torstai 13. kesäkuuta 2013

Vinkkejä ja inspistä kynsien koristeluun

Pakko vinkata teille tästä ihanasta koristelakkakokoelmasta
Kun nämä tulivat internetin ihmeellisessä maailmassa vastaan niin päätin heti, että pakko saada! Nyt ollaan tytön kanssa koristeltu toistemme kynsiä oikein urakalla, milloin on sinisiä sydämiä pinkillä pohjalla, milloin keltaisia graafisia kuvioita, milloin mustia ja vihreitä pisteitä, eri värisiä tippejä... :D Voin kertoa että kyllä on olleet tarhakaverit kateellisia. Voihan reppanat! :D
Näitä on kyllä tosi hauska tehdä muksujenkin kanssa!
 
Koska meidän tuotokset ovat vielä olleet raakaversioita, niin haluan liittää tähän Effectin fb-sivuilta poimittuja kuvia. Makeita! Effect Nail Design Kits -koristelakkakokoelmat ovat siis saapuneet Suomeen vasta ihan hetki sitten. Tämä kokoelma mikä minullakin on, on nimeltään Perfect Escape, ja kuulemma kaikkea ihanaa ja uutta on tulossa ihan kohta ;) Erityisen tästä tuotteesta tekee siis jokaisesta lakkapullosta perinteisen siveltimen lisäksi löytyvä mikrokärki, jolla kaikenlaisten koristekuvioiden tekeminen on helppoa.
 
Fb-sivut: *klickklick*
 
Shoppaile täällä: *klickklick*
 
  
 
Tulossa on Bring The Champagne -kokoelma millä voi esimerkiksi tehdä liukuvärjäyksiä. Hopea on kyllä yksi omista suosikkiväreistä, varsinkin aina syksyisin :) Sen kanssa vaikka mustaa, harmaata, valkoista, pronssia.. Miks mä oon jo syksyssä? :D No ei paista aurinko ainakaan täällä, ja on kylmäkin vielä!
 
 
Jos olette jo ehtineet kokeilemaan/käyttämään tätä tuotetta, niin lähettäkääs meille kuvia tuotoksista! :) Voitaisiin jossain välissä koota jokin pieni kuvagalleria mistä muutkin voisi saada inspistä kynsien koristeluun?
 
TAAS yksi asia mihin olen koukussa :D
 
-Emmi-

comments

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.