perjantai 23. toukokuuta 2014

Life goes on! -Terhi-

Moikka!

Kuten viimeksi kirjoitin niin jätin tosiaan kisatavoitteet nyt ainakin toistaiseksi. Kiinnostuksen ja motivaation puutteen vuoksi :) Ei sinäänsä että eikö minua kiinnosta treenata! Todellakin kiinnostaa :) Kiva vaan treenata eri lailla.. Tästä seuraavassa bloggauksessa :)
Nyt kaikkea muuta asiaa ja yleistä kuulumista taas mun hienon kuvakollaasin muodossa :D 


Tosiaan nyt sain EHFA-lisenssin eli tässä netistä kopsattua tekstiä mistä kyse:

"Ereps (European register of exercise professionals) on kunto- ja terveysliikunta-alan ammattilaisten rekisteri, jota hallinnoi EHFA. Rekisteröitymällä Erepsiin todennat ammattitaitosi kansainvälisesti. Ereps -rekisteriä pääsee vapaasti tarkastelemaan osoitteesta www.ereps.eu.com. Erepsiin hyväksytään EHFA -koulutustandardit täyttävän koulutuksen suorittaneet henkilöt. Erepsiin liittyessäsi sitoudut noudattamaan EHFA:n eettistä koodistoa työskennellessäsi kunto- ja terveysliikunta-alan ammattilaisena." 

Tasoja on siis 1-5 ja 5 on siis laadukkain. Siitä on vielä pari extra-tasoa. Aion anoa itselleni vielä vähintään tason 5 koska koulutuksia on jo sen verran taustalla + omaan terveydenhoitopuolen ammattikoulutuksen myös. Joillekkin saattaa merkata joillekkin ei. Eihän sitä ammattitaitoa toki millään sertifikaatilla/lisenssillä tehdä vaan tekemällä ja kouluttautumalla koko ajan lisää itsenäisesti + varsinaisissa koulutuksissa. Tämä ala on myös niin laaja sekä niin paljon tulee koko ajan uusia tutkimuksia, jne. että pakko sitä on lukea jos haluaa olla tietoinen missä mennään. On niin paljon asioita joista ollaan eri mieltä joista hyvä tuttu esimerkki on esim. tehdäkö aamulenkki tyhjällä vai täydellä mahalla. Niin paljon vielä asioita joista ollaan epävarmoja! 

No mitäs muuta.. 
Ei oikeastaan mitään ihmeellistä :) Life goes on kuten otsikko kertoo :) Pojalla on ensi viikolla viimeinen viikko koulua, omat uudet yrityskuviot eteen ja yhtiösopparin allekirjoitukset nyt alla, sää on lämmintä joten ollaan paljon mökillä (tälläkin hetkellä istun terassilla kirjoittelemassa tätä bloggausta) :)
Reisussa tosiaan myös oltiin perheen kanssa :) Käytiin Turkin Sidessä tuossa jokunen viikko sitten ja sen jälkeen käytiin myös miehen kanssa vielä Levillä jossa viihdyttiin pari päivää :)

Kesälomalla meille lähtee poika kolmelle leirille, on osan lomasta minun vanhempien kanssa mökillä koska en voi pitää 2,5kk lomaa kuten koululaiset :D Toki olishan se siistiä! Mun isä on opettaja ja se jää kans nyt lomalle ja palaa töihin elokuussa :D haha! Siinä syy miksi mä halusin aikoinaan opeksi :D Ajateltiin miehen kanssa käydä vielä kesällä myös jollain pienellä ulkomaanmatkalla rentoutumassa.. :) ja mökillä tulee oltua aika paljon :) Tällä hetkellä iso osa asiakkaista on etävalmennuksessa tai siten että tavataan vain kerran kuussa :) Muutama sellainen myös joita näen toki useammin :) Antaa kuitenkin hyvin mahdollisuuksia tehdä konehommia auringossa pihalla kun teen ohjauksia parinä päivänä viikossa nyt ja kolmisen päivää menee sitten tietokonehommissa :)

Treenit skulaa, elämä maistuu, lepposta meininkiä, jne. :)

BTW... KAIKKI HAKEMAAN 3.6 UUSIN FITBODY LEHTIPISTEISTÄ! :) Saattaapi löytyy meistäkin juttu sieltä ;) 
Loppuun vielä pieni kuvakollaasi menosta ja meiningistä mitä tässä ollut :D 

MÖKKIELÄMÄÄ :)


Äitin pikkumies <3
Grillikasviksien marinontia! :PTietokonehommia terassilla :) (kuten kuvasta huomaa niin meillä
on vielä vähän työmaata täällä menossa kun iskä rakentaa
uutta mökkiä mutta eipä se haittaa)
Grilliruokaa <3
Porealtaan täyttöä, maisemia ja Lidl tyhjennys :DOltiin miehen asiakkaan mökillä Levillä <3 Siis jumankekka miten hieno mökki oli! <3 huhhuh! 

MUUTAMA KUVA TURKIN MATKALTA....

<<<<3:lla Terhi!
comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.