lauantai 12. lokakuuta 2013

Valkaisuja taas pilkkahinnalla!!

Fresh Smilessä huima syysviikko!! Kaikki tehovalkaisut 21.-26.10. HINTAAN 150€!!!
Siis koko viikko only 150€!

Saimme teille lisäksi uuden alekoodin, eli
koodilla "emmir" vielä -10% jo alennetuista hinnoista.

VARAA HETI:
www.freshsmile.fi
Fb-sivut täällä
Kirjoitimme omista valkaisuistamme
ja menetelmästä täälläcomments

2 kommenttia:

 1. Moikka!
  Haluaisin kysyä, kun aloitin nyt tuon 8 viikon peppupainotteisen treenin http://emmijaterhi.blogspot.fi/2013/08/peppupainotteinen-kiinteytysohjelma.html, ja huomasin että siinä tehdään vatsalihastreeniä reippaasti enemmän kuin selkälihastreeniä. Niin onko toi paljonkin haitaksi, koska ite pidän tärkeenä että teen vatsa ja selkätreeniä yhtäpaljon, jotta kumpikin kehittyy tasaisesti ja samaan tahtiin, jotta ryhti pysyy hyvänä ja vältytään selkä vaivoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :)

   Hyvä pointti mutta ei itse asiassa tule tässä ohjelmassa isoa eri painotteisuutta :) Usein luullaan että pitää treenata jotain tiettyä lihasta aina suoraan.. Saat kuitenkin tehtyä esim. hauis- ja ojentajatreenin tekemällä ylätaljavetoa ja penkkipunnerrusta pelkästään :)

   Kun teemme jotain liikellä niin usein on päälihasryhmiä useampi... Tämän lisäksi työtä tekee myös asvustavat lihakset :) Maastaveto, lankku, lonkan ojennus, jne. ovat kaikki myös selkäliikkeitä joissa selkä on yksi pääsuorittajista :) Lisäksi tämä onkin 8 viikon ohjelma ja joskus on ihan ok jopa jättä jotain lihasryhmiä pois ja treenata jotain tiettyä erityisen paljon :) Se toki pitää myöhemmin kompensoida mielellään :)

   Pointtisi oli kuitenkin oikea :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.