maanantai 24. marraskuuta 2014

Sairastelua ja työjuttuja! (Terhi)

Moikka!

Niin sitten innokkaana kirjoitin että nyt taas aikaa kun kiire laantunut :D ja mitä käy.... No sairaaksi.. Ensin pari viikkoa oli ns. tuloillaan lenssu koko ajan kunnes sitten nasahti oikeasti :D Perään vielä poskiontelon tulehdus.. How nice... Noh.. Joskus näin! 

Tässä ollaan jo paremman puolella mutta viime viikko meni virallisesti horroksessa.. :D

Ostin apteekista sitten semmosta kun Sinoclear joka tarkoitettu juurikin sivuontelon tulehdukseen.. Voin sanoa että oli TODELLAKIN pelastava tuote! Ihan mahtava! Tuntui toki aika hirveelle ja kyljessäkin oli varoitus aivastelusta, kuvista, jne. Tyhjäsi parin käyttökerran jälkeen lähes kokonaan noi poskiontelot kuitenkin <3 


Tulipa sitten käytyä kaupassakin hakemassa herkkuja kun jotenkin halusin sallia itselleni "poikkeusluvan" ja toisaalta mulle ei itseasiassa meinannut maistua mikään ruoka joten sanotaanko näin että mässyt oli erittäin jees! ja onhan siellä kuitenkin sokeriton battery ;D
Apteekista apuja :D
Muutoin ollaan takaisin työn touhussa.. Tänään oli eka päivä kun sai tehtyä kunnon työpäivän!! Treeneistä on jo toista viikkoa taukoa ja alkaa käymään vähän ahdistavaksi.. Päätin tänään käydä puntarillakkin ja niinhän se oli että pari kiloa oli tullut mys painoa tässä kun syönyt miten sattuu kunhan saanut syötyä... :/




Sain tämmösen ihanan lisäosan tohon mun Garminin aktiivisuusrannekkeeseen josta olen aiemmin kirjoittanut täällä :) eli sykevyön! Nyt saan sitten tohon rannekkeeseen myös tiedot liikuntasuoritusten kulutuksesta. Lisäksi noihin on tullut ns. lisäosat joilla rannekke pysyy kädessä kovassakin menossa! 



btw.. jos olet tai tunnet jonkun viehättävän tytön Mikkelistä niin vielä saa osallistua tai vinkata! ;)

Olen tosiaan mukana järjestämässä Mikkelin Neito kilpailua josta lisää täällä :) 


<3:lla Terhi

comments

12 kommenttia:

  1. Moikka! Mä kyselisin että millasia kalorimääriä suosittelisit mulle. Oon 20v, 169cm ja about 60kg. Oon ihan normaalikokoinen ja lihastakin löytyy mutta rasvaprosentti on tässä ollut tavoitteena saada alemmas. Treenaan kolmijakoisella ohjelmalla ja joka treeniin sisältyy salitreenin lisäks aerobista ja näiden lisäks kerta viikkkon pelkkä cardio. Oon pari kuukautta syönyt vähähiilarisesti n.1300-1500kcal päivässä ja kerta viikkoon ollut cheatday jolloin oon lähinnä tankannut hiilareita. Mitään erityistä muutosta ei oo tapahtunut ja ihmettelenkin miks? Aineenvaihdunta toimii ja kaikki pelaa, mut paino junnaa samassa ja peilikuvakin näyttää samalta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pikku juttu: sun aineenvaihdunta EI toimi jos paino ei laske 1300kcl, jos kuitenkin treenaat ja käyt lenkillä.

      Poista
    2. Juu samaa sanon että on liian alhaalla kalorit.. :) Lisäksi en näe miksi pyrit pienentämään painoa? Lähinnä noissa mitoissa ottaisin kiinteytymisen tavoitteeksi eli rasvaa pois lihasta tilalle =) Sun kalorit saisi olla ainakin 2000kcal/vrk ja tankkauspävät jättäisin kokonaan pois :) Viimeisenä tekisin salit salina ja turhat kardiot niistä pois :)

      Poista
  2. Voi ei, harmi että tulit kipeäksi... :/ Toivottavasti on olo vähän parantunut, nopeita paranemisia sinne! :)

    VastaaPoista
  3. Moikka! Haluaisin vähän kysellä blogin kirjoittamisesta. Olen saanut käsityksen että blogin kirjoittamisesta saattaa olla pieni tuki esim.laihdutusprojektissa kun voi purkaa tunteitaan sun muuta tänne. Itselläni on tammikuussa alkamassa jonkin sortin kuntokuuri lähinnä rasvanpolttoa/kiinteytymistä/laihtumista millä sitä haluaakaan kutsua niin pohdin tässä blogin kirjoittamisen aloitusta (jota pohtinut kohta jo vuoden) mutta en vain ole uskaltanut tehdä sitä ekaa postausta :D haluaisin siis kuulla mielipiteesi siitä että onko tästä apua taikka oikeestaan tukea? :-) pikaista paranemista sinulle!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Anteeksi että vastaan tähän vasta nyt :)

      Ehdottomasti! =) Kyllä se auttaa.. Tulee otettua mm. kehityskuvia, purettua ajatuksia, jne. Sanoisin että selkeyttää ja tuo lisäpuhtia! =)

      Aina kannattaa kokeilla ja mitään ei häviä jos ei jatkakaan! =)

      Poista
  4. Hei. Voisitteko jossain välissä taas tehdä ruoka postauksia. Niistä saa niin hyviä vinkkejä. Emmi myös ;) Ja kiitos Terhi ku vastasit siihen ku kyselin niistä lisäproteiineista ja vatsan turvotuksesta. Sain paljo apua :)

    VastaaPoista
  5. Moi. Jos tavoitteena on kiinteytys niin miten sielä salinpuolella nyt sitte tulis treenata..? Onko merkitystä tekeekö niitä toistoja 15 vai 20? Pitääkö ne tehdä niin että esim just ja just jaksaa tehdä sen viimeisen toiston vai pitääkö ne mennä ihan kevyesti kaikki? Ihan huippua jos viitsitte vastata

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      No vähän riippuu.. Sellainen toimii jossa tehdään lähes 20 toistoa. Sellainenkin toimii jossa tehdään 8 toistoa kaikkia liikkeitä. Sellainenkin toimii jossa tehdään joitain liikkeitä 8 toistoa ja joitain liikkeitä 20 toistoa. Tämä riippuu täysin ohjelmasta + sitä tukevasta ruokavaliosta :)

      Yleisesti hyvä sääntö on 8-12 toistoa jos ei ole mitään ohjelmaa käytössä :) Ja kyllä se niin on että kyllä pitää vähän joutua ponnistelemaan niissä toistoissa :) jos kaikki menee kevyesti niin on liian kevyet painot mutta ei sekään tarkoita sitä että eikö voisi kiinteytyä silti :)

      Poista
  6. Morjesta! Voisko Terhi tehdä uuden videopostauksen pitkästä aikaa ja/tai kertoa noista uusista mallikuvauksista täällä blogin puolella? Hyvältä kyllänäyttää!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.