keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Spartan Gear (T)

Moikka!

Tosiaan meillä on uusi yhteistyökumppani →  Spartan Gear

Lyhyesti Spartan Gearista 

He järjestävät siis mm. ohjaajakoulutuksia joista esimerkkinä esim. Gabriella Bánkuti Fitness Camp Spartan Sport Center Turku 29-30.5.2014

Syksylle myös tulossa koulutuksia. Ne löydätte täältä: http://www.spartanshop.fi/fi/49-ohjaajakoulutukset-ja-kurssit

Tässä vähän videota Gabriellasta ;) Aikamoinen flikka!


Spartanilta löytyy myös kauppa Spartan Shop


Heillä on ihan uskomaton valikoima välineitä!! Kahvakuulista räkkeihin ja rannesiteisiin :) Suosittelen käydä tutustumassa!! 

Tullaan jatkossa testailemaan heidän tuotteita ja tekemään myös ohjelmia niillä :)

Ensimmäisenä sain nyt testiin Foamrollerin sekä vastuskuminauhoja!!Vielä en ole ohjelmia päässyt rakentelemaan mutta tosiaan viime viikonloppuna mökille nappasin kumpparin nopeasti mukaan! Tuli tehtyä sellainen pikapikatreeni jaloille :) Loitonnuksia, sivuttaiskävelyä, kyykkyjä, sivukyykkyjä, jne. :) TOIMII!! 

Varsinkin punainen oli jalkatreeniin erinomainen! Se on tarpeeksi paksu ja jämäkkä! Nää muuten on täydellisiä leuanvetotankoihin myös! Koska ne on kauttaaltaan "kiinni" niin ei tartte tehdä mitään sidontoja, jne. :) Tässä vielä Spartanin sivuilta napattua infoa: 

Se sopii kaikkiin tangolla tehtäviin liikkeisiin. Kevyehkön vastuksen keltainen vetokumi soveltuu hyvin aloittelevalle tai kevyttä vastusta haluavalle treenaajalle. Myös hallittujen liikeratojen tekemiseen ja kuntoutuskäyttöön Spartan vetokumi on oiva valinta. 

Tässä Eveliina ja Antti vähän näyttää mitä niillä voi tehdä:comments

2 kommenttia:

  1. Vau! Te ootte upees kunnos molemmat!! Muistakaa vaan päivitellä tännekkin kuvia ja juttuja :) Emmiltä haluisin kysyä että mistä nuo sun pinkit ja keltaiset trikoot on mitkä näkyy nois instan kuvissa?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.