tiistai 26. elokuuta 2014

Training Apps (T)

Moikka!

En tiedä onko teille tuttu ja vai oletteko jo tutustuneet?

Mutta sovellus nimeltä Training Apps!

Joskus aikoinaan bloggasin softasta nimeltä Athlean-X missä oli samalla idealla lyhyitä treenejä mutta tosiaan vaan tarkoitettu vatsoille! Training Apps tarjoaa saman idean mutta suomenkielisenä sovelluksena! 

Itse sovellus on maksuton joten suosittelen latailemaan ja testaamaan! Sieltä voi myös ostaa sitten extraksi muutamia treenejä innostuessaan!

Itse testattu nyt parit treenit ja toimivia ovat ;)

Tässä vielä pieni briiffi suoraan sivuilta:

Haluatko valmiin treeniohjelman, jonka avulla saavutat myös tuloksia? Training Appsin treeniohjelmat ovat liikunta-alan ammattilaisten käsialaa ja perustuvat tarkkaan käsitykseen ihmisen fysiologiasta.
Päivittäin vaihtuvat treenit ovat nopeita ja tehokkaita. Voit tehdä treenin salilla, kotona, mökillä tai työmatkalla hotellihuoneessa. Näet kerralla kolmen päivän treenit – eilisen, tämän päivän sekä huomisen. Näiden treenien joukossa on aina vähintään yksi omalla kehonpainolla ilman välineitä tehtävä treeni. Kaikkiin liikkeisiin et siis tarvitse lainkaan apuvälineitä, vaan voit tehdä ne vaikka hotellihuoneessa.Etsitkö tiukkaa vatsalihastreeniä? Lataa 400 metrin aitajuoksija Noora Toivon suunnittelema 6 viikon vatsalihastreeni. Nooran suunnittelemassa vatsalihastreenissä on kolme harjoituspäivää joka viikko, kuuden viikon ajan. Treenaa vatsalihakset kuntoon Nooran opeilla!

JOTEN EI KUN TESTAAMAAN!! 

-Terhi-
comments

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.