keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Ruokakaupassa asiointi ja meidän ruokakaapit (Terhi)

Moikka!

Mä uskon että monelle on se ruokakaupassa asiointi joskus hieman haastavaa kun ei tiedä välttämättä mitä ostella.. Itselle on alkanut tässä parin vuoden sisällä mukautua vakiot ruokalistat joita meillä noudatetaan! Ennen kaikkea ruokakaupassa ei ensinäkään käydä nälkäisenä!

Vaikka moni saattaa luulla että minulla on hyvä itsekuri ja en edes halaja herkkuja niin tämä on ihan höpöhöpöä.. Minä himoitsen herkkuja, karkkia, sipsejä, jne. ihan niin kuin monet muutkin!

Itse hallitsen tätä sillä että masu on täynnä AINA ja kauppaan en mene nälkäisenä! :) JA sitten kun välillä unohdan syödä, jne. niin tiedän mitä tapahtuu... pian siellä masussa onkin jo suklaapatukkaa tai muuta.. :)

Tässä nyt tyypillinen kauppareissu tyhjennettynä pöydälle..

Löytyy:
leipää, tortilloja, kanaa, jauhelijaa, leikkelettä, fetaa, erilaisia säilykkeitä, kasviksia, raejuustoa, turkkilaista jugurttia, muroja juniorille, kanelia (jota meillä menee PALJON).. Eli ei meidänkään kauppareissu miltään överihifistelyltä näytä.. Löytyy terveellistä ja vähemmän terveellistä :) Muuten ei jaksaisi syödä oikein pitkällä ajalla.. :)

Tässä toinen kauppareissu..

Löytyy:  leipää, kanaa, marjoja, rahkaa, raejuustoa, kasviksia, säilykkeitä, hilloa, leipäjuustoa, maitoa, makeutusjauhetta, mehuja, jne.. Eli taas terveellistä ja vähemmän terveellistä :) Enemmän meillä toi poika noilla viiliksillä silloin tällöin herkuttelee kun me aikuiset.. 

Kaappien sisältöä
Pöydällä seisoo aina jotain ruokia ja tällä kertaa jauhoja, pähkinäsekoitus, mantelilastuja, näkkäriä ja hunajaa...



Sipuleita ja oliivi- sekä pellavansiemenöljyä

Yhtä kuivakaappia... Ylähyllyllä supereita, sokerittomia siirappeja, prodejauhoja, jne.. Keskihyllyllä erilaisia myslejä ja muroja sekä hamppuprodea.. Alahyllyllä pillereitä, maapähkinävoita, prodejauhoja, jne.. 



Maustehyllyä... :)




Jääkaapista löytyy rahkoja, raejuustoja, erilaisia lihatuotteita, kasviksia, jogurtteja, jne.. 
 
Kasviksia


Vähärasvaisia tuorejuustoja, jogurtteja, salaatinkastikkeita, ananasta, jne... 


Ja löytyyhän sieltä herkkujakin! ;D

Tosi FITNESS!! ;D

sokerittomia makeutusaineita, kaalia, kananmunia... 

Puuroja, riisikakkuja, kvinoa, siemeniä, pastaa, jne.. 

Että sellaista! :) 

Tältä näyttää meidän ruokakaapit! En jaksanut niitä siivota vaan kuvasin ne sellaisina kuin ne on! :D
Pääsette vähän kärryille että mitä tämä "fitness-elämä" nyt sitten on... :D Okei mä en elä mitään fitness-elämää.. Mä vaan treenaan kovaa ja syön suurimman osan ajasta terveellisesti ja välillä herkuttelen! :) En niuhota vaan olen opetellut sisäistämään mitä voin syödä ja mitä pitää syödä jotta kehityn mutta en liho kuitenkaan ylenpalttisesti :)

Tämä ei ehkä ollut niinkään opetteva postaus mutta saattaa avata joillekkin että ihan normaalia elämää ja normaaleja juttuja sitä meidänkin kaapista löytyy! :)



-Terhi-


comments

20 kommenttia:

  1. Wou. Paljon ruokaa:o Itsellä kaapit ammottaa tyhjyyttään...:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä menee kyllä rahaa ruokaan mutta me taas ei käydä ikinä ulkona oikeastaan syömässä + meidän perheessä (minäkään) ei harrasteta shoppailua, jne. :) Eli rahaa jää myös ruokaan :)

      Poista
  2. Tästä tulikin mieleen että miten syötte jouluna? Noudatatteko tiukasti normi ruokavaliota vai aiotteko maistella laatikoita / joulutorttuja /glögiä / suklaata ym?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kai! Suklaata, piparia, laatikoita, jne! :) Se ei vaikuta mitenkään mihinkään pitkällä tähtäimellä että silloin tällöin syö täysin ilman kontrollia :) Ehkä se tuntuu pari päivää kun pömpöttää mutta se on siinä :)

      Poista
  3. Oma jääkaappion kans kauppareissun jälkeen yhtä täynnä, tupaten täynnä, vaikka meita väin kaksi on. Jonnekin kummaan ne sitten sieltä katoaa viikon aikana.:D Ja kerralla on kätevin ostaa kaappi täyteen, ei mene sit joka päivä aikaa kaupassa käymiseen. Hei mukavaa ja rentouttavaa joulunaikaa sulle ja teille molemmille!:) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kauheeta kun mennyt nää kommentit ihan ohi kun tullut niin paljon noiden arvontojen takia... :S Mutta siis puhut niin asiaa!! =) Kaappi täyteen kerran viikossa niin helpompaa :P

      Ja nyt en voi vastata että ihanaa joulua sulle mutta voin vastata että VIELÄ IHANAMPAA vuotta 2014! <3

      Poista
  4. Meillä ei meinaa enää kuivakaappeihin mahtua ruokaa, kun joka suunnalla on mun miehen treeni"mömmöjä" :D Kunnon isoja purkkeja vaikka kuinka paljon O.o

    VastaaPoista
  5. Kysymys ei liity mitenkään postaukseen mutta sellaista piti kysyä että kiinteytyykö/muokkaantuuko rinnat paremmiksi kun treeni tulokset alkaa näkyä ja mikä olisi hyvä tapa kiinteyttää rintoja? Rintalihas treeni joka viikko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti lihaskuntoharjoittelu ei rintoihin vaikuta vaikka jossain näin väitetäänkin.. Kun rintalihakset kehittyvät rintojen alla niin rintakehä toki suurenee (sekin niin vähäistä naisilla).. mutta ne rinnat eivät siitä mihinkään kiinteydy sillä :) Kyllä paras tapa on rasvaaminen.. joistakin rasvoista jotka rinnoille tarkoitettu on tuloksia tullut että saattavat hieman pinkeyttää ihoa mutta vaikutukset minimaalisia :)

      Poista
  6. Hyvältä näyttää teidän otokset! Ei mun mielestä aina tarvitse niin fittiä olla, välillä täytyy hölläillä! :) mulla on niin ärsyttävä vaiva, kuin yhteen hinkkaavat sisäreidet :( olisko mitään treeni vinkkiä? salille en valitettavasti pääse. pitäis jotain kotitreeniä olla. on niin ruman näköstäkin löllyvät reidet, apua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "pehmoisuuteen" auttaa parhaiten hiilareiden karsiminen, runsas veden käyttö, runsas hedelmien, kasvisten ja marjojen syönti sekä kotona tehtävät jumpat eli sekoitelmat joissa liikkeinä esim. askelkyykyt, yhden jalan kyykyt, peruskyykyt, hyppykyykyt, dirty dog, lonkan ojennus, jne. :)

      Poista
  7. Kanelihan on haitallista maksalle. Aikuisten ei kannattaisi syödä kuin max. yhden teelusikallisen päivässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jotakuinkin sen verran meillä meneekin :) Juniori käyttää ehkä kerran viikossa :)

      Poista
  8. Onko tästä tullu pelkästään Terhin pitämä blogi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole tullut =) Meillä molemmilla on niin paljon muutakin (lapset, koulut, työt, jne.) jonka vuoksi välillä on pakko priorisoida asioita ja tämä blogi on lähinnä harrastus niin siksi voi olla välillä kausia että toinen kirjoittaa vähemmän koska elämässä jotain akuutimpaa meneillään :)

      Poista
  9. Mä oon niin samaa mieltä! Ei tarvii niuhottaa syömisestä kun urheilee paljon syö hyvin ja sallii herkut. Sillon se kokonaisuus toimii. Teijän blogi on yks mun suosikeista! Innolla aina odottelen uusia postauksia..

    VastaaPoista
  10. Teillä taitaa olla iso perhe :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 3-henkinen :D Mutta isoruokainen :D Roskiakin tulee 1-2 pussia päivässä ja tiskikone on päällä joka ilta ja joskus kaksikin kertaa päivässä :D toki mä teen töitäkin kotoa että ei ole mitään työpaikkaruokailua, jne.. :D

      Poista
  11. Näänkö mä väärin vai onko tuolla jääkaapin ylähyllyllä kynsilakkoja? :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.