiinteytysohjelman, mutta ruokavaliosta haluaisin kysyä hieman. Laskin kokonaiskulutukseni ja se on vajaa 1300 kcal (varmaan vähemmänkin, tuntuu että aineenvaihdunta tökkii..). Haluaisin laihtua 3-5kg ja suosittelitte laihduttajalle 1200-1500 kcal. Eli mietin, että laihdunko ollenkaan jos syön 1200 kcal päivässä kun oma kulutuksenikin on samaa tasoa :D? Ja lasketaanko palautusjuomasta tulleet kalorit myös päivän kokonaisenergiamäärään? :)

  VastaaPoista
 16. Ainiin ja piti vielä kysyä että tarvitseeko vatsatreenin jälkeenkin palautusjuoman? Entä pelkkinä lenkkipäivinä? :) ei varmaan millekään alle 5km lenkille tarvitse palautusta? :D

  VastaaPoista
 17. Kuinka salilla kiinteytetään kroppaa? Millaisilla painoilla ja kuinka paljon toistoja yms... Ja tarviiko kiinteyttävän salitreenin jälkeen palkkaria? Ihanaa jos jaksatte vastata :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.