tiistai 8. tammikuuta 2013

Vuodenvaihde 2012-2013 (T)

Heissan! <3

Nyt on joulu takana, uusivuosi takana ja ihanaa oli! Vielä ihanempaa on se että eilen oli ensimmäiset treeenit sitten 4.12.2012 jälkeen.. JA VOIN kertoa että teki HYVÄÄ!!!

Nyt sitten siis palattiin ruotuun ja siis treenaamisen ihanaan maailmaan! <3 Toki kuten jo aikaisemmassa postauksessa jo mainitsinkin niin täytyy siis hissun kissun aloitella tuon leikkauksen vuoksi..

Sopivasti joulupyhien aikana rikoin myös meidän puntarimme :D Pitää pikaiseen ostaa uusi!

Niin ja dieetille siirryttiin maanantaina..Tammikuu mennään tämän näköisellä setillä:

Ravintoarvot ruoasta vuorokautta kohden:
1000-1500kcal päivä
100-120g protskua
ALLE 50g hiilareita
Rasvaa 20-100g

Kuten huomaatte niin karppimeininkihän tässä on eli hiilarit mahdollisimman minimiin, protskuissa panostus ja rasvojen kautta lähinnä tarvittaessa lisäkalorit jotta ei jää lukemat liian alas :)
Tässä kuussa siis parhaimmat kaverini on rahka, protskulisät, kala, kana, pähkinät ja siemenet, raejuusto, jne. No onhan ne muutenkin mutta nyt mennään lähes tulkoon niillä vain ja KETOOSI on siis tavoitetila.


Liikuntapuoli:
PALJON aerobista eli lenkkeilyä, stepperiä, kyykkyjä, jumppaa, tanssia, jne. (vähän pomppivaa aerobista) + lihaskuntoa eritoten jaloille.

Siinä siis hyvin lyhykäisesti! Bloggaan taas (lupaan) tiiviimpään tahtiin ja kirjoittelen mitä syöty, miten liikuttu ja miten menee :)

Nyt vielä loppuun tiivistelmä parista viime viikosta jotka lomailtu ja vietetty perheen kanssa :)Joulu


Jouluna tuli minun lähisukua meille syömään :) Nyt neljättä joulua ollaan kotona tehty jouluruoka aina ja RAKASTAN sitä! En toki sitä että sitten ne jouluruon tähteen mitä aina jää on myös meidän kaapissa nimittäin jonkun verran tulee sitten naposteltua :D Minun mielestä on vaan niin ihana touhuta noiden jouluruokien ja muidenkin joulujuttujen parissa!

Kinkkua ja kalaa! <3

Lissää joulupöydän antimia! 

Jouluruokia <3 NAM!
Joulupöytäkin löytyi!

Lucas teki maailman hienoimman joulukoristeen! <3 Tämä oli kyllä kuusen siistein koriste!
Paketti mieheltäni! <3


Jonka sisältä löytyi palloja, karkkia ja kirje <3


Jossa luki että rakas kultamussukkani halusi antaa minulle shoppailupäivän ja halusi toimia "palvelijana" <3 Voin kertoa että oli hyvä päivä vaikka alkuun ei oikein onnistunut toi toisen rahojen tuhlaaminen :D

Meidän joulukuusi! <3
Joulukuulta kuvaa meidän piparkakkutalojen väsääjistä! :D


En ole ihan varma mitä tämä meidän pikkumies tässä tekee :D Kulki kuitenkin pitkin kämppää ja selitti hyvin outoja  :D Ilmeisesti kyseessä oli joku juontajaleikki :D


Makkaraa kävimme paistamassa! Nam :P
Poju kävi pilkillä minun velini kanssa!
UUSIVUOSI

Uutena vuotena tehtiin tänä vuonna poikkeus eikä menty mökille miten aikaisempina vuosina ollaan aina tehty. Tällä kertaa kutsuimme siskon ja hänen miehen sekä vanhemmat meille ja syötiin sitten tietysti perunasalaattia ja nakkeja, pommiteltiin, katsottiin kaupungin ilotulitus, tehtiin uuden vuoden tinat ja pelattiin monopolia ja twisteriä :) Sellainen mukava rauhallinen uusivuosi :)

Uuden vuoden pommitteluja paapan kanssa!
Kovat esittelut pojun Ruutisetistä ;D
Lisää kuvateksti


Ja vähän muutakin....


Ulkona käytiin katsastamassa ystävien Club Fresh-bileet! <3
Juniorin touhuja!


DUCKFACE!Ensi kertaan! <3

Terhi
comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.