tiistai 24. heinäkuuta 2012

Aika InBodyyn + Unelmamasu

Nyt on varattu aika InBody-mittaukseen 8.8.2012 paikkana Varalan Urheiluopisto =)

En nyt raaskinut ottaa aerobista kuntotestiä ja lihaskuntotestiä kun ne saa itsekin tehtyä Polarin kuntotestillä ja sivustolta http://ffp.uku.fi/kuntoneuvola/virtual3.htm löytää lihaskunto- ja tasapainotestit jotka voi itse tehdä.
Käytettiin noita nimittäin itse aikoinaan koulussa kun opiskelin kuntoutukseen erikoistuneeksi lähihoitajaksi.

Tulee muuten by the way kulutettua murakasti kaloreita ton hyötyliikunnan puitteissa.
Kävelen pojan kanssa hoitoon ensin 30 minuuttia (kulutus 100kcal) jonka jälkeen pyöräilen töihin reippaalla temmolla 15 min. (kulutus 120kcal). Sama juttu sitten iltapäivällä kun lähden töistä joten tuossa tulee sitä kulutusta päivälle jo semmonen nelisen sataa kaloria.
Oli pakko lisätä tämä kuva kun on niin IHANA masukka :) Luonnollisesti kuva poimittetu Facebookin yhteistöstä Female Fitness Models jossa aika kunnossa olevia tyttöjä! 

UNELMAMASU --> Tommonen sitten jouluna jo <3


Terhi comments

2 kommenttia:

 1. Hei, kävikkö ottaas uuden inbody mittauksen? :) kävin kans ite ottaas ja yllätyin että oli ihan ok! Rasvamassa 22 kg ja lihasmassa 46,8 kg toki mullahan on tota painoa enemmän ku sulla :D vielä pitäis 7 kg tiputtaa....

  T, Noora K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kävin itseasiassa =) Mulla oli rasvamassa 10kg ja lihasmassa 29kg =) Pitäis itseasiassa laittaa siitä vähän infoa tänne :P Itsellä olis tavoite ton rasvan suhteen sellanen 13-15 rasvaprosentiksi ja painoksi sellainen 55kg =)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.