keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Kuvia + tilannepäivitys 5.9 (Terhi)

Tilannepäivitystä
Tosissaan nyt on noin 7vko takana. Viime viikko meni ihan mönkään kun tuli pientä sairastelua ja taisin kaksi treeniä ottaa. Lisäksi toinen juttu on se että tuossa ollut kolmen viikonlopun ajan kaikenlaista toimintaa Blockfest, synttäreitä, jne. joten tuo kalorikuningas alkoholi on silloin kehoa ollut tankkaamassa kera seuraavan päivän hiilari-rasvamättöjen.. No nyt olisi tulevana maanantaina tarkoitus aloittaa uudentyyppinen treenaus. Oikeasti tavoitteellinen. Tämä eka 7 viikkoa on mennyt palautellessa kehoa liikunnan pariin ja saamalla peruskunnon taas huippuunsa =) No ehkä tässä on aika paljon töitäkin tehty ;) Oon vaan turhan vaativa itselleni :D
Mutta tosissaan painoa on tippunut sen parisen kiloa nyt ja nyt mennään tuolla 57-58kg paikkeilla. Tavoitepaino siis olisi ensi kesällä 55 joten 2-3 kg pitäisi olla helppo karistaa ja nehän on sitten tietty rasvakiloja :)

Alla kuitenkin mitat (lähtö ja nykyinen) sekä jokunen kuva =) Tosissaan pyrin nappaamaan nää kuvat aina noissa samoissa mustissa biksuissa. 

20.7.2012
Vyötärö: 77.5cm
lantio: 97cm
Reisi: 52cm (paksuin kohta)
Hauis:29cm 


5.9.2012 
Vyötärö: 71cm (-6,5cm)
Lantio 95cm (-2cm)
Reisi 53cm (-1cm)
Hauis: 27,5cm (-1,5cm)
jotakin kovisteluposee :D
Nuo kylkiläskit kun lähtis.. 
Tästä kuvasta käy parhaiten ilmi mun ONGELMAKOHTA.. Tuo hemmetin alamaha.. On nimittäin sit ihan varmana ne vimpat läskit tuossa.. Tuo ei pala sitten millään.. Toki varmaan mun jättiraskausmahakin vaikuttaa asiaan jotenkin että ei "kimmoudu" niin hyvin.. No eiköhän sekin raalla treenillä irtoo siitä :D
siinä raas näkyy mun ihana alamasu! :D ja nuo murakat jalat :D


Terhi
comments

2 kommenttia:

 1. Hyvä meininki! :)

  En ole lukenut kuin tämän postauksen, joten sen perusteella vinkkaan:
  Vatsa/navan alue on Biosignaturen mukaan kortisoli-piste. Lepoa, rennompi meno ja laadukasta magnesiumia.

  http://personal.inet.fi/cool/upix/elvi/BioSignature.pdf

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Kiitos tuosta linkistä. Juu olenkin lukenut tuosta asiasta ennenkin. =)
   Epäilen vanhasti että enemmänkin kyse kohdallani että tuossa alamahssa ja kyljissä vaan ne "vimpat" rasvat.. Lisäksi tuo raskaus varmasti myös vaikuttaa kun iho ei ole niin kimmoisa enään.
   Kun kortisolitasot on korkealla niin pitäisi myös tulla viskeraalista rasvaa joka minulla on nyt itsellä tippunut 30%:sta 3%:iin noin vuodessa. Joten veikkaan että vain sitkeää rasvaa MUTTA jos siinä kohtaa kun 6kk takana treeniä ja silti ei lähde liikkeelle rasvat niin täytyy lähteä toteuttamaan tuota ohjeistusta hyvin tarkasti.

   Kiitos todella paljon! =)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.