keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Treenitauko = morkkis? (E)Kesäkuu 2013 - Elokuu 2012
Voi muuten olla että nämä mun lähellä istuvat tyypit vähän ihmettelee, että mitä alastonkuvia mä oikeen lataan ja mihin! Istun siis junassa, suuntana Tampere ja tarkoitus ois seuraavat pari päivää hoidella työ- ja bisneskuvioita. Voin kertoa että tulee aikamoista pörräämistä ja juoksemista paikasta toiseen, varsinkin tuo torstain aikataulu meinaa vaikuttaa vähän tiukalta. Mutta eiköhän me hoideta homma kotiin! :)
 
Treenitaukoa mulla tuli tuossa melkein kaksi viikkoa, kun ensin oli se reissu ja sitten sain jonkun flunssan. Ennen tämä olis tarkottanu armotonta morkkista mistä ei meinaa päästä yli millään -muuta kuin treenaamalla tauon jälkeen täysillä ja sitten taas uudelleen sairastumalla.. Turhauttava kierre. Viime kevään aikana pääsin todella hyvin eroon treenaamiseen ja ruokavalioon liittyvästä stressistä, eikä taukojen takia tarvi enää morkkistella! Jostain on myös tullut kärsivällisyyttä aloittaa sairastelun jälkeen treenit hieman maltillisemmin :) Ehkä sen 10 viikon sairastelukierteen jälkeen viimein meni kaaliin sen merkitys että antaa kehon parantua KUNNOLLA. Mikä parasta: tulosta tuntuu nyt tulevan paljon paremmin kuin aiemmin, silloin masistelin, stressasin ja revin hiuksia päästä. Ei se karkkipäivä viikossa ole maailman kamalin asia! Päin vastoin hölläily tekee välissä hyvää, samoin hiilaritankkaukset. Nuo kuvat on otettu sen parin viikon treenitauon jälkeen, kun olin lähdössä salille. Se piristää kun tajuaa, ettei ne kaikki tulokset ole hävinneet kuin tuhka tuuleen, vaikka ei hetkeen pääsisi treenaamaan! :D En tiedä mistä tuollaisenkin sain päähäni viime talvena. Pelkäsin että lihakset häipyy kun makaa sairaana kotona (vaikka tiesin ettei se oikeasti ole niin). SIIS MITÄ! Nyt pois kaikki tuollainen hömpötys ja turha stressaaminen!! :)
 
 
 
Tukka on vaihtunut mustaksi -TAAS! Ja nyt en luovu tästä sitten hetkeen :D Ja muuten se silkkipuuteri mistä kerroin aiemmin, siitä on tullut mun tämänhetkinen luottotuote <3 Sääriin, kasvoihin, hiuksiin... En lähe enää mihinkään ilman tätä, ihana! Tilasin sen tosiaan Hyvinvoinnin Tavaratalosta ja tuotetietoja voi tsekata tästä.
 
 
Tässä nyt nopeesti vähän kuulumisia! Me ollaan Terhin kanssa jännän äärellä pari päivää, ja palataan sitten taas asiaan :) Ai niin, aamulla muuten soosasin jälleen blenderillä, lopputuloksena vihreä keittiö.. Nyt se tehosekotin sitten levis käsiin! Arvatkaa kuinka otti päähän, onneks ehdin pelastamaan puoli lasillista pinaati-omena-kurkku-superfoodsekoituspirtelöä :D No mutta palaillaan! <3
comments

3 kommenttia:

 1. Moikka, onko sulla pt/ jostakin hankittu treeniohjelma\ treenaatko oman mielesi mukaan???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ei ole PT:a, olen itse tehnyt itselleni kolmijakoisen ohjelman :)

   Poista
 2. Vau, hyviä tuloksia oot saanut, eli ei aina tarvita kalliita ohjelmia:-)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.