keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Klipsipidennys bloppis

Heipparallaa!

Ajattelin, että ehkä näille voisi löytyä muutama kiinnostunut ostaja, kun ovat itselle täysin tarpeettomat. Kuten tiedätte, oma hiusten väri on muuttunut, joten nämä saavat lähteä kiertoon. Ensin ajattelin, että voisin värjätä näistä itselle sopivat, mutta sainkin erittäin onnistuneesti värjättyä toiset pidennykset :)

Nämä punaruskeat on tilattu dreamhairista, ja ovat mielestäni laadukkaat. Ei lähde irtohiusta ja hius on pehmeää! Sävy on #30, vastaa ihan hyvin näissä kuvissa olevaa väriä, ehkä AAVISTUKSEN punertavammat luonnossa! 100% aitoa Remy-hiusta.

1. Koko pään klipsipidennys, 8 osaa. Pituus 30cm. Käytetty 3 kertaa, erinomaisessa kunnossa. Sama tuote kuin alla oleva! Ovh. alessa 88€ + pk 5,60€, hp. 55€ posteineen.2. Avaamaton paketti, puoli päätä, 4 osaa. Pituus 30cm. Ovh. alessa 44€ + pk 5,60€, hp. 35€ posteineen. (Yllättävän pitkät!)
Pakkauksen sisältö
Pakkauksessa on neljä (4) pidennysosiota joiden leveydet ovat:
  • 1kpl 20cm leveä pidennys (4 klipsiä)
  • 1kpl 15cm leveä pidennys (3 klipsiä)
  • 1kpl 10cm leveä pidennys (2 klipsiä)
  • 1kpl 5cm leveä pidennys (1 klipsi)
  • Huom, 4-osainen pidennys pakkaus on tarkoitettu tuuhennukseen, kokopään pidennykseen tarvitaan kaksi pakettia tai 8-osainen pakkaus.
Katso tarkempi tuotekuvaus täältä

Minulta voisi löytyä myös pari mustaa klipsipidennystä (klipsipidennys.fi), mitat 40cm ja 50cm. Näistä voi halutessaan kysellä spostilla niin kaivan ne esiin. Viime vuonna tilattu ja hyvässä kunnossa :)

Säännöt ovat vanhat tutut eli ensimmäinen spostilla varannut saa tuotteen:
emmi.ruotsalainen@gmail.com comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.