lauantai 6. huhtikuuta 2013

Auttakaa minua!!!

Moi!!

Nyt olisin tosi kiitollinen jos voisitte käydä tykkäämässä minun instassa olevaa kuvaa jossa M&M herra on ostanut vähän protskuu ja ruvennut treenaan!!

http://instagram.com/p/Xwl6cQltXc/

Jos saan tarpeeksi tykkäyksiä niin voin voittaa palkinnon :) ja mä en ikinä voita mitään :D

Nimimerkki on terhipa

Ja jos voitan niin järkätään sitten arvonta täällä blogissa niin saa joku lukijakin jotain (jotain lisäravinteita)! ;)

Tässä linkki skabaan! http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/info/instagram-kilpailu

Kiiiitoooos <3


comments

11 kommenttia:

  1. Teitä odottelee haaste blogissani!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vastaillaan kun ehditään! (Just yks haaste tässä työn alla)

      Poista
  2. Onko jotain hyviä vinkkejä hyvän makuisista protskujuomista? Ite kokeilin elämäni ekan kerran protskujuomaa ja se on whey 80 vanilja ja on sitte hirveetä :D Voiko muuten protskua saada liikaa? Ite tykkään siitä puddingista ja protsku patukoista ja usein niitä tulee napsittua silloin tällöin ja puddingin otan aamulla, ja nyt ku ostin ton juoman nii joku on vaan kommentoinu et vedän liikaa protskuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi,
      No Fastin minttu-suklaa ja suklaa-hera on hyviä maitoon sekoitettuna (http://fast.fi/green-line/hera80)ja itse tykkään myös paljon tuosta Star Nutritionin Gurmet Pro:sta (http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/gourmet-pro) josta tulee erinomaista myös ihan veteen sekoitettuna :)

      no noi whey-tuotteet ei oo kyl makunsa puolesta mitään herkkuja ;D samaa mieltä! :D menee pirtelöissä jossa muutakin kuitenkin hyvin :)

      Ja joo voihan sitä protskuu saada liikaa :) Silloin sekin menee varastoenergiaksi (läskiksi) kun sitä tulee turhan tuhdisti.. Hyvä sääntö on että 1,5g/painokiloa kohden ja minulla se on siis 1,5 x 60 eli 90g/vrk mutta voi ottaa enemmänkin jos paljon käy salilla ja treenaa ja tällöin jopa 3g/painokiloa kohden. :) Mutta siitä ei kyllä isompia määriä kannata ottaa enään :)

      Poista
  3. Jos käy pelkästään jumpassa (bodystep,pumppi yms) tarviiko periaatteessa ollenkaan mitään "lisä protskuja" ? Niinku just tuommoista juomia yms....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäravinteiden hyöty jää suhteellisen pieneksi kun tekee vaan aerobista treeniä. Tarvitset silti riittävästi proteiinia, joten huolehdi että saat sitä tarpeeksi. Proteiini koostuu aminohapoista, joiden tehtävä on rakentaa lihaksia ja tukea palautumista :) Jos siis jotain haluat ottaa, niin juurikin heraproteiinia, esim Whey-80.

      Poista
    2. Ja hei siis pumppitunnin jälkeen ottaisin kyllä jotain muuta palautumiseen. Kätsyjä on ne valmiit annospurkit kaupoissa jotka on tarkoitettu nimenomaan siihen palautumiseen ja korjaamaan lihasvaurioita. Niissä on enemmän hiilareita kuin herassa ja siksi sopisi paremmin tuon pumpin jälkeen :)

      Poista
  4. Voi kiitos vastauksesta! :)

    VastaaPoista
  5. Mulla on kauhee ongelma!!!!!!! Käyn ma, ke ja to jumpassa ja haluaisin käydä salillakin mutta en halua jättää noita jumppia väliin :D miten saisin sen salin sinne mahtumaan ja onko ihan yhtä hyvä tehdä koko kropan ohjelma salilla?? Ja noi jumpat on ma: steppi 60 min ke: tanssi 45 min ja to: pumppi 60 + steppi 45 min. Ennen tein ton tanssin jälkeen jalkoja salilla, mut lopetin sen ku tossa torstain pumpissakin tehdään jalat niin ajattelin ettei varmaa kantsi tehdä peräkkäisinä päivinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja anteeksi että vastaamme vasta nyt :)

      1. Suosittelisin että käyt la ja su salilla ja teet kaksijakoisesti eli toisena päivänä yläkehon ja toisena alakehon.

      2. Voit myös tiistaina tehdä yläkropan/jalat. Koska sulla on noin paljon jalkojen kestävyysharjoittelua niin suosittelen tekemään 6-10 x 3 sarjoja kohtuullisen raskailla painoilla saliosuuksissa.

      3. Koko kehon treenitkin on hyviä. Nissä jää kuitenkin liikkeet / lihasryhmä aika vähäisiksi joten siksi mielummine kahdessa osassa mutta tosiaan omien mahiksien mukaan :) Jotain on paaaaljon parempi kuin ei ollenkaan. :)

      4. Ja totta on että jos stepissä teet jalat niin älä tee seuraavana päivänä jalkoja. Odota ainakin vuorokausi mutta mieluiten 2-3 päivää varsinkin jos ollut tosi raskas :)

      Poista
  6. Voi KIITOS vastauksesta!! :) Nyt sit vaan suunniteleen aikataulua ;)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.