maanantai 25. elokuuta 2014

Kuulumisia ja syksyn valmennuksia (E)

No niin moi!

Me sitten vihdoin vuoden etsimisen jälkeen löysimme ja ostimme talon ja syyskuussa saadaan aloitettua remppa (ja toivottavasti saadaan myös nopeasti päätökseen)! :) Ei muuta kuin tuparit pystyyn toivon mukaan lokakuussa ;) Kaikenlaisia opintoja on tässä meneillään työn ohella ja omatkin treenit on kulkeneet oikein mallikkaasti. Tietysti väkisinkin se on pois omista treeneistä (ainakin tehoista), kun on niitä päiviä, että ohjaa useita tunteja putkeen, tai ylipäätään saman päivän aikana on pitkin päivää ohjattuja treenejä. Viehän se mehut! Tytön 4-vuotissynttärit lähestyvät ja kuvaus on varattuna, muuttosiivot hyvässä vauhdissa, uuteen taloon lattia valittuna, tapetit ja kaakelit odottavat vielä, että joku ehtisi paneutua niihin ja tehdä päätöksiä.. :D No kyllä tämä tästä! Talouutinen ei ollutkaan enää uusi uutinen niille, jotka seuraavat minua instassa. Koska tämän blogin ollessa treeniblogi, laittelen kotijuttuja sitten instan puolelle. Ja kuka tietää, josko avaisin Emmi I -blogini taas pian, jonne voisin postailla näitä muita kuin treenijuttuja, laitetaan tämä ajatus hautumaan!Olen aivan superinnoissani tästä tulevasta syksystä!
En pelkästään uudesta talosta, vaan työhommien puolesta alkaa uusia vauhdikkaita projekteja ja valmennuksia ja viimein loppuvuodesta aloitan erään pitkään haaveena olleen projektin. Siitä nyt en hiisku mitään ennen ensi kevättä, mutta selvinneehän tuo sitten. Loistavaa! :)

Elokuun aloitus FIT YOURSELF CONCEP -etävalmennuksessa myytiin loppuun ja se onkin hyvässä vauhdissa. Lokakuun aloituksessa KAKSI paikkaa jäljellä ja kuuntelin toiveitanne ja järjestän tänä syksynä vielä yhden ylimääräisen fityourselfin :)) ALOITUS 15.9.!!! Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin: eli kyllä, voit maksaa osissa ja ilmoittautua voi kotisivuilla www.fitverstas.com tai minulle spostiin info@fitverstas.com.


Asiakkaani 3kk tuloksia

Jos olette ehtineet vilkaista Fitverstaan sivuille viime viikolla, tai seuraatte meidän fb-sivua, niin tiedätte että tiimissäni on aloittanut uusi vastuuvalmentaja Tiia Rinskoi Tampereelta! :) Tutustu Tiiaan täällä. Jos siis olet Tampereelta, Jyväskylästä, Hyvinkäältä tai naapurikunnista, niin suosittelen hyödyntämään tämän huikean tarjouksen. Huom. kyseessä on ns. avajaistarjous, joka on voimassa syyskuun ajan. Tutustu Tiian muihinkin palveluihin sivuillamme ja täytä tilauslomake, tai ota yhteyttä suoraa yhteydenottolomakkeen kautta :)


Tästä tulikin sitten mieleeni, että etsimme jatkuvasti uusia valmentajia, vink vink ;)


Jotain tapahtuu täällä meidänkin suunnalla, eli ryhmävalmennusta pukkaa! 
Valmennus toteutetaan yhteistyössä toisen vastuuvalmentajani Sonja Hietalan kanssa ja paikkakunnat ovat Kokkola ja Kauhava, sekä 150km säteellä naapurikunnat (ohjailen mielelläni muuallakin kuin Kokkolassa). 

Eli jos olet tästä jostain suht. läheltä, voit tottakai osallistua! :) Tähän syksyn Bodytrim -valmennukseen voit myös ilmoittautua kotisivuilla tai spostiin. Aika tiukan näköisiä tätejä tuossa kuvassa btw :'D
Tällaista tällä kertaa! :)

Oikein ihanaa ja anergistä alkanutta viikkoa kaikille!

Terkuin Emmi


comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.