maanantai 3. kesäkuuta 2013

Uusia tuotteita kokeiluun tukemaan dieettiä ja hyvinvointia (T)

♥ Moikka ♥

Tosiaan olisi vielä noin viikon verran VHH ketogeenista dieettiä jäljellä..
Jostain syystä ollut nyt vaikeuksia saada keho kämmäyksen jälkeen josta aiemmin kirjoitin menemään ketoosiin.. Ainakaan sticksit ei ole olleet yhteistyöhaluisia värin puolesta.. :/

Toisaalta en nyt jaksa tuota ressata.. Keho kuitenkin kiristyy koko ajan joten se on pääasia!! :P

Tässä onkin vähän kuvaa aamumasusta :PLisäksi laitoin Hyvinvoinnin tavarataloon kyselyn että mitä voisin käyttää 
kolmeen vaivaani johon toivoisin mahdollista helpotusta:

Nämä olivat:

1. Vatsan toiminnan tehostaminen - kovalle menemisen ehkäiseminen
2. Ihon hyvinvointi
3. Kehon puhdistuskuuri

Vatsan toimintaa tukemaan minulle ehdotettiin mm. psyllium, Fibre Plus, Elinvoimakuitu jne. ja ajoittaisiin ongelmiin Fruktolaxia. Päädyin tilaamaan Psylliumia. 

Vastauksena sain että ehdottomasti omega3 mutta jos ihon kanssa ongelmia niin muitakin rasvahappoja kannattaa ottaa mukaan ruokavalioon. Täten minulle ehdotettiin Omegaa josta löytyy omega 3-6-7-9.

Ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin liittyen sain seuraavan vastauksen: 
 "Kynsiin liittyen lähtisin ehkä kokeilemaan MSM:ää, koska se on urheilijalle muutenkin hyvä yhdiste ja on luonnollinen, sitä kun on kehossa muutenkin. MSM tosin vaikuttaa eri tavalla eri ihmiseen, joten kynsiin siitä ei loppuen lopuksi välttämättä ole hyötyä, vaikka onkin samaa rikkiä, jota kynnet tarvitsevat kasvuun ja vahvistukseen."
MSM:ää en kuitenkaan tilannut koska sitä löytyy jo valmiiksi kaapista ;) 
btw.. suosittelen kaikille ;)

Kehon puhdistuskuuriin/Detox-tuotteeksi minulle suositeltiin nestemäistä koska on tyypillistä muistaa juoda tarpeeksi. Kuitenkin jos juo varmasti tarpeeksi paljon on tabletit myös hyviä :)


Omegat-3-6-7-9

ÖLJYT TASAPAINOON
Olet todennäköisesti kuullut ja lukenut paljon välttämättömien rasvahappojen hyödyistä. Syyttä eivät asiantuntijat kautta maailman ylistä Omega -rasvahappojen laajoja vaikutuksia terveyteen - on sitten kyse sairauksien ehkäisystä tai täsmähoidosta. 


Ihminen ei kykene itse elimistössään valmistamaan Omega -sarjan rasvahappoja; siksi niitä kutsutaan välttämättömiksi rasvahapoiksi. Ihmiskehon on terveenä pysyäkseen saatava niitä riittävästi. Monipuolinen ja puhdas ruokavalio on hyvä perusta rasvahappojen saannille, mutta monet tekijät kuten kiire, epäsäännölliset elintavat, mieltymykset, yliherkkyydet, sairaudet jne. voivat asettaa rajoituksia.Kiinteissä rasvoissa on pääasiassa tyydyttyneitä rasvahappoja, kun taas nestemäisissä rasvoissa on enemmän tyydyttämättömiä rasvahappoja. OMEGA-3,-6,-7 vai -9 -RASVAHAPPO?
Omega -rasvahappoja on useita laatuja eri tarpeisiin. Se, että saat riittävästi toista, ei tarkoita sitä, että tulet toimeen ilman toista. Tärkeää on myös rasvahappojen tasapaino. Puute aiheuttaa ja pahentaa monia oireita. Ihon kimmoisuus häviää, se kuivuu, kutiaa, tulehtuu, syntyy aknea, limakalvot herkistyvät, fyysinen ja psyykkinen yleiskunto heikkenee, verenpaine ja kolesteroli kohoavat, haavat paranevat huonosti, muisti heikkenee, hiukset lähtevät.Monesti puutosoireet johtuvat siitä, että välttämättömien rasvahappojen puute on aiheuttanut solujen toiminnassa häiriöitä ja sairastumista. Välttämättömät rasvahapot ovat kaikkien solujemme rakenneosia. Kehon tulee siis saada riittävästi ja oikeassa suhteessa kaikkia Omegasarjan rasvahappoja.ELINTÄRKEÄT ÖLJYT TASAPAINOSSA
Omegat sisältää rasvahappoja kaikista tärkeistä omegaryhmistä. Jättihelokin, pellavansiemenen, tyrnin, kalan ja herukansiemenen sisältämät öljyt kattavat erinomaisesti kaikkien omegaryhmien rasvahappojen saannin luonnollisesti ja oikeassa suhteessa. Tuotteeseen on myös lisätty meille suomalaisille niin tärkeät D- ja E-vitamiinit. Luonnollisen puhtauden ja säilyvyyden takia myös pehmytkapseli on valmistettu kasviraaka-aineista ilman liivatetta!OMEGA-3
Kalaöljyn ja herukan- ja pellavansiemenöljyn sisältämät EPA- ja DHA-rasvahapot ovat ensiarvoisen tärkeitä aivojen, hermoston ja sydämen toiminnoille. EPA ja DHA on osoitettu tehokkaiksi myös ihon ja ihotautien hoidossa. EPA ja DHA -rasvahapot tulivat yleiseen tietouteen tutkittaessa eskimoiden terveyttä. Eskimoilla ei esiinny sydän- ja verisuonitauteja nimeksikään. On myös yleisesti tiedossa, että mitä enemmän aivojen solukalvoilla on omega-3-rasvahappoja, sitä parempi se on psyykelle. EPA ja DHA eivät aiheuta kala-allergian oireita, sillä reaktio johtuu kalan "lihan" valkuaisaineista, ei kalan rasvahapoista.OMEGA-6
Jättihelokin-, herukansiemen- ja pellavansiemenöljyn sisältämät omega-6 -ryhmän rasvahapot omaavat korkean GLA (gammalinoleenihappo)-pitoisuuden. GLA vaikuttaa suotuisasti hormonitoimintaan sekä vahvistaa, korjaa ja suojaa herkkää, kuivunutta ihoa estäen myös sen vanhenemista. Myös hiustenlähtö voi olla GLA:n puutteen aiheuttamaa. Omega-6 -rasvahappojen tiedetään myös lisäävän keskittymis- ja oppimiskykyä.OMEGA-7 ja -9
Tyrniöljy omaa korkean palmitoleenihappopitoisuuden, joka suojaa ja vahvistaa limakalvoja ja ihoa edistäen niiden uusiutumista. Tyrniöljyn sisältämät aineet toimivat ennaltaehkäisevinä ja suojaavina ravintolisinä yleiskunnon kohottajina. Tyrniöljyn rasvahapot ja kasvisterolit vaikuttavat lisäksi suotuisasti rasva-aineenvaihduntaan.

Ortis MethodDraine Detox Express

Ortis MethodDraine Detox Express on käytännöllinen ja nopea 7 päivän pikakuuri puhdistaa kehosi tehokkaasti ja hellävaraisesti! Valmistettu luomuraaka-aineista!
Saasteet, stressi, torjunta- ja säilöntäaineet aiheuttavat kuona-aineiden kertymistä kehoomme. MethodDraine Detox Express, jossa on kuusi aktiivista ainetta suurina pitoisuuksina, toimii nopeasti ja tehokkaasti viiden erityselimen apuna (luonnolliset eritysreitit). Koivu, jossa on runsaasti flavonoideja, voimakkaita antioksidantteja, edistää virtsaneritystä ilman että menetetään mineraaleja.

MethodDraine Detox

Ortis MethodDraine Detox on terveellinen ja tasapainottava menetelmä kehonpuhdistukseen. Sarja sisältää tehokkaita ja vahvoja luomutuotteita, jotka aktivoivat aineenvaihduntasi ja siivoavat kehosi kuona-aineista.
Väsymys, eloton iho, hidas ruoansulatus jne. ovat merkkejä siitä, että keho on ylikuormitettu kuona-aineilla. Saamme kuona-aineista ja myrkyistä 40 % hengitysilmasta. Loput tulevat mm. alkoholista, tupakasta, ruoasta ja juomista


CocoVi Luomu Psyllium kuitujauhe

CocoVi Luomu Psyllium kuitujauhe on ratamokasvin kuivattua siemenkuorta. Psyllium on erinomainen kuitulisä, joka säännöllisesti käytettynä tasapainottaa ja säännöllistää suoliston toimintaa. Psyllium on gluteeniton ja soveltuu erinomaisesti nesteeseen sekoitettuna käytetäväksi ruoanlaitossa ja leivonnassa lisäämään kuitupitoisuutta. Gluteenittomassa leivonnassa psyllium tuo taikinaan lisää sitkoa ja kuohkeutta.


Katsotaan mitä näillä tulee ;)
Psylliumista olen eniten innoissani :P 


-Terhi-
comments

7 kommenttia:

 1. Kelpais kyllä tuo maha mullekkin :D! Msm:n oon itsekkin todennut hyväksi. Viimeksi ostin Puhdistamon Msm:ää, johon on lisätty c-vitamiinia imeytymisen parantamiseksi. Omegoja löytyy fastilta ja psylliumiakin löytyy kaapista, tosin se on puolivahingissa tainnut vähän unohtua :) jonkin kehon puhdistuksen ajattelin vetäväni ennen häitäni. Kiitos hyvästä blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos suunnattomasti vinkistä! :P Pitääpä koittaa! olen muutenkin kuullut että puhdistamon tuotteet on laadukkaita! :P

   Koskas on häät tulossa? =)

   -Terhi-

   Poista
 2. Kysymys emmille: kuinka paljon ja mistä tuotteista saat tällä hetkellä rasvaa? Itsellö rasvan käyttö hieman huonoa ja sitä nyt lisäile. Oletko huomannut hyvien rasvojen merkityksen kehon tiukennukssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Oli tosiaan itselläkin huonoa aiemmin tuo rasvojen saanti enkä oikein kiinnittänyt siihen huomiota ennen kuin aloitin tämän VHH:n ja tutustuin aiheeseen tarkemmin. Eli pähkinät, mantelit, siemenet, kala, kananmuna, avokado, kookosöljy, oliiviöljy... :) Noita menee ainakin paljon. Suomalaisen ravitsemussuosituksen mukaan aikuisten tulis saada päivittäisestä energiansaannista 25-35 % rasvoista. Ja oman rasvantarpeen pystyy laskemaan näin:

   Energian tarve päivässä (kcal) x (25-35) / 100 / 9 = rasvan määrä päivässä (g).

   Esimerkiksi 2000 kilokaloria päivässä tarvitsevan rasvantarve on 56-79 grammaa.
   -Emmi-

   Poista
  2. Niin ja tosiaan, olen kyllä huomannut että kiristymistä tapahtuu hyvin! TOSIN en voi tietenkään sanoa varmaksi että johtuuko se pelkästään tästä VHH:sta, hyvistä rasvoista, vai kaikki seikat yhteenlaskettuna; puhdas+ caps, rasvanpolttajat, vitamiinit, oikeanlainen treeni jne.

   Poista
  3. Ja vielä lisäys, että itsellä tosiaan noita hyviä rasvoja menee noin gramma per painokilo :) Ja painoa on tässä vaiheessa about 53kg.

   Poista
 3. Kiitos vastauksesta!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.