keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Fit+ Feelgood Pirtelö ja vähän muuta juttua (T)MOIKKELIS! :)

Tuli ihania uusia tuotteita kokeiluun myös minulle :) Emmi on näitä myös maistellut jo aiemmin..

(ei btw sisällä mitään affiliate-mainontaa tämä postaus ja ylipäätään muutakaan rahallista korvausta en tästä saa)


Eli kyseessä on VLCD-Dieettiinkin käytettäviä painonhallintatuotteita aterioiden korvikkeeksi :)

Itse olen testannut vasta tuon vaniljakerman mutta voin kyllä kuitata tuossa tuotetiedoissakin mainitun lauseen "sokkotesteissä markkinoiden parhaimman makuinen VLCD-pirtelö" :) On oikeasti hyvää! :) Enkä vähättele sanomaani yhtään :) Vielä toki nuo kaksi muuta makua testattavana! :)


❤︎ Makuina on Marjajogurtti, suklaa-pähkinä sekä vaniljakerma ❤︎Tuotteista tiivistelmä:


 • Sopii VLCD-dieettiin (erittäin niukkakalorinen)
 • Sopii 5:2 -dieettiin
 • Gluteeniton
 • Voi korvata yhden tai kaikki päivän ateriat
 • Sekoitus maitoon/veteen
 • Sisältävät kaikki päivittäin tarvittavat ravintoaineet ja ne ovat erinomainen vaihtoehto erityisesti laihduttajille sekä muille painonhallinnasta kiinnostuneille. 
 • Tuotteet sisältävät hyvänlaatuisia proteiineja, vitamiineja, hivenaineita ja välttämättömiä rasvahappoja. - Tuotteeseen on lisätty laihduttavia ominaisuuksia tukevaa Konjac-glukomannaania ja L-karnitiinia.
 • Fit+ Feelgood-tuotteet ovat merkittävästi edullisempia kuin muut markkinoilla olevat VLCD-tuotteet.  - Yhdestä purkista valmistat 10 annosta, joten annoshinta on vain euron luokkaa.
 • Fit+ Feelgood-tuotteet on valittu lukuisissa sokkotesteissä markkinoiden parhaimmanmakuiseksi VLCD-ateriankorvikepirtelöksi. ❤️ https://www.hyvinvoinnin.fi/fit-feelgood-pirtelo-paketti?nosto=frontpage-nosto-1

JA NÄMÄ OVAT NYT TARJOUKSESSA HYVINVOINNIN TAVARATALOSSA

3 purkkia hintaan 29.95€

Ja muistattehan että koodilla EMMIJATERHI14 saa lisäksi -15% alennusta 10.2.2014 asti!Ja näin loppuun vähän muuta kuulumista...

Oon tosiaan ollut vähän huono kirjoittamaan kun meillä ollut muutto, jne. Lisäksi näin tammikuussa etävalmennusasiakkaat sekä ohjausasiakkaat vieneet paljon aikaa joten blogista pitänyt karsia :)

Alla kuva meidän uudesta huushollista (toki vähän keskeneräistä vielä kuvassa.. mm. matot puuttuu, jne.).. Voisin tossa laittaa muutaman hassun kuvan uudesta kodista myös kun kerkiän :) Se mitä eniten rakastan niin nyt mulla on OMA TYÖHUONE ja OMA KOTIKUNTOSALI!! Hetken odottanut sitä! :DTämän nyt tuikkasin tänne ihan vain siitä syystä että JUMALAUTA MIKÄ KROPPA!! :O
MÄ NIIN HALUUN TON! :D Pinnallista? Jep todellakin mutta onhan tuo nyt kuuma!!!!

Mun RAKAS yllätti mut yhtäkkiä "Diplomilla" <3 
On se niin kullanmuru!! PARASTA IKINÄ!! 
Äipän poika <3

JA lisäksi mun paketti saapui Fitnesstukusta!!! <3 
Erinäisiä treenivälineitä mutta tästä mun "kotisalista! :P Näistä lisää myöhemmin! =)Niin ja jos joku on valmennusta vaille niin ei kun kotisivuille käymään! =)
Vielä mahtuu pari ohjausasiakasta sekä muutama etävalmennusasiakas :) 
Paketit menossa kokonaan uusiksi myös viikon sisällä ja tuonne etävalmennuspuolelle tulossa lisää vaihtoehtoja :)


-Terhi-
comments

29 kommenttia:

 1. Vau näyttää upeelta tuo teidän uus koti!! Onko ok-talo vai rivari vai kerrostalo asunto? Pian sit lisää kuvia kämpästä :) Ja onnea uuteen kotiin

  VastaaPoista
 2. tämän ei ole tarkoitus olla herjaava kommentti eikä ole tarkoitus loukata mutta postauksiasi on todella ärsyttävä lukea :D JOKAISEN lauseen jälkeen joku hymiö ja olen miettinyt että onko sulla lääkitys kohdallaan. ei millää pahalla, mutta annat huolimattoman kuvan itsestäsi, samoin noi kotisivusi kirjoitusvirheineen ei anna kovinkaan ammattimaista kuvaa. anteeksi mutta se näkyy ettei sulla ole akateemista koulutusta. älä suutu mutta vähän malttia noiden juttujen kanssa ja tsemppiä treeneihin :) -Sintti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon miettiny samaa :D Tota hymiö juttuu en ymmärrä. Kai siinä on terhillä joku ajatus taustalla

   Poista
  2. Haha! Kiitos kommentistasi ja ihan pointtia on sanomassasi! On totta että en aina oikolue tekstejäni ja kirjoitan liian spontaanisti sen enempää miettimättä kirjoittamaani. Ajatus juoksee joskus nopeammin kuin kirjoitan. En ole journalisti enkä jaksa ihan hirveästi keskittyä kielioppiin. Kirjoitan tänne omalla persoonalla ja samalla habituksella mikä mulla on livenä. Puhuessani käytän tosi paljon käsiä ja kasvojen ilmeitä. Kirjoittaessa taas hymiöt vaan tulee multa luonnostaa. Näin teen kun kirjoitan ystäville viestejä, jne. Ei pelkästään blogissa. Se on tapani elävöittää tekstiä eikä pitää sitä vain tekstinä. Jotenkin minulle se tuntuu luonnolliselta tuikata se hymiö ja kuinka hölmöltä voi kuulostaa niin hymyilen lähes koko ajan joten ehkä siksi sieltäkin juontaa miksi niitä laitan. Se on vain osa persoonaani. Tämä ei ole ammatti, en saa tästä rahaa, jne. Teen tätä harrastuksena ja teen sitä persoonallani.

   Lisäksi olen hulivili, energinen ja "täpinä-täti" kuten kaverit sanovat. Se on minua ja siksi myös kirjoitan joskus liian vauhdikkaasti.

   Mikäli annan huolimattoman kuvan itsestäni niin sitten annan :) Todellisuudessa olen erittäin järjestelmällinen ihminen ja hyvin tarkka kaikista asioista. Mielestäni kielioppivirheet tai hymiöt ei sitä kerro ihmisestä.

   Toiseksi minun on pakko kysyä että millä perusteella sanot että olen akateemisesti kouluttamaton? :D Tämä oli kyllä kaiken huippu! :D Ilmeisesti olen hieman tyhmä kun olen luullut että akateeminen koulutus on muutakin kuin äidinkielen osaamista. Toiseksi kirjoitin aikoinaan äidinkielen kyllä ihan hyvällä arvosanalla. Ei se ole sitä että enkä minä osaisi vaan siitä että tämä ei ole mikään essee, tämä ei ole mikään virallinen kirjoitus.. tämä on blogi mihin kirjoitan spontaanisti mitä milloinkin..

   Voisinkin kysyä sinulta että mikä on sitten akateemista koulutusta kun minulla ei sitä koulutusta ole? (tiedätkö mitä kouluja olen edes käynyt ja millä arvosanoilla?)

   Tai no oikeastaan voisin kysyä että mitä kouluja olet itse käynyt? =D Et ainakaan käytöskouluja.. Ei kenellekkään voi sanoa noin että "näkee että et ole saanut akateemista koulutusta".. ihan oikeasti hei.. Mä pystyn suhtautumaan tähän huumorilla mutta olihan tuo nyt tökeröä.. Ihan vain siitä syystä että oletat jotain tietämättä mitään. Tyhmin mahdollinen lähetysmistapa mihinkään elämässä.

   Palaute kieliopista oli kuitenkin asianmukaista koska on totta että olisi kohteliasta siihen keskittyä. Erityisesti koska tätä lukee muutkin kuin minä itse. Siihen voin luvata panostaa.

   Tuo akateemisen koulutuksen kommentti kyllä huvittaa.. :D

   Poista
  3. Ja taas virkkeissä epäjärjestys.. ajatus juoksi taas nopeammin kuin sormet kävi näppäimistöllä.. mutta pointti tuli varmaan selväksi... Nopea ajattelu, spontaani kirjoittaminen, lievä ylivilkkaus, en ota bloggaamista liian vakavasti, olen tälläinen, olen akateemisesti kyllä koulutettu mutta en ehkä äidienkielessä (paitsi lukio).. Ei ole ollut lempiaine tuo äidinkieli koskaan. Ihmiset on erilaisia. Ihmiset osaa eri asioita. Toiset on vahvoilla eri asioissa kuin toiset. Ihmiset on PERSOONIA, jne, jne. :)

   Poista
  4. Olet kyllä kertonut mitä kouluja olet käynyt ja tästä syystä sanoinkin, että se valitettavasti näkyy :) Tämä on minun mielipiteeni

   Poista
  5. Asia selvä :) On mukavaa että ihmiset on erilaisa ja hyvä niin! :) Sinä perustat henkilön arvioinnin akateemiselle koulutukselle (toki et vieläkään kertonut mikä on sinulle akateemista koulutusta). Sinut on niin kasvatettu tai sellaiseksi olet kasvanut..

   Minä perustan ihmisten arvioinnin eri asioille.. Työnantajat perustaa usein ihan muulle kuin akateemiselle osaamiselle (riippuu toki ammatista), ystävät perustaa arvioinnin muulle kuin akateemiselle koulutukselle, jne..

   Ja minun mielipide on että esim. Ihmisen fysiologian tunteminen ja sen vuosien opiskelu on akateemista osaamista.. mutta sinun mielestä ei.. Ja sulla on oikeus omaan mielipiteeseen anonyymi :)

   ps. Ei täällä elämässä kuitenkaan kouluilla tai "akateemisilla" koulutuksilla eletä ;) Minä on olen erittäin onnellinen ihminen, elän niin kuin itse haluan, olen sellainen kuin olen ja lähden täältä aikanaan sellaisena kuin olen.. Mun elämä ei paljon paremmaksi muutu vaikka kuinka hymiöt jättäisin pois blogista tai menisin opiskelemaan taas äidinkieltä :) Erittäin epäolennaista.. Eikä kukaan pakota lukemaan.. :) Se lukee ketä kiinnostaa ja se jota ärsyttää menee lukemaan sitten niitä bloggauksia jossa on tarpeeksi "virallista" tekstiä ja varmasti tarpeeksi akateemisesti koulutettu kirjoittaja :)

   Hyvää viikonloppua anonyymi :)

   Poista
  6. Minä taas luen Terhin postauksia paljon mieluummin kuin kenenkään muun! Nimenomaan hymiöt ja tapa jolla Terhi kirjoittaa paljastavat iloisen ja mukavan persoonan. Fiilis välittyy teksin kautta myös lukijalle. Ehkä myös sen takia Terhi toimii niin hyvänä inspiraation lähteenä monelle lukijalle? Mukavampaa tällaista tekstiä on lukea kuin sellaisten bloggaajien, jotka ovat harkinneet jokaikistä sanaa ennen kuin uskaltavat kirjoittaa. Siksi kaikki blogit muistuttavat nykyään toisiaan ja ovat täysin persoonattomia. Jatka Terhi samaan malliin! :) Pakko vielä antaa kiitosta siitä miten ahkerasti jaksatte vastata kommentteihin! sekin on harvinaista :)
   - Vivii

   Poista
  7. No sori jos kerroin mielipiteeni :D Minä sen sijaan EN lue tätä blogia terhin postausten takia ja minulla on oikeus mielipiteeseen. Ja terhi, minun mielestäni akateemisuus kyllä pitäisi näkyä edes siinä että osaa kirjoittaa kokonaisia virkkeitä. "Lauseesi" ovat kuin ranskalaisia viivoja tai listoja, ei ehyttä tekstiä. Ei katsos tuollaisilla taidoilla tänäpäivänä pitkälle pötkitä jos tahtoo korkealle, olitte sit mitä mieltä vaan ;) Puhutte inspiraatiosta ja minä sen sijaan kuulun siihen porukkaan joka saa inspiraatiota realistisesta otteesta elämään, eikä yritä jokaiseen postaukseen tunkeä sitä yltiöpositiivista hehkutusta. Kaikki me tiedämme ettei se ole koko totuus vaikka terhi tuossa nyt jotain yrittää selittää......olemme kyllä tavanneet livenä ;) hyvää viikonloppua myös teille

   Poista
  8. Onko tullut mieleen että kirjoitan blogiin ehkä eri tavoin kuin työjutuissa :) tietenkin.. Mutta turha tätä on vatvoa.. Ja en ole koskaan väittänyt että olen aina positiivinen, jne. Totta kai mullakin on huonoja päiviä/viikkoja.. Ja muutenkin ihmiset on erilaisia :)
   Mä en halua mitenkään "pitkälle". Ihan ajattelin vain tehdä juttuja joista tykkään :) jos vie pitkälle niin vie ja btw kirjoitustaidot eivät vie ketään pitkälle ja osaan kyllä kirjoittaa äidinkielen oppien mukaan tarpeen tullen. Naurettavaa on että kuulut näihin joilla olisi ollut mahdollisuus sanoa suoraan mutta huudellaan anonyymisti.. :) mutta kukin tavallaan :) ja se miten tulen pärjäämään elämässä ei ole riippuvainen hymiöistä tai lausemuotoilusta :)

   Poista
 3. Itse tykkään Terhin tavasta tehdä postauksia:)...mut kaikkia ei voi miellyttää :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Ja juurikin näin että kaikkia ei voi miellyttää :) Kirjoitan sillä tavalla mikä vastaa persoonaani! :D spontaanisti sitä mukaan kun ajatus laukkaa :)

   Poista
 4. Tykkään lukea teidän treeniblogia säännöllisesti, saan täältä inspistä ja voiiiiimaa:D :)
  ja on kyl todellakin hot body gal!!
  mistä näitä kirjoitustyylistä kommentoivia nykyään tähän tahtiin pulpahtelee :O aika, no, ala-arvoista puhua lääkityksen kohdallaan olemisesta, jos tykkää käyttää hymiöitä fiiliksen mukaan? niitä kun saa käyttää =)! ihanaa kun kirjoitat Terhi omalla energisellä tyylillä, eläväisesti. ei tämä tosiaan ole mikään essee tai virallinen kirjoitus..cmooon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Juurikin näin! Tämä on blogi johon kirjoitellaan mitä mitäkin spontaanisti Terhinä ihan omana itsenään :D

   Poista
 5. Saan hirveästi motivaatiota aina kun luen postauksianne, jatkakaa samaan malliin! :)
  Osaisitteko muuten kertoa mistä johtuu selkäkipu vatsalihaksia tehdessä, minua koskee aina yleensä eniten alaselkään, teen sitten vatsoja miten päin tai missä laitteessa tahansa... Haittaaa hirveästi treenejä :/

  VastaaPoista
 6. Se on kumma juttu että aidosti iloiset, energiset ja " näkyvästi" ONNELLISET ihmiset saa monessa aikaan sen kateus reaktion!! Joka on sit just tätä et takerrutaan pikku juttuihin ja ärsyynnytään siitä kun ei itse osata olla semmosia mutta joku muu osaa ja on ja vieläpä näin julkisesti uskaltaa olla ihan oma itsensä. Oikeesti jos ne hymiöt ärsyttää niin pidä se omana tietonas, ei semmosta vaan tarvi ääneen sanoa koska tää on tyttöjen blogi ne kirjoittaa niinku ne haluaa.. Lue tai jätä lukematta. :) -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä!! Nyt on tainnut jollakin olla huono päivä.. :)

   Poista
 7. Seuraan useampiakin blogeja huvikseni, mutta en etsi niistä kirjoitusvirheitä. Eikö se sisältö ole tärkeämpi.. jatka Terhi samaan malliin ja jätä pilkunviilaaja omaan arvoonsa. Todella kiva lukea kirjoituksianne.. :)

  VastaaPoista
 8. Arvostan Terhi sitä miten vastaanotat kritiikkiä. Kurja, että sitä vaan näkyy suosituissa blogeissa niin paljon. Ihan turhaan.

  Kirjoitan työkseni ja olen saanut siihen erikoistuvaa koulutusta, mutta teen usein virheitä, koska kirjoitustyylini on samanlainen eli kirjoitan nopeasti ja oikolukiessa "luen" asiat oikein. Tämä ei ole Terhi ja Emmi teille vaan yleisesti en ymmärrä kielioppipoliiseja blogeissa, jokainen tehköön tyylillään ja blogeja ei ole pakko lukea. Itse ainakin luen blogeja niiden monipuolisen ja kiinnostavan sisällön takia. Joku rivittää tekstit oikeaan reunaan ja se on kirjoittajan valinta, vaikka sitä olisi minun miten vaikea lukea niin en silti ala siitä valittamaan.

  Kiitos kivasta ja elämänmakuisesta blogista!

  VastaaPoista
 9. Oih, pakko oli heti tilata tuota pirtelöä diettiherkuks.. :D

  Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 10. Siis onko joku vähä tyhmä, kun tuolla arvostelee pikkumaisuuksia, hienoa työtä ja jatkoa eteenpäin samaan malliin, kiitos...

  VastaaPoista
 11. Käytetäänkö urheilu liivien alla rintsikoita? Tyhmä kysymys mut tuntuu ettei ne oo tarpeeksi tukevat ilman.

  VastaaPoista
 12. Hei! Pakko kommentoida tota kielioppiasiaa ja tuota "lääkityksen kohdallaan olemista". Kehtaisko tämä kyseinen anonyymi tulla sanomaan päin naamaa tuollaista? Veikkaan että tämä kyseinen anonyymi on vaan joku kateellinen raukka joka ei tiedä akateemisesta koulutuksesta yhtikäs mitään ja joka ei tule pääsemään itse yhtään mihinkään tuon YLTIONEGATIIVISUUTENSA takia. Todella törkeää, mutta helppohan se on anonyyminä huudella. Tarkistapa itse onko lääkitys kohdallaan! Terhi, jatka samaan malliin, kirjoitat omalla tyylilläsi ja minua se ei häiritse ainakaan tippaakaan. Inspiraatiota saa sulta kyllä roppakaupalla ja Emmiltä myös. Ei blogi ole mikään virallinen asiakirja, mihin kirjoitetaan niinkuin työhakemukseen! Itsekin kirjoitan välillä mitä sattuu ja miten sattuu, ja jos jollekin se antaa minusta huolimattoman kuvan niin olkoon. Tulkaapas katsomaan sairaanhoitajine Effica-kirjoituksia, pilkuntarkat ihmiset kirjoittavat mitä sattuu ja se ei todellakaan kerro huolimattomuudesta, vaan siitä, että on sata asiaa mitä täytyy muistaa ja joskus myös saattaa hiukan väsyttää. :) Hauskaa viikkoa!

  VastaaPoista
 13. Voi ei, kirjoitin pitkän litanian mutta en ollutkaan kirjautunut sisään ja se taisi hävitä :D No mutta jos tää mun vaahtoaminen tulee kahteen kertaan niin älkää välittäkö! Anteeks nyt mutta mun on pakko kommentoida tuota kielioppiasiaa ja "lääkityksen kohdallaan olemista" ja mitä vielä... ainiin akateemista koulutusta! Josta tällä anonyymillä idiootilla ei varmaan itsellä ole hajuakaan. Koitappa tulla tuommoista kommenttia laukomaan omalla nimelläs! Jos kerta olette "livenä" tavanneet! Taitaa tämä anonyymi olla vaan kateellinen raukka kun tarttuu tuommoisiin pikkuasioihin. Blogihan ei ole mikään virallinen asiakirja, vaan kyllä sinne saa kirjottaa omalla tyylillään ja tuo Terhin tyyli tekee siitä kiinnostavan ja inspiroivan! Anonyymi itse ei taida pötkiä mihinkään tuolla YLTIÖNEGATIIVISUUDELLA. Siitähän ne työnantajat + kaverit tykkää! Kun joku on vittumainen kurttunaama joka valittaa kaikesta. Kiitos Terhille ja Emmille hyvästä blogista! Todella inspiroiva, saitte minutkin aloittamaan taas treenaamisen, mutta ihan uudella sykkeellä ja uusilla hyvillä tiedoilla! Ja mitä akateemiseen koulutukseen tulee, niin voin sanoa että eiköhän tuossa Terhillä jo sitäkin ole... Tulkaapas muuten katsomaan esim. sairaanhoitajien Effica-kirjoituksia, siellä vasta kuulkaas pilkuntarkat ja huolelliset ihmiset kirjoitteleekin mitä kummallisempia juttuja usein, sekään ei kerro huolimattomuudesta vaan siitä, että on sata asiaa tekeillä ja joskus voi väsymyskin tehdä tepposet. :) Kun on muutamat morfiinit annostellu ja laskenut päänsä puhki ja hoitanut kaikki potilaat tunnollisesti, ei paljon vois vittuakaan kiinnostaa kielioppi. :) Kiitos ja anteeksi! <3

  VastaaPoista
 14. piti kysyä tuon samaisen nettisivun muista tuotteistä. tiedättekö onko nuo rasvanpoltto/laihdutus pillerit yms. hyviä?
  ja piti kysyä, että mikä prodejauhe/palkkari olisi laihduttajalle hyvä heti salin jälkeen? :) Kaapista löytyy hera60 vai 80? onko muita huviä ja onko tämä hyvä? :)

  VastaaPoista
 15. "Anonyymi26. tammikuuta 2014 12.11
  No sori jos kerroin mielipiteeni :D Minä sen sijaan EN lue tätä blogia terhin postausten takia ja minulla on oikeus mielipiteeseen. Ja terhi, minun mielestäni akateemisuus kyllä pitäisi näkyä edes siinä että osaa kirjoittaa kokonaisia virkkeitä. "Lauseesi" ovat kuin ranskalaisia viivoja tai listoja, ei ehyttä tekstiä. Ei katsos tuollaisilla taidoilla tänäpäivänä pitkälle pötkitä jos tahtoo korkealle, olitte sit mitä mieltä vaan ;) Puhutte inspiraatiosta ja minä sen sijaan kuulun siihen porukkaan joka saa inspiraatiota realistisesta otteesta elämään, eikä yritä jokaiseen postaukseen tunkeä sitä yltiöpositiivista hehkutusta. Kaikki me tiedämme ettei se ole koko totuus vaikka terhi tuossa nyt jotain yrittää selittää......olemme kyllä tavanneet livenä ;) hyvää viikonloppua myös teille" Anteeksi, mutta kun haukut toisten kirjoitustaitoa, niin voisitko itse edes nähdä vaivaa ja kirjoittaa oikein? ;) Aikamoista kuraa tuo tekstisi kirjoitusasultaan.

  VastaaPoista
 16. Hei! Olen 13-vuotias tyttö paljon kiinnostunut kuntoilusta. Ostin pari päivää sitte tuon fit feelgood marjajugurtin makuisen ruoankorvikkeen, voiko sitä käyttää joka päivä kerran päivässä palautusjuomana? :) en haluaisi yhtään laihtua enkä pudottaa painoa, painan 44 kg ja olen hieman alipainoinen, mutta haluaisin lihasta kroppaani! :) että voiko tätä käyttää palautusjuomama 5km\puolentunnin juoksulenkillä ja puolentunnin kahvakuulatreenin jälkeen ja teen jommankumman kerran päivässä eli siis vain toisen, haluaisin lihasmasssaa kroppaani nii voiko tuota käyttää palautusjuomana? :) ja voitko kertoa hieman lisää tästä:) kiitos jos vastaat! 😊💕

  VastaaPoista
 17. Hei! Olen 13-vuotias tyttö paljon kiinnostunut kuntoilusta. Ostin pari päivää sitte tuon fit feelgood marjajugurtin makuisen ruoankorvikkeen, voiko sitä käyttää joka päivä kerran päivässä palautusjuomana? :) en haluaisi yhtään laihtua enkä pudottaa painoa, painan 44 kg ja olen hieman alipainoinen, mutta haluaisin lihasta kroppaani! :) että voiko tätä käyttää palautusjuomama 5km\puolentunnin juoksulenkillä ja puolentunnin kahvakuulatreenin jälkeen ja teen jommankumman kerran päivässä eli siis vain toisen, haluaisin lihasmasssaa kroppaani nii voiko tuota käyttää palautusjuomana? :) ja voitko kertoa hieman lisää tästä:) kiitos jos vastaat! ����

  Vastaa

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.