lauantai 31. elokuuta 2013

Kuulumisia ja osa suunnitelmista (T)

Heippa!

No niin tosiaan kaikenlaista on tapahtunut ja nyt voin kertoa jo jotain ;)

Ennen kuin kerron uutisia niin palataan viimeisen viikon tapahtumiin!

Tapasin nykyisen mieheni Tuomaksen Blockfesteilä 2009. Siitä asti olemme käyneet aina blockeilla juhlimassa! Tänä vuonna tehtiin jotain uutta ja otettin myös meidän juniori lauantai-päiväksi mukaan! Juniori oli niin innoissaan ja kun sai nimmareita niin lähes kyynel silmässä ♥ Mikään ei tee äippää niin onnelliseksi kuin lapsen aito onnellisuus! ♥


Meidän juniorilla oli Guest-passi kun pääsi artistien vieraslistan kautta sisälle! Kiitos meidän hyvän ystävän Majurin ♥
Voin kertoa että oli kova juttu pojalle ja niiiiin fiiliksissä! 


Perhepotretti koolla!


No, mutta oli äitikin ihan superfiiliksissä kun törmäsin sattumalta Timi Lexikoniin! ♥
Tiedätte kuinka hypetän aina sen biisejä erityisesti niiden sanojen vuoksi! 
Olin niiiiin innoissani!!!


hmm.. Mitäköhän tässä kuvassa on? No HoodieBuddie! Oli kylmä festeillä joten ostettiin mulle huppari!
Mikä tässä hupparissa nyt sitten on erikoista? Noh ;)
Huomaatteko noi kiristysnauhat? Missä ne on? NO KORVISSA!
Eli nää hoodiebuddiet on siis sellaisia joissa on kuulokkeet valmiiksi ja voi pestä koneessa ;)
Ihan mahtava!


Reseptejä ei ole tällä kertaa jakaa kanssanne mutta tässä yksi lemppareistani!
1 keltuainen, 7 valkuaista ja reippaasti pinaattia!
Helppoa ja hyvää! 


Mitäs muuta?

Noh käytiin pojan kanssa leikkaamassa hiukset ja minulle uusimassa räpsyttimet!

Ihana ystäväni Milla Kvick leikkasi meidän hiukset ja laittoi minulle ripset!
Milla tekee tosi hyvää jälkeä ja on nopea :) Lisäksi se mitä erityisesti rakastan on se että hän tekee luonnollisen näköiset ripset!! Ei mitään ripsipeittoa vaan nätit ja naturellit sekoitellen erilaisia pituuksia :)

Millan hoivaan pääsee Tampereen Tammelan GloHairissa!  






Bee Venom-tuotteet, Emmi näistä jo kirjoittikin TÄÄLLÄ! Saatiin molemmat tosiaan näitä testaukseen ja itsekin nyt viikon verran käyttänyt! Lyhyesti tuote = luonnon oma botox!! Ja nyt ei tule mikään mainoslause vaan nämä tuotteet oikeasti toimi!! Ihan mahtavia! TÄÄLTÄ voit lukea lisää tuotteista!

Bee venom - https://www.terveysmarket.fi/tuoteryhmat/226-bee-venom/


Ja NYT ne uutiset! ;)
Sain mahdollisuuden lähteä kilpailemaan ja otin mahdollisuuden vastaan! Ensivuonna sitten siis kisalavalle! iiiikkss..

Minähän olen aina sanonut että en mene kisaamaan koska en usko pärjääväni ja toiseksi ei minua kiinnosta se tiukkuus. Haluan syödä kun huvittaa ja jättää treenit väliin jos siltä tuntuu :)
Nyt kuitenkin päätin että hiivatti mitä minä menetän kilpailemalla?? En mitään! Päinvastoin saan uudenlaista osaamista tulevaisuuden personal trainet-valmennuksia varten ja osaan kertoa mikäli joku asiakkaistani haluaisi joskus lavalle! :) Lisäksi uudet haasteet kiinnostaa aina!

Wiii!! Jännittää ihan pirusti!! On nimittäin quumia ne naiset!! Ja mitäköhän minulle on nyt tapahtunut?!? No tällä hetkellä on nyt viikko takana valmennusta! Ja pluskaloreilla mennään :) 2200kcal päivässä keskimäärin! Eli nyt hankitaan lihasta!! :)



Terhi
comments

23 kommenttia:

  1. Mihin tiimiin meet? Kuka on sun valmentaja ja mitä sarjaa meet kisaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bodycamp BC Pro :) Siinä on useita henkilöitä mukana mutta esim. Tape valkonen, markku metsälä, alona malone, jne. :) Ja sarja on tod. Bikini Fitness :)

      Siinä on runko mikä itseäni eniten miellyttää ja lisäksi eniten minun tyyliäni :) Vaikka siitä onkin tullut vähän sellainen läppä koko sarjasta niin silti se on se paikka missä haluan testata itseäni :) - Terhi

      Poista
  2. Kuinka nopeesti voi nähdä tuloksia jos lenkkeilee n. 45min 3/vko ja sitten tekee lihaskuntoa sen 3/vkossa? jos on jo melko hyvä pohja lihaksille ja kunnolle, mutta sellaista viimeistelyä, varsinkin sisäreisien "palloille" :-) ja laihduttamisestahan tässä ei ole kyse, mitat on 170cm ja 54kg.

    Olitko muuten perjantainakin blockfesteillä? ihan ku oisin sun näkösen naisen nähny ihan ohimennen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No periaatteessa jos olet jo "kokenut" treenaaja tule kehityksestä hitaampaa ja se on kovin yksilöllistä :/ Hirveän vaikea sanoa... Periaatteessa sellanen normaali lihasmassan määrä mitä mimmi voi luontaisin konstein saada mm. lihasta oli muistaakseni 4kg vuosessa.

      4:ssä viikossa saa kuitenkin jo aina jotain tuloksia jos tavoitteellisesti jotain tiettyä juttua tekee :) Oli kuitenkin niin vaikea kysymys vastata että sanon vain että tee ja ole kärsivällinen :) Tulokset tulee ehkä muutamassa viikossa tai sitten joudut odottamaan keväälle asti.. Varsinkin sisäreidet on haastava paikka.. :/-Terhi

      Poista
  3. Lisää infoa kiitos! :) Mikä sarja, mitkä kisat?? Jee tuun sua kannustamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bikini näillä näkymin ja kevät tai syksy 2014 riippuen kunnosta ja kehityksestä :) Uskon kuitenkin että syksy 2014 on realistisempi :)

      Poista
  4. Osaatko sanoa, voiko tuota bee venomia laittaa esim. huuliin, kohottaako se myös niitä vai pelkästään ihoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä voi käyttää juuri huuliin ja silmänympärysihollekin! Emmi

      Poista
  5. Upeets!! Tsemppiä,luotan suhun :) odotan innolla sin kehitystä.. siitä saa itsellelin motivaatiota. Tarvisin itsekin lihasta.. käsissä näkyy kivasti.. vatsassa ei.. hirveen hankalaa.. mitä kandeis tehä? Syödä ja treenata hulluna ja sitten treenata ja kiinteyttää? Jos sulla joskus aikaa niin voisitko tehä suuntaa antavan postauksen.. miten syödä kun haluu lihasta ja sit erilaisia treenejä.. sit kun haluu sulattaa ne ylimääräset niin miten syödä ja treenata.. kuitenkaan ettei kuihdu eikä lihakset lähde.. kiitos jo etukäteen ja tsemiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Vatsojen kanssa 2-3 treeniä viikossa ja tosi intensiivisiä ja max 10 minuuttia :)

      Ja voin tehdä tuollaisen postauksen :) Aikaa en uskalla luvata koska tässä aika monta muutakin postausta luvattu mutta yritän olla nopea :)

      Poista
  6. Hei löysin tän blogin vasta hetki sitten ja oon todella ilonen!!! Kiitos ihan sairaasti, siitä miten avoimesti ja avuliaaaasti ja määnläheisesti kerrotte asioista ja jaatte vinkkejä ja ohjeita! Haluaisin kysyä teiltä , onko tällanen liikuntatapa oikea painonpudotukseen? (Ruokavalio on kunnossa, miinuskaloreilla mennään):
    - 3-4 x viikossa reilu tunnin rasvanpolttolenkki, matala syke
    - 4 x viikossa sali, kaksjakonen eli yläkroppa ja alakroppa erikseen.? Kiitos tuhannesti vastauksesta ja tsemmppii reeneihin:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kiitos kivoista kehuista!! :) En tiedä millaiseen painonpudotukseen pyrit (määrä ja missä ajassa), mutta olet ihan oikeilla jäljillä! Ohjelmassasi on treeniä paljon, ehkä vähempikin riittäisi, mutta varmasti tulee tuloksia :) Kolme rasvanpolttolenkkiä viikkoon on ok. Tsemppiä! Emmi

      Poista
    2. Sellanen 1kg / vko. Kiitoooos Emmi:) jaksamista ja intoa blogiiin ja syksyyn<3

      Poista
  7. En tiedä paljonko luet muita blogeja mutta tää postaus kannattaa lukea kommentteineen. http://fityoutoo.fitfashion.fi/2013/09/02/kisarapsaa-fitness-exposta/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos tästä :) Luen kyseistä blogia ja seuraan facen kautta :)
      Tämä postaus vielä lukematta joten luen nyt heti =) - Terhi

      Poista
  8. Hei Terhi! Haluaisin kuulla sunkin mielipiteen tuosta bee venom tuotteesta. Käytätkö itse tuotetta ja ootko tykänny?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Aloitin viikko sitten käyttämään :) Kyllä tykkään oikeasti. Tekee kimmoisemman oloisen ihon ainakin heti levityksen jälkeen :) Iho ei jää rasvaiseksi mutta toki rasva ei ole kevyttä eli sen tuntee sellaisena "kerroksena" iholla :) Voittaa monet muut rasvat 10-0 ainakin alkufiiliksen perusteella :)

      Enkä sano tosiaan näin mainosmielessä :) postaan tossa jokusen viikon päästä tarkempaa tulosta kun käytetty hieman kauemmin :)

      Poista
  9. Hyvä päätös lähtee kisaamaan!! Ja sulla on kyllä vankkaa kokemusta jo taustalla ja muutenkin hyvät lähtökihdat lavoille :) Vähän uutta säpinää tänne bloginkin puolelle kisajuttujen tiimoilta? :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeij! <3 Kyllä tarkoitus olisi ehdottomasti laittaa ;)

      Poista
  10. Moi!
    Mahtava blogi teillä jaihan mieletön asenne!:) voisitko sanoa, kun opiskelet nyt liikuntalääketiedettä, niin miksi sinä valmistut? Opiskelen lukiossa ja olisi jo aika miettiä seuraavaa opiskelupaikkaa, terveys ja liikunta asiat kiinnostavat kovasti. Vaikka kuinka olen netistä yrittänyt löytää, käsite "liikuntalääkäri" ei ole vieläkään mulle avautunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu siis en ole päätoiminen opiskelija vaan opiskelen etänä avoimen kautta =)

      No titteli ei ole oikeastaan liikuntalääkäri. Liikuntalääketieteet valmentaa lähinnä mm. tutmistöihin ja esim. kilpailutason valmentamiseen urheilussa. Osataan tutkia ja mitata erilaisia biomekaanisia asioita. Tutkitaan esim. voiman tuottoon liittyviä asioita ja koitetaan löytää ohjattavalle optimaaleja kulmia, jne. Lisäksi voidaan pelata erilaisten liikuntatapaturmien kanssa, jne.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.