perjantai 11. lokakuuta 2013

Kysy ja kommentoi!

No niin! Nyt on mahdollisuus kysyä meiltä mitä tahansa, tai lähettää
muita kommentteja, joihin vastaamme videopostauksen muodossa parin
viikon päästä! :)


KYSYÄ JA KOMMENTOIDA VOI 27.10. SAAKKA!

Antakaa palaa
(kysymykset ja kommentit tämän postauksen loppuun, kiitos!)comments

31 kommenttia:

 1. Miten saatte sovitettua perhe-elämän, työt/opiskelun ja treenin yhteen?

  Terhi teetkö kunto-ohjelmia/laihdutusohjelmia nyt/jossain vaiheessa? ja mitä sellainen voisi kustantaa?

  ootte tosi nättejä naikkosia :)

  http://fahw.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Miten saisi poltettua rasvaa mahdollisimman hyvin vatsan alueelta? Ihana ja motivoiva blogi! :)

  VastaaPoista
 3. Mikä on tämä teidän tuleva yritys?

  VastaaPoista
 4. ootte tosi motivoivia ja teijän blogia on aina kiva lukea!

  Miten saatte idiksiä tähän kaikkeen? Onko teillä välillä ollut sellainen olo että voisitte vaan heittää hanskat tiskiin ja ruveta juhlii ja mässäämään? Miten paljon tommoinen treenailu maksaa? ja onko teillä ollut omat pt:t vai ihan itsekkö olette nuo kroppanne saaneet aikaseks? :)

  VastaaPoista
 5. sanotaan, että illalla ei kannata syödä hiilareita. Kuinka paljon hiilareita kannattaa välttäää? Onko ok jos saa illalla hiilareita kuitenkin marjoista+ kasviksista?

  Kuinka terveellistä on spelttipuuro? Parempi/yhtä hyvä kuin kaurapuuro?
  Miksi laihduttajat välttelevät porkkanaa?
  Milloin kannattaa ottaa vitamiinit? aamulla vai illalla?
  Jos tavoitteena on lihaskasvu ja painon nostaminen kuinka tärkeää on aerobinen lihasharjoittelun yhteydessä?
  Minulla näkyy salilla erittäin hyvin verisuonet, miksi?
  Mitä haittaa on liian alhaisesta rasvaprosentista?

  VastaaPoista
 6. Kuinka pitkiä olette ja mitkä on teidän tämän hetkiset painonne?

  VastaaPoista
 7. kumpaa pidätte parempana solariumia vai itserusketavia?

  VastaaPoista
 8. Missä teillä on lapset treenin ajan ? Onko käyttämillänne saleilla lapsiparkit vai hoitaako puoliso?

  VastaaPoista
 9. Onko teillä koskaan dietin alussa mitään ongelmia? Esim. Minulla puskee finnejä kasvoihin ja ensimmäiseen viikkoon ei tuu uni.. Osaatteko sanoa mistä nämä oireet johtuvat?

  VastaaPoista
 10. Kun on dieetillä ja haluaa pudottaa painoa ja kiinteytä. Sitten kun on tavoite kunnossa niin pelottaa että miten osaan syödä oikein. En kumminkaan loppuelämää voi elää salaatilla, rahkalla, kanalla jne. Haluaisin vielä joskus syödä silloin tällöin leivän esim.juustolla, karjalanpiirakkaa tai vaikka suklaata mutta miten uskallan?

  VastaaPoista
 11. Miksi ihminen polttaa enemmän kaloreita lämpimässä kuin kylmässä?

  VastaaPoista
 12. Käykö laihduttajalle pitkien rappusten taivaltaminen muutama kerta viikossa yhdestä kunnon jalkatreenistä vai pitääkö tehdä jalkatreeni + taapertaa rappuset?

  VastaaPoista
 13. Teillä molemmilla on yksi lapsi. Oletteko ajatelleet hankkia lisää jälkikasvua? Mikä on lempi vaatekauppanne ja kuinka paljon käytätte kuussa (noin) rahaa vaatteisiin/kosmetiikkaan?

  VastaaPoista
 14. Varmat vinkit kehiin, kroppa muuten ok kuosissa mutta jenkoista ei meinaa vaan päästä eroon..

  VastaaPoista
 15. Moikka! Olen harrastunut liikuntaa eri muodoissa jo pitkään, mutta varsinkin viime vuoden ajan olen tutustunut enemmän myös lihaskuntoharjoitteluun. Olen kuitenkin turhautunut välillä siitä, että kun treenaan esimerkiksi jalkojani (omalla ruumiinpainollani ja vapailla painoilla, en kuntosalilla), lihakseni eivät ole kipeät seuraavana päivänä. En usko, että tämä johtuu väärästä tekniikasta (ennen pakaraliikkeitäkin teen aktivointiharjoituksia) tai liian vähäisesti kuormituksesta, koska varsinkin viimeisen sarjan lopussa olen jo ihan poikki ja juuri ja juuri saan liikkeen tehtyä puhtaasti. Toinen lihasryhmä, joita en meinaa saada kipeiksi millään (tai aina edes tuntumaa) ovat vatsalihakset. Se on niin turhauttavaa, ettei ole motivoivaa edes aina tehdä niitä. Tuleeko teillä edelleen lihakset aina kipeäksi, tai uskotteko, että kehitystä voi tapahtua, vaikka lihaskipua ei tuntuisi seuraavana päivänä?

  VastaaPoista
 16. Minkälainen on teidän esimerkiksi viikon ruokapäiväkirja? Mitä lisäravinteita käytätte ja milloin?

  VastaaPoista
 17. Hei! Haluan treenata itselleni sixpack vatsan, kehittää kuntoa, mutta haluan treenata myös muhkeamman pepun. Miten sovitan ruokavalion ja onko näihin tavoitteesiin treenaaminen yhtäaikaa käytännössä mahdollista, vai kärsiikö joku osio toisesta?

  VastaaPoista
 18. Olisiko mahdollista saada jonkinnäköistä ennen ja jälkeen postausta terhin silikoneista? Ja muutenkin mietteitä ja fiiliksiä operaatiosta!:)

  VastaaPoista
 19. Proteiinin saannista! Milloin kannattaa ottaa proteiinia purkista, vai onko mahdollista saada ruuasta tarvittava määrä, jos haluaa kasvattaa lihasta? JA millaisilla painoilla treenaatte jalkoja, käsiä ym? :)

  VastaaPoista
 20. Mitä laturia ja palkkaria käytetätte?

  VastaaPoista
 21. minkä painosil painoilla teette yleensä jalkoja esim. jalkaprässii? ja kuin saa muotoja jalkoihi?

  VastaaPoista
 22. Hei, jos haluaa saada painon nousemaan ja kiinteytyä, muttei missään tapauksessa laihtua, niin pitääkö hiilareita silti säännöstellä? Olen hyvin pienikokoinen eikä minulla ole ylimääräistä muuta kuin ihan pikkuisen vatsassa ja takapuolessa. Eli alanko tarkkailemaan hiilareita vai lähteekö tämä pieni ylimääräinen pläski ihan vaan ajan kuluessa pois kun lihas alkaa kunnolla kasvamaan? Käyn salilla neljä kertaa viikossa kolmijakoisella ohjelmalla.

  VastaaPoista
 23. Kiitos ihanasta blogistanne! Olen saanut niiiiin paljon hyödyllistä tietoa ja motivaatiota terveellisempään elämään teidän kirjoituksista. :) Ihanaa, että jaatte tietoa ja ohjeita. Olette tehneet upean työn! Milloin tulee lisää treeniohjelmia ja ruokaohjeita kaipailisin kanssa? :)

  VastaaPoista
 24. Mikä on teidän vaatekokonne?

  VastaaPoista
 25. Kuinka monta kertaa viikossa treenaatte (salia, juoksua jne.)?
  Miten yhdistää lihaskuntoharjoittelu ja aerobinen, jos tavoitteena on kasvattaa lihasta?
  Mitä mieltä olette BodyPumpista, siinähän on samassa sekä lihaskuntoa että aerobista?

  Meneekö pepputreeni perille, vaikkei seuraavana päivänä tunnu lihaksissa mitään kipua? Vaikka kuinka teen rankkoja pepputreenejä, ei pepussa tunnu miltään. Meneekö treeni silti perille? Minulla on raskauden jäljeltä roikkuva lattapylly (oli muuten ennen ihan kiva ja pyöreä, ihan luonnostaan!), ja haluaisin siihen reilusti lisää ja muotoa.

  VastaaPoista
 26. Onko terhi telkussa pyörivässä s-marketin mainoksessa? :D vai joku ihan terhin näkönen?

  VastaaPoista
 27. Voiko teidän mielestä saada näkyviä tuloksia kotitreenillä?

  VastaaPoista
 28. Onko paha jos dieetillä syö appelsiinin/omenan jos iskee älytön "herkku himo".? Noudatan PT:n laatimaa kiinteyttävää ruokaohjelmaa jossa punnitaan kaikki ruoka. En ole uskaltanut poiketa ohjelmasta ollenkaan.

  VastaaPoista
 29. Tarkoittaako nälkä, että aiemmat kalorit on jo kulutettu? Jos haluaa kiinteytyä, onko nälkä "hyvä" juttu? Tai voiko lihakset palautua ja rakentua, jos on (usein) nälkä?

  VastaaPoista
 30. Eroavatko säädettävät käsipainot tavallisista painoista? Tarkoitan sitä, että onko treenille haittaa siitä, jos paino jakaantuu epätasaisesti, esim. yhdessä päässä 5 kg ja toisessa 2,5 kg?

  VastaaPoista
 31. Mitä itseruskettavia tuotteita käytätte? :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.