sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kiirettä ja härdelliä (Emmi)


Kukkuu! 

Paljon ehtii yrittäjän arjessa tapahtua viikossa ja kahdessa! Nyt päivät on yhtä hullunmyllyä, joten postaustahti on ollut sen mukainen. Olen kuitenkin kovasti koittanut päivitellä instaa, nyt kun viimein kirjauduin sinne (ja jäin koukkuun heti) :) Eli profiili täällä.

Kuten olen kertonut, talvi ja kevät meni treenaillessa suhteellisen epäsäännöllisesti ilman tavoitteita. Suunnittelin asettavani uudet tavoitteet vasta ensi syksynä, mutta innostuinkin sitten pahemman kerran jo nyt ja tässä on kaksi viikkoa ajettu sisään uutta ohjelmaa! Nyt olen massalla vielä kesäkuun, ja aloitan heinäkuussa dieetin. Paino heiluu edelleen siellä 57-58 kilon tietämissä ja kunto on kyllä aika "pehmoinen" :D Inbodyn mukaan olen jopa hieman keskivartalolihava, eli aika kauas on tultu siitä alkuaikoijen kunnosta, niin hyvässä kuin pahassa ;) Nyt haluan ehdottomasti tehdä jotain näille risujaloille, eli alakroppaa kasvatellaan reippasti! Syksyksi rantakuntoon ja vatsalihakset esiin, hehhee...Pakko sanoa että ilo on motivoituneet asiakkaat! <3 Kaikki painavat töitä hurjalla tahdilla ja tulosta tulee! Pitää muistaa kuitenkin myös nauttia kesästä ja auringosta, nimimerkillä aika vähälle jää auringonottokerrat itsellä tänä kesänä. Koko kesä buukattu täyteen eri duuneja. Noh elämä on valintoja ja parasta on, kun työ ei tunnu työltä! :) Toiveissa olisi kuitenkin pitää esimerkiksi yksi kevyempi viikko nyt kesän aikana, että päästäisiin reissuun perheen kanssa.
Teen hieman ulkoasumuutoksia kotisivuille (lähinnä kohtiin "pakeit" ja "hinnasto") ja sivut on siksi hieman oudon näköiset välillä, mutta sivut voi tsekata täältä. Tuossa yllä näkyy valmiit paketit ja esimerkit kk-maksuista.

Tässä on iskenyt pahemman kerran shoppailumode päälle, ja voisin seuraavassa postauksessa hiukan esitellä uutuuksia. On treenivälineitä, -vaatteita, tuotteita ruuanlaittoon jne :) Tuossa alhaalla kuvassa näkyy Hyvinvoinnin Tavaratalosta edullisia must have-tuotteita <3 Ehdinkin jo ottaa tuotteet käyttöön joten voisin laitella reseptejäkin taas pitkästä aikaa. Palataan kohta! -Emmi-

PS. NYT SUOMELLE SITÄ KULTAA KIITOS!!!! 
PPS. Sain viimein vastattua kaikkiin edellisen postauksen kommentteihin. Sori viive! 
comments

4 kommenttia:

 1. Blogin vakio lukijana lueskelin aiempia kirjoituksia. Olitte molemmat käyttäneet terveysmarketit 30 days selluliittivoidetta. Toimiko voide mielestänne? Kannattaako ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu käytetty ollaan molemmat! Itseasiassa olin itse aikeissa nyt ihan oikeasti ostaa sitä.. Viimeksi tosiaan saimme näytteet =) Ehdottomasti testaamistani tuotteista kaikkein tehokkaimman oloinen!! stydiä ja vaikutti kyllä mielestäni! Toki tein kylmä.kuumasuihkuja + kuivaharjausta samalla :) -Terhi

   Poista
 2. Hei! Ois mukava jos laittasitte tilannepostauksia, kun noista edellisistä on niin kauan. On kiva katsoa ja motivoitua itsekin, miten olette edistyneet :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.