lauantai 31. elokuuta 2013

Toivepostaus: suosikkituotteet (E)

Tällaista tuotepostausta on pyydetty moneen kertaan, ja ajattelin kertoa teille tuotteista mitkä ovat itselläni NYT just suosikkeja! Lähinnä ihonhoitoon ja puhdistukseen (detox) liittyviä, mutta joitakin muitakin lemppareita ajattelin listata :)

Luonnon oma "botox", eli Bee Venom-tuotteet. EHDOTTOMIA ihonhoidossa, vaikutuksen näkee heti! Käytän voidetta + seerumia, eli vaikutus on jatkuva. Seerumi erinomainen myös meikin alla! Nämä tulevat jatkossa kuulumaan ihan peruskalustoon kylppärin peilikaapissa. Nämä ovat uusia tuotteita, ja kun kuulin näistä niin ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, haluanko kokeilla. Rasvoilla läträäminen yksi lempiharrastuksista.. :D Mutta nyt löytyi HUIKEAT tuotteet!

Voide 48,90€
Seerumi 48,90€
Tuotteet täältä


Hyviä tuotteita ihon kosteuttamiseen & kiinteyttämiseen. Tuosta selluliittivoiteesta kerroinkin jo aiemmin, ja on ihan ykkönen edelleen. Nyt ihan vasta innostuin kokeilemaan Yves Rocherin tuotteita, ja nuo kosteusvoiteet ovat kyllä yllättävän hyviä, ovat menneet suoraan suosikkeihin. Oletteko te käyttäneet näitä tuotteita? Mitä Yves Rocherin tuotteita voisitte suositella? Onkohan nuo meikit hyviä? Tuota elixiriä käytetään pari tippaa normaalin voiteen alla, ja se antaa ihanan silkkisen pinnan. Voi käyttää tehokuurina 2-3 kertaa vuodessa. Ultra Coll-kollageenista olenkin kertonut myös aiemmin, ja kuten monet tietävät se on todellinen hittituote! Kollageeni on kehon tärkein rakennusaine ihossa, hiuksissa, kynsissä kuin nivelissäkin.

Selluliittivoide 27,90€ täältä
Kosteuttava kasvovoide 8,90€ täältä 
 Elixir 7.9 21,95€ täältä
Hoitava vartaloemulsio 7,50€ täältä  
Ultra Coll 1000mg 39,90€ täältä


Sitten Detoxia! ♥ Aloitin Detox-kuurin (10 päivän kuuri) ja vartalonmuokkausohjelman alkuviikosta. SUOSITTELEN! Yksi annos sekoitetaan litraan vettä, ja näitä pillereitä otetaan kaksi punaista aamulla, ja yksi valkoinen illalla. Näistä innostuneina ostin Detox-kehonpuhdistuslaastareita (5 päivän kuuri). Molempiin jalkapohjiin liimataan yksi laastari yön ajaksi (8-12h). Jalkalaastarin väri muuttuu sen mukaan, miten kuntosi kohenee; alussa laastari on tumma, mutta säännöllisessä käytössä ne vähitellen vaalenevat, mikä osoittaa parantuneen terveydentilan. ÄLLÖ-varoitus, toivottavasti et syö juuri nyt mitään kun katsot tuon kuvan ;D Omat laastarini olivat ekan kerran jälkeen mustat! YÖK! Kuuria suositellaan käytettävän noin kolme kertaa vuodessa.

Detox-kehonpuhdistuslaastarit alessa 8,90€ Tokmannilta 
Puhdistava 10pv Detox-kuuri 10,90€ täältä
Vartalonmuokkaus päivä/yö 18,90€ täältä 



Joku ehkä muistaa sen postauksen, missä kerroin kuinka omat hiukseni katkeilevat ja ovat todella kuivat. No sain sen ongelman kuuriin, kunnes tuli uusi ongelma: tukkaa on tippunut päästä nyt pari kuukautta. Ei puhuta mistään pienestä hiustenlähdöstä, vaan jokaisen suihkukerran aikana lähtee KOURALLINEN tukkaa. On mennyt suihkun viemärikin tukkoon jo pari kertaa. Laitoin Terveysmarketin Terolle viestiä asiasta, ja sain tällaisen vastauksen:


Moi, eräs stressiperäisen hiustenlähdön (erityisesti naisilla) estämiseen ja korjaamiseen liittyvä hivenaine on seleeni.


Näistä tuotteista suosittelen Donsbachin seleeniä ja/tai Seleq:a. Karppaajien ja laihduttajien keskuudessa tukanlähtö on melko yleistä ja tämä johtuu juuri siitä syystä, että ravinnosta ei saada riittävästi seleeniä ja sinkkiä. Lisäksi kiireinen elämäntapa yhdistettynä puutoksiin edesauttaa hiustenlähtöä. En tiedä karppaatko tai oletko juuri ollut laihdutuksessa, mutta kova treeni ja stressi voi olla laukaiseva tekijä. Toinen hyvä tuote on Evonia Keratin, mutta vaikutus alkaa näkyä noin kahden kuukauden käytön jälkeen, eli vaikutusaika ei ole sieltä nopeimmasta päästä. En usko että kyseessä on raudan puute, jos syöt lihaa, erityisesti punaista lihaa. Kasvisruokavaliossa raudan puute voi kuitenkin tulla kyseeseen. Eli jos nyt lähden suosittelemaan, niin Seleq ja sinkkiä 30 mg päivässä ainakin kaksi kuukautta.


Otin nämä nyt viikko sitten käyttöön, ja ihan niin kuin olisi jo alkanut vähän vaikuttamaan? Vaikea sanoa vielä tässä vaiheessa, mutta seurataan tilannetta. Nyt mulla on kuitenkin tiistaina lääkäriaika, ja olen alkanut vähän epäilemään, että kilppariarvoissa olisi jotain häikkää.. Kohta nähdään, mikä on tuomio. Tosi lohduttavaa, kun koittaa googlettaa naisten hiustenlähdöstä, niin vastauksena on vain kaljuuntuminen ja verisyöpä. Jipii.

Vahva orgaaninen seleeni 9,95€ täältä
Seleenivalmiste (purkki) 11,90€ täältä
Puhdas+ Caps D-vitamiini 6,49€-12,90€ täältä

 
 Parhautta rahkan, jugurtin ja smoothien kanssa: CocoVi Superfood Trailmix!

Alessa 6,50€ täältä

Tässä nyt siis tämän hetken ehdottomat suosikit! 
Eilen pääsi tytär ekaa kertaa mukaan salin puolelle ;) Lunetta on toki kulkenut mun mukana salilla siitä asti kun oli 5kk, mutta vain Touhulan puolelle vetämään päikkäreitä/leikkimään siksi aikaa kun äiti käy vetämässä treenit. Otettiin eilen pari aika kivaa videotakin tuosta meidän jumppailusta, mutta en jostain syystä saa ladattua niitä tänne!? Yritän myöhemmin uudelleen! :) Tänään ollaan menossa koko porukka taas salille ja lenkille, treeni-iloa teillekin





comments

24 kommenttia:

  1. Emmi hei, mikä se osoite siihen sun lifestyleblogiin on, mä unohdin liittyä lukijaksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tuossa yläkulmassa on suora linkki kun painaa tuota "Emmi I" :) eli http://emmi-i.blogspot.fi/

      Poista
  2. Käytkö myös Vaasassa salilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu silloin tällöin kun olen Vaasassa töissä!

      Poista
  3. Moikka ootko detox ja muokkaus tuotteita käytettäessä huomannut rasvanpolttoa? Muita näkyviä tuloksia?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olen huomannut tuloksia! Aiemmin käytin Sportsnutritionilta tilattua rasvanpolttoon tarkoitettuja pillereitä, enkä ollut aiemmin kokeillut mitään vastaavia tuotteita. Mielestäni se vaikutti tuloksiin ihan ok. Nyt kuitenkin tuntuu, että kroppa kiristyisi "itsestään"!? Toki ruokavalio on kunnossa ja riittävästi treeniä, eli näin voisi tapahtua muutenkin, mutta olen kyllä todella yllättynyt tästä miten kroppa toimii tällä hetkellä. Tuosta detoxista, olo on kevyempi ja yöhikoilu tullut kuvioihin, luonnollisesti vessassa saa ravata yötä päivää. Eli ehdottomasti on hyötyä :)

      Poista
    2. Kiitos hyvästä vastauksesta. Käytätkä kyseisiä tuotteita kuureina vai jatkuvasti?

      Poista
    3. Kuurina kolmesti vuodessa! Emmi

      Poista
  4. Käykö Bee Venom seerumi ja voide myös silmänympäsysiholle vai pitääkö aluetta välttää?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä voi käyttää myöskin silmänympärysiholle ja vaikka huuliin myös :)

      Poista
  5. Hei! Käykö Bee Venom seerumi tai voide myös silmänympärysiholle?:)

    VastaaPoista
  6. Kerro heti ku selviää hiustenlähdön syy, itsellä nimittäin sama ongelma :/ Tää on ihan kauheeta!!! Tai pitäiskö sanoo mielummin et kerro heti ku löytyy apu hiustenlähtöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo!! Siis mä oon oikeesti kalju kohta! Just oon tästä lähdössä lekuriin, laittelen heti infoa kun tiedän enemmän! :)

      Poista
    2. Voi kiitos! :)

      Poista
  7. Millasia hyötyjä oot huomannu ton ultracollin aloittamisen jälkeen? Et ootko selkeitä tuloksia huomannu ja missä ajassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olen :) Alkuun käytin hieman epäsäännöllisesti, mutta nyt viimeisen 3vk käyttänyt päivittäin. Tästä omasta pläsistä kyllä huomaa stressin, on stressijuonteita ja vähän väsähtänyt ilme. Parasta on ollut kun on muistanut juoda riittävästi vettä + ottaa säännöllisesti tuotetta. Suurimmat muutokset olen huomannut juuri ihossa: tasaisempi väri, harmaus on poissa, ja aivan kuin juonteetkaan eivät olisi otsassa enää niin syvät. On välillä haastavaa löytää hyviä tuotteita sekaiholle. Mielestäni tämä on kyllä auttanut varsinkin ihon epätasaisuuteen :) Hiukset vahvistuivat todella paljon, mutta toki käytän paljon muitakin hiuksiin vaikuttavia tuotteita sillä ongelma ollut juurikin katkeilu ja kuivuus. Tiedä sitten, mikä on ollut se merkittävin tekijä, vai kaikki yhdessä. Kynnetkin ovat hyvässä kunnossa: multitabs+ultra coll :)

      Poista
  8. onko nuo ultracollit tabletteja vai kapseleita? Mietin että onko niitä mahdollista pilkkoa, kun vaikeuksia tuottaa niellä isoja kapseleita/tabletteja :)

    VastaaPoista
  9. Vaikuttaako nuo bee venom tuotteet pitkäaikaisesti vai "turvottaako" ihoa vain käytön yhteydessä hetkellisesti? Vai ovatko tulokset pysyvämpiä parannuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Bee venom seerumi on luonnon oma botox valmiste, ilman kipua ja pistoksia.

      Mehiläisen myrkkyä käytetään kosmeettisesti "huijaamaan" ihoa, että sitä on pistetty melittiinillä (myrkyn proteiini). Tämä saa elimistön ohjaamaan verta kohti kasvoja ja tuottamaan kollageenia ja elastiinia. Mehiläisen myrkystä eristetyt uutteet (mehiläisvaha, royal jelly, siitepöly ja hunaja) vähentävät tehokkaasti ryppyjä, stimuloivat solujen aineenvaihduntaa, kosteuttavat, siloittavat ja ravitsevat ihoa.

      Seerumin bee venom pitoisuus (4%) on vahvempi kuin voiteessa.

      Päivä- ja yökäyttöön. Sopii kaikille ihotyypeille.

      Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyjä."

      Poista
    2. Löysin tietoa missä sanottiin että "Saattaa häivyttää juonteita". Uskoisin, että tulokset ovat ehkä enemmän hetkellisiä :) Uskomaton tuote joka tapauksessa! Tuo Ultra Coll on muuten erinomainen jos haluaa pysyviä tuloksia!

      Poista
  10. Hei! Selvisikö lääkärissä syytä hiustesi lähtöön. Minulla on hiuksia lähtenyt viime vuosina ihan hirmuisesti ja nyt on enää tosi ohut letti jäljellä :( veikkaan karppaamista syyksi.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.