torstai 28. maaliskuuta 2013

Rusketuksesta

Ajattelin väsätä postauksen rusketuksesta ja ruskettumisesta ihan sen vuoksi, että monet ovat kysyneet kuinka voin olla niin ruskea talvellakin. Onhan se mukavaa kun on väriä pinnassa, ja usein sen ylläpito on talvisin hankalaa ja koko homma sitten vaan "jää". No joo, olen täällä aiemmin kertonut että meille on rutiiniksi mudostunut lähteä aina nimenomaan toukokuussa Espanjaan viikoksi. Eilen muuten varattiin taas reissu, ja lähdetään toukokuun puolenvälin tienoilla. Sieltähän se hyvä väri sitten tarttuu mukaan, ja oonkin ollut tosi tumma parina edellisenä vuotena kun ollaan sieltä tultu takaisin kotiin :) Loppusyksystä/alkutalvesta kevääseen asti silloin tällöin solkkua, ja ei suositella enempää kuin 10 kertaa vuodessa. Itse tulee käytyä usein parina päivänä peräkkäin ja sitten pidän pidemmän tauon.

Syy miksi alunperin aloin käymään välillä solariumissa, on lähes täysin lääketieteellinen.
 Eli olen kertonut täällä myös hankalasta kosketusallergiastani joka aiheuttaa ihossa armotonta kutinaa ja poltetta varsinkin silloin kun iho on kuiva, ja hoitona tähän on valohoito + antihistamiini (allergialääke), ja todellakin helpointa tämän ihon kanssa on olla juuri esimerkiksi ulkomailla jossa saa paljon aurinkoa ja tärkeintä on lähinnä ollut se, että iholla pysyy edes jonkinlainen pohjaväri etten sitten pala keväällä ja alkukesästä -> se olisi tämän ihon kanssa täyttä helvettiä.
"Tarvitaan noin 2–4 viikkoa vähäistä UV-säteilyä, ennen kuin iho pigmentoituu ja sarveiskerros paksuuntuu ihon omaa valosuojausta varten."

No sitten kun talvisin käyn siellä solkussa, niin totta kai haluan saada siitä kaiken irti myös siinä mielessä, että ihon pintaan hankittu väri olisi mahdollisimman syvä ja kestäisi pidempään. Esittelen siis luottotuotteeni solariumrasvan, ja NÄITÄHÄN EI SITTEN SUOSITELLA, mutta silti näitä tehdään, ja minä olen koukussa! :D Eli täysin omalla vastuulla, ja tämä ei muuten ole maksettu mainos. Caribbean Gold Sex Kitten solkkurasva. Itselläni on ollu tuhansittain kaikenlaista kosmetiikkaa ja rasvoja näiden vuosien aikana, mutta mikään ei varmaan ole koskaan tuoksunut näin hyvältä! Kaikki tietää sen inhottavan hajun mikä iholle jää solkun jälkeen, no eipä jää enää. Itselläni on ollut käytössä vain tuo Sex Kitten mutta tässä infoa muistakin merkin solkkurasvoista:

Caribbean Gold Cheers solariumvoiteet
Caribbean Gold Cheers solariumvoiteet nopeuttavat rusketuksen saamista ja saavat aikaan tummemman rusketuksen. Tuotteet suojaavat ihoa kuivumiselta ja kiinteyttävät ihoa. Voiteet eivät sisällä UV-suojaa

 Sex Kitten 250 ml
• Hamppua sisältävä rusketusta edistävä voide
• Sisältää Hard-up Blendiä, ihoa kiinteyttäviä aineita, alfalfa-uutetta ja Whistle-Wetting kosteuttajaa
• Tuoksu: sitrus-karpalo











 
 Guilt Trip 250 ml
• Fantastinen rusketusformula, saat ennennäkemättömän tumman rusketuksen
•Sisältää Hard-up Blendiä-voide joka kiinteyttää, virkistää ja hoitaa ihoasi ja ennen kaikkea: saa ihosi sädehtimään
• Tuoksu: persikka 






 
Too Cute 250 ml
• Luonnolliset ainesosat ja ainutlaatuinen Bio Tanning-yhdistelmä hoitavat ja huoltava ihoasi
• Luonnollinen DNA rikastuttaa ihoa ja syvävaikutteiset kosteuttava aineet palauttava ihosi kosteustasapainon
• Antaa iholle kauniin värisävyn
• Tuoksu: vanilija 





  Bottoms Up 250 ml
• Blowout Bronzers - jo yhden käyttökerran jälkeen näkyvän tummanruskea väri
• Saa ihosi tuntumaan silkinpehmeältä
• Sis. antioksidanttien yhdistelmän ja A- sekä E-vitamiinia
• Tuoksu: mango-mandariini 






B.Y.O.B 250 ml
• Heti syvänruskea ja hehkuva iho
• Täydellinen ihonhoitovoide
• Sis. antioksidanttien yhdistelmän ja A- sekä E-vitamiinia
• Tuoksu: mango-mandariini 






Muistetaan nyt se tosiasia kuitenkin, että se OMA MELANIININTUOTANTO määrää sen, millaisen rusketuksen (syvyys, tummuus, jne) saamme, ja tämän typpiset rasvat voivat korkeintaan hieman buustata tuloksia. "Rusketus on seurausta melaniinin muodostumisesta orvaskeden pigmenttiä tuottavissa soluissa (melanosyyteissä). UV-säteily käynnistää pigmentin muodostumisen." Kyseessä ei siis ole mikään ihmetuote, mutta itse ostaisin jo pelkästään sen tuoksun takia ♥

No nyt sitten joku kysyisi, että mistä näitä voi ostaa ;) Varmasti jotkut liikkeet Suomessa myy, en osaa sanoa mitkä, ja ebaysta saa hankittua. Googlaamalla selviää. Muistaakseni hintakaan ei ollut mikään kova, reilu 10€+pk:t. Mutta kannattaa näiden kanssa ottaa varovasti enkä kyllä suosittelisi ollenkaan kalpealle/todella vaalealle (tmv) iholle näitä rasvoja, kärtsäämisvaara on kuitenkin suurempi eli ei kannata lähteä kikkailemaan. Ja oikean auringon alle en missään nimessä laittaisi tätä tuotetta -> normaalit aurinkorasvat käyttöön joissa on kunnon suojakertoimet!

Itse olen tällä hetkellä tosi valkoinen normaaliin verrattuna, johtuen pitkästä saikusta jonka aikana ei ole päässyt yhtään mihinkään ja ihon rasvailukin on jäänyt vähemmälle, ihan tavallisen kosteusvoiteenkin käyttö pidentää värin pysymistä (ainakin itselläni). Tässä nyt kuva tämän hetkisestä väristä että voidaan sitten verrata kesällä :D Tukankin väri meni taas vaihtumaan, tummaksi tietysti ;)




Tulipas nyt pinnallista juttua! Nyt tietysti solariumvihaajat tulee hyppimään silmille, että siitä tulee ryppyjä kun se vanhentaa ihoa, ja ihosyöpä on varmaan mun paras kaveri, joten olen jo varautunut niihin kommentteihin :D Jos siis jaksatte läträtä itseruskettävilla voiteilla niin hyvä niin, itsekin käytän kesällä after sunia jossa on kevyt päivetystä korostava/tummentava vaikutus. 

MUKAVAA PÄIVÄÄ KAIKILLE!!


comments

5 kommenttia:

  1. Hei tilaatko noita australian gold tuotteita joltakin sivulta? Kun itse en millään löydä noita mistään vaikka kuinka googlailin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, nämä tuotteet tässä postauksessa ovat Caribbean Goldin tuotteita, ei Australian Goldin :) Itse tilasin joskus huuto.netistä näitä, kun joku liike myi isomman satsin. Näitä löytyy ainakin täältä:
      http://www.4eversun.net/palvelut.html

      Ja Terhi tilasi jostain niitä Australian Goldin tuotteita ihan vähän aikaa sitten, kysäisen siltä että mistä se tilas ne! :) Mutta näköjään löytyy esim täältä:
      http://www.tanshop.fi/1_australian-gold

      Nämä siis nopealla googlauksella, varmasti löytyy muualtakin :)

      Poista
    2. Minä tilasin wrangesta.

      ELI

      http://www.wrange.fi/PublishedService?file=&pageID=3&action=view&groupID=1197&OpenGroups=1197

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.