keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Treenit jatkuu! (E)

Jipii! Pääsen vihdoin aloittamaan aerobiset treenit ja jalkaliikkeet, käsien treenaamista saan odotella vielä kuukauden verran. Mutta siis: illalla ekat treenit kuukauteen! Pakko hehkuttaa :)


Nyt kun pystyn lähinnä treenaamaan vain jalkoja ja vatsoja, niin jalkatreeniin hurahtaneena tekaisin erilaisia jalkatreeniohjelmia joita voin lisäillä tännekin. Samalla innostuin kokeilemaan jotain minulle täysin uutta tuotetta, nimittäin selluliittigeeliä! :D Sinänsä mitään näkyvää ongelmaa itselläni ei ole, mutta sileä alakerta mulle kiitos! Tuote lupaa kaventaa senttejä lantiolta ja reisistä 4-5 viikossa jopa 2,5cm :) On nimittäin aika hyllyvä olo tämän treenittömän kuukauden jäljiltä, lisäksi turvottaa, kiitos hiilareiden. Nyt täytyy mitä pikimmiten palata VHH-ruokavalioon! 

30 days Anti-Cellulite Lotion

https://www.terveysmarket.fi/

 30 days Anti-Cellulite -voide vähentää tehokkaasti selluliittia. Voide edistää mikroverenkiertoa ja imeytyy syvälle ihoon kuljettaen kiinteyttäviä ja vahvistavia aineita ihonalaiskerroksiin, jolloin selluliitin esiintyminen vähenee voimakkaasti tai katoaa kokonaan. 

Tuotetietoihin TÄSTÄ

 

 Voide on paksuhkoa ja valkoista, ja todella voimakkaan hajuista. En tiedä tekeekö se välittömästi kalvon ihon pinnalle vai mitä, mutta ihanan silottavaa tavaraa! Aikalailla verrattavissa johonkin voimakkaaseen lääkerasvaan, ja tuntuu todella tehokkaalta. Tämän hetkiset sentit muistiin ja kuukauden päästä uusintamittaus ;) 


Mulla olis muuten joitakin treenikamppeita jotka on jäänyt tarpeettomiksi (osa täysin uusia), ja voisin näpytellä ne kuvien kanssa tänne kun palaan taas töistä kotiin loppuviikosta :) Ainakin urheiluliivejä, treenihousut, urheilutoppeja jne. löytyy XS/S koossa. Josko saisivat uudet kodit tätä kautta :)

 

Aminohapot kun on usein todella äklömakeita, niin nyt on löytynyt tuote joka tähän asti paras mitä olen kokeillut!  Tuote oli jo ennestään tuttu tuolta Sportsnutritionin valikoimasta, mutta siis tällä kertaa valitsin appelsiinin <3 Nam! Ei ole äklöä eikä liian makeaa! 

 

 

Niin on kuulkaas vuosi täynnä tätä meidän projektia. On kyllä ollut vuosi täynnä onnistumisia meillä molemmilla :) Nyt on sitten aika asettaa uudet tavoitteet. Itselläni alkaakin uusi projekti, kun haluan tottakai olla hyvässä kunnossa vuoden päästä meidän häissä. Tavoitteena on entistä lihaksikkaampi ja tiukempi vartalo. Tässä on vuoden aikana otettu hyvää tuntumaa treenaamiseen ja ruokavalioon, joten tästä on erittäin hyvä jatkaa! En usko että motivaatio olisi ollut näin korkealla, jos ei tästä olisi tehty julkista. Aivan älyttömän suuri kiitos meidän lukijoille ja seuraajille siitä että olette jaksaneet lukea meidän juttuja, kommentoida, kysyä ja tsempata! <3 Upee homma!  Liian vähän on ehditty vierailemaan lukijoiden omissa blogeissa, mutta luvataan tehdä siihenkin muutos JOTEN nyt kommentoitte tähän alapuolelle ja linkitätte teidän omat blogit niin tulemme vierailulle! :)

 

 Tässä nyt on sen verran tullutkin jo tilanteisiin muutoksia, kun aloitin työt toisella paikkakunnalla. Täällä olen 3-4 päivää viikossa, ja sattui niin hyvin että täältäkin löytyy Sports Club, joten voin käyttää omaa salijäsenyyttäni hyväksi myös täällä. Treenikamppeet ja jauhot ja napit on tietysti mukana ;) Aika surkeita kelejä on nyt ollut, mutta kovasti tekisi mieli lähteä pitkästä aikaa kunnon hikilenkille! Lenkkeilyä en kuitenkaan saa vielä hetkeen harrastaa, joten tänään aloitan kesyttämällä kuntopyörän ja crossarin. Mahtava fiilis :) Pahoittelen ettei ollut nyt mitään omia kuvia lisätä tähän postaukseen, ens kerralla sitten!


Terkuin Emmi

comments

9 kommenttia:

  1. Täällä on ainekin yksi vaatteista kiinnostunut:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva homma! Laittelen niitä tosiaan tänne kun pääsen taas kotosalle :)

      Poista
  2. mullaki vaatteet ja hinnat kiinostais :-)

    VastaaPoista
  3. mä olisin kanssa kiinnostunut vaatteista:)

    VastaaPoista
  4. Mä olisin myös kiinnostunut vaatteista :)

    http://healthylifeofmine.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. miten voidetta käytetetään? kerran vai kaksi päivässä? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielellään kahdesti päivässä! :) Uskoisin että yksikin kerta riittää, koska on todella stydin oloista tavaraa :o

      Poista
  6. Ootte ihan huippuja!! :) mahtavaa kun saa blogin kautta motivaatiota omaan projektiin.:)http://moment2.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.