sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Maaliskuu! (E)

Täysiä mennään kohti kevättä! :) Ihanaa! Lomaviikolla tuli tosiaan lomailtua, treenikertoja 4, 1 rasvanpolttolenkki 40min ja 3 punttia, suoritettu liikepareina. Liikepareina suoritettavasta treeniohjelmasta ja intervallista voit lukea lisää täältä.


Kehonhuolto on jäänyt taas vähemmälle joten itseäni varten kooste tulevan kevään tavoitteista:

 • Perusteellinen kehonhuolto neljästi viikossa
 • 5-jakoinen ohjelma; rinta+ojentajat, selkä+olkapäät, jalat etureisi/takareisipainoitteisesti, pakarat, haukka
 • 2-3 rasvanpolttolenkkiä viikkossa, mukaanlukien spinning
 • Punttitreenin tasapainoksi silloin tällöin joogaa ja bodybalancea
 • Lihaserottuvuutta ja yläkropan tiivistämistä
 • Ruokavalioon lisää raakaruokaa ja prosessoitujen ruokien vähentämistä entisestään 
Noin. Onhan siinä taas hommaa, ja paljon treeniä. Onneksi koulun lukkari näyttää niin iisiltä, että on aikaa kaikkeen tuohon. Viimeinen opintojakso on käynnistymässä, jonka jälkeen alkaa neljän kuukauden kesäloma, olen siis kesän ns. kotona, ja kirjoitan opinnäytetyötä -siitä lisää omassa blogissa. Mahtavaa, että on siis kesälläkin kunnolla aikaa treenata!


Vielä vuosi sitten ajattelinja otin sen asenteen, että mä kuntoprojekti on todellakin vuoden kestävä projekti, enkä miettinyt sen pidemmälle. Kyse on kuitenkin ennemmin ollut elämäntapamuutoksesta, joka tulee jatkumaan. Treenaamisen kanssa on käynyt niin, että nälkä kasvaa syödessä. Ehkä olisin nyt siinä kunnossa, missä ajattelin vuosi sitten olevani tulevana kesänä. Se ei nyt sitten enää riitäkään, vaan asetan aina vaan uusia tavoitteita ja sehän pitää vireessä :) Mitään fitnesskuntoa ei ole ollut missään vaiheessa tarkoitus tavoitella, joten ihan tyytyväinen olen esimerkiksi käsivarsiin kertyneistä senteistä! Toukokuussa sitten höllään ja pidän reilun viikon loman tästä tiukasta treenistä ja aikatauluttamisesta, ulkomaanmatka siis tiedossa. Jo rutiiniksi muodostunut toukokuun Espanjan reissu toteutuu tänäkin vuonna!

Tällaisia kuulumisia tällä kertaa. Huomenna palataan taas arkeen mikä on loppujen lopuksi ihan hyvä homma, tuntuu ettei tällä lomalla saanut oikein mitään aikaiseksi (ainakaan kouluhommien osalta), ja on aika palata niin sanotusti sorvin ääreen :) Adios! -Emmi-comments

13 kommenttia:

 1. Törmäsin vähän aikaa sitten tähän teidän blogiin ja täältä saa ihan mielettömästi motivaatiota itselle! :) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos, mahtavaa että saat blogista motivaatiota! Sitä täällä onkin tarkoitus jakaa! :)

   Poista
 2. Siis ihanuus, mitkä nuo capri-trikoot kuvassa Sulla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Casallin pronssiset treenicaprit! :) liputan kyllä täysillä Casallin treenikuteiden puolesta :)

   Poista
 3. Siis mistä saan? <3 Ite ostin vasta pinkit, on kyllä huippu materiaalia!

  VastaaPoista
 4. Klikkaa Stadiumin sivuille, hyvin vielä kokoja jäljellä ja ovh n.70e, nyt 39.90 ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos. <3 Treeni-iloa Sulle! <3

  VastaaPoista
 6. Paa linkki mulle vielä jos viittit.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.stadium.fi/vaatteet/naisten-vaatteet/shortsit-ja-3-4-housut/150397/casall-fervency-3-4-tight?SelectedProductUUID=yBTCROioFeUAAAE8D_oxc3RK#.UTRH-1crjkA

   Poista
 7. Oot ihana kiitos, miepä tsekkailen. <3

  VastaaPoista
 8. Oisko sulla antaa pari vinkkiä miten voisin saada reisiä pienemmäksi? Kroppa on kyllä muuten ihan ok mutta ongelma siis sisäreiden läskit:D sali tai kotireeni vinkkejä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leveät asennot kyykätessä ja jalkaprässissä ovat mielestäni parhaita sisäreisiin! :) Lisäksi muutama vinkki Kuntogurun blogista:

   "Seiso kapeassa haara-asennossa tyyny tai kokoon kierretty pyyhe polvien välissä. Purista polvia hitaasti ja hallitusti yhteen. Jännitä samalla vatsa tiukaksi ja pidä ryhti suorana. Kyykisty niin alas kuin voit yhä polvia yhteen puristaen. Pidä jalkaterät lattiassa niin, etteivät kantapäät nouse ilmaan. Tee mahdollisimman monta toistoa ja pidä sitten puolen minuutin tauko. Toista treeni vielä kahdesti. Käy sitten selinmakuulle ja purista tyynyä tai pyyhettä koukistettujen polvien välissä. Kohota yhä tyynyä puristaen peppua 10 senttiä ilmaan minuutin ajan. Pidä puolen minuutin tauko ja toista liike."

   "Harjoittele myös kuntosalilla kerran tai pari viikossa. Tee jalkojen lihaksille keskipitkiä sarjoja esimerkiksi 2 tai 3 x 15-20 toistoa. Kuntosalitreenit voit korvata myös lihaskestävyyspainotteisella jumpalla kuten pumpilla."

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.