keskiviikko 24. lokakuuta 2012

ripsiä, suolaa, implanttia ja muuta :D


Moi!

Noniin! Nyt minun täytyy heti myöntää ensimmäisenä että nyt on vähän lipsuttu viimeisen viikon-kahden aikana.. Aivan kamala ressi puskenut niskaan joka suunnasta... :/
On noi koulujutut sun muut asiat vaivanut arkea ja tunnit tuntunut loppuvan vuorokaudesta..
No  joka tapauksessa ei tässä siis repsahdettu ole :D Ehkä vähän herkut maistui viikonloppuna mutta toisaalta oli työpaikan virkistysiltakin ;D Mutta siis koen että olen lähinnä turvonnut vain :D Tullut suolaa aika paljon saatua vaikka olenkin kyllä reenannut 3-5 x viikossa + arkipyöräilyt =)

No alla usia kuvia joista varsinkin alimmasta huomaa pienen pöhötyksen mutta toki ei tuo vakavaa ole ;) 

Kävin myös pitkästä aikaa laitatuttamassa itselleni pidennykset ripsiin rakkaalla ystävälläni Milla Kvickilla :) 


Lisäksi kävin samaisessa paikassa ottamassa 2 x 20 minuuttia kavitaatio-hoitoa ja vielä olisi yksi jäljellä :) Parisen senttiä lähtenyt sillä vyötärön alueelta :) Eli se ei ole mikään pikalaihdutusjuttu vaan lähinnä "täsmäpolttoa" tiettyihin alueisiin :) Voin suositella! 

Niin ja 6.12 lähden Tallinnaan jossa tulee uudet rintavarustukset tälle tytölle!

Nyt kaikki varmasti ajattelee että ompa pinnallista ja näinhän se onkin mutta haluan koska omat tuntuu katoavan hiljalleen tämän treenaamisen myötä ja en voi kieltää etteikö osasyy ole sekin että lapsi pyöräytetty ja imetetty.. Mutta ei siitä sen enempää :D 
Milla laittoi minulle ihanaiset räpsyttimet! <3
Räpsyttimet! <3


paistettua bataattia ja kanaa! Päivän lounas ja päivällinen paistettuna! Lisukkeeksi salaatti :)

Muksun lehtiä joista äippäkin opiskelee ;D

comments

17 kommenttia:

 1. Jei ootte laittanu ton lukijat gadgetin, olin just sitä tulossa pyytelemään kun kivempi oman blogilistan kautta seurailla teidän kirjotteluita! Eli siis uusi lukija teille täältä! :) Niin ja onnea uusista boobseista jo etukäteen! :) Mäki lähen huomenna kaverin henkiseks tueks konsultaatioon enkä tiedä kumpiko jännittää enempi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mahtavaa Tarja! :P Aina yhtä ihanaa saada joku uusi lukija ;D Juu kyllä tässä välillä kauhea jännitys puskee kanssa päälle noista implanteista :D Ehkä se on kuitenkin innostunutta jännitystä :P

   Poista
 2. Tsemppiä sulle :) mielenkiinnolla kysyn noista implanteista. Minkä hintaista se on ja kuinka helppoa oli löytää paikka missä laitatat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No hinta on kaiken kaikkiaan siinä 3500€ paikkeilla mukaan lukien alkututkimukset, jne. Ei ollut kauhean vaikea löytää paikkaa koska niin monella ystävällä on ja sain vinkkejä mihin ei kannata mennä ja mihin kannattaa ja nähnyt erilasia rintavrustuksia jotka eri paikoissa laitettu niin nopeasti löytyi oma paikka =)

   Poista
 3. Saako Tallinnassa implantit samalla reissulla, kun käy alkututkimuksissa? Onko sulla Suomen hinnoista tietoa? Olisi mielenkiintoista kuulla lisää, kuinka olet päätynyt implanttien kannalle ja kauanko olet harkinnut asiaa ja esim. säästänyt rahaa.. Itse kun vain olen edeleen haaveilun tasolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vaan alkututkimukset suomessa. Eli labrat (verikokeet, jne.) + mammografia. Käsittääkseni suomen hinnat on noin 7000-10000 välillä. Toki nyt on avattu uusi paikka helsinkiin jossa hinnat hyvin lähellä tallinnan hintoja. http://www.karhupuisto.fi/index.php. Tai no ei ainakaan halvemmalla suomesta saa :) Sinne meinasin mutta parikin tonnia on niin iso raha ja siksi tallinnaan. Lisäksi luotan Tallinnaan. Voisin väittää että siellä on lääkäreillä hieman enemmän kokemusta kuin suomalaisilla koska suomessa niitä vähemmän laitetaan.

   Rupesin harkitsemaan implanneja itseasiassa heti kun muksu syntyi ja oma kuppikoko pieneni lähes parin kupin verran.. (entinen isojen tissien omistaja). Kävin itseasiassa ekan kerran noin 3 vuotta sitten konsultaatiossa ja mammossakin jo mutta asia sitten silloin vielä jäi. Nyt kun rupesin treenaamaan ja ajan saatossa tutut ja ystävät noita silareita laittanut niin halu on kasvanut. Omat pienenee treenaamisen myötä ja pelko riskeistä kaikonnut.

   En säästänyt vaan osa menee minun veronpalautuksista ja osaan otin lainan :)

   Poista
 4. Tissit osamaksulla? Nää on näitä 1.maailman ongelmia....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Kiitos mielipiteestäsi. Mielelläni kysyisin sinulta mitä tarkoittaa 1.maailman? ja mielelläni kuulisin perustelut miksi tuo ongelma? (mielenkiinnosta).

   Itse voin oman mielipiteeni tähän myös sanoa. Ensinäkin onko merkitystä säästätkö 2 vuotta ja sitten laitat vai laitat ja otat lainan ja maksat 2:ssa vuodessa takaisin. Sillä ei ole mielestäni mitään merkitystä.

   Toiseksi olet varmasti tietoinen että juurikin lainat/osamaksumahdollisuudet ovat merkittävimpiä tekijöitä estämään mm. taantuman/laman. Lainat nimittäin ovat talouden pyörityksen kannalta erittäin olennaisia. Kun pankeissa/rahoitusyhtiöissä juoksee raha niin se mahdollistaa talousyksiköiden (esim. perheiden)mahdollisuuden saada sitä rahaa hankintoihin joita tarvitsevat ja täten myös yritykset saavat kassavirtaa. Suurin osa ihmisistä tekee kuitenkin hankintansa nuorena/aikuisiässä jolloin hankinnoille on suurin tarve. Tämä ei varmasti onnistuisi ihan vain palkkatuloilla.

   Toiset ostavat autoja (kalliimpia mihin olisi tarve, toiset ostavat prätkiä, toiset ostavat 20 tuumaa isomman tv:n ja käyttävät siihen osamaksua vaikka olisikin ollut siihen pienempään heti rahat kasassa ja vain koska haluavat isomman tv:n. Vaihtoehtoisesti joku ottaa remonttilainaa koska haluaa hienomman kodin vaikka sen hetkinenkin olisi riittävä.. Samat säännöt pätee tekotisseihin :)

   Toisen hupi/hankinta on toisen tulo ;) ja raha kiertää :)

   Poista
  2. Ottamatta kantaa osamaksujuttuihin niin tuo 1. maailman ongelma on netin hupisivustoilla levinnyt ns. meemi. Hauskoja juttuja ja itekin vähän aikaa sitten käytin sitä normi puheessa kun sanoin kaverille, että "Mulla on nyt kyllä oikein ensimmäisen maailman ongelma kun kaapissa olis kaks pippuripihviä, mutta en jaksa syödä molempia."

   http://www.quickmeme.com/First-World-Problems/

   Poista
  3. Hups, sehän lähti keskeneräisenä. Pointti näissä "First world problem"-jutuissa on se, että nykymaailman ongelmat on pieniä verrattuna maailmalla oleviin oikeisiin ongelmiin. Mun mielestä hauskoja on myös nämä: http://www.quickmeme.com/First-World-Problems--Third-World-Success/?upcoming

   Poista
  4. jahas sellainen :D No mutta voisin väittää että henkilö joka minulle tuosta mainitsi että 1. maailman ongelma niin hänellä varmasti omia asioita jotka nyppii välillä. Ja jos on pulmunen ja hoitaa vain asioita joilla oikeasti väliä niin hyvä hänelle. =)

   Tulipa opittua jotain uutta :D

   Poista
 5. Turha sitä on muille täällä järkiperustella, ei suomalaiset kyyniset motkottajat kumminkaan mitään ymmärrä kun ollaan niin pinttyneitä ja jämähtäneitä vaan niihin omiin näkökulmiin. Ei osata ikinä ajatella muiden näkökulmista asioita.

  Ite arvostan sua ja tää on todella hyvä blogi. Täytyy kyllä onnitella sun poikaystävää, harvassa on noin älykkäät ja samanaikaisesti vielä kauniit olennot jotka vielä pitää huolta itsestään tollasella intensiteetillä. Go Terhi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe! :D Tämä totta ;) Kiitos erittäin ihanasta palautteesta sinulle =) Piristi päivää suunnattomasti! =)

   Poista
 6. Onko rintavarustukseen tulossa isokin muutos? Ja vaikuttaako silikonin määrä kuinka paljon itse leikkauksen hintaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä ei ole merkitystä paljonko täytettä tulee. Implantin merkillä voi kylläkin olla.
   Minulle tulee varmaan noin D-kupin rinta (nyt B-kuppi). Mutta siis sellanen kourallinen täytettä yhtä rintaa kohden :D

   Poista
 7. Hei, miksi täällä on niin hiljaista? Olisi kiva lukea lisää juttuja teiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Pahoitteluni. On ollut hirveästi kiireitä, jne.. Juuri tässä kirjoittelen uutta bloggausta! =)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.