tiistai 30. heinäkuuta 2013

Muistutuksia!

Ihanaa tiistaita kaikille!!

Haluaisin muistuttaa muutamasta jutusta. Muistatte varmaan kun heinäkuussa kerroimme Fresh Smile-hampaidenvalkaisusta? Elokuun loppuun asti meidän lukijat saavat -10% hinnoista ja HUOM: kannattaa tykätä Fresh Smile-hampaidenvalkaisuklinikan FB-sivusta, sillä siellä he ilmoittavat milloin on taas tulossa seuraava superpäivä (aina kerran kuussa, seuraava elokuun puolen välin jälkeen), ja superpäivänä valkaisun saa hintaan hintaan 170€, tehovalkaisu norm.299€! Ja siitä tietysti se -10% vielä pois :) Jos et onnistu saamaan superpäiväaikaa koska ne menevät heti, niin kaverin kanssa voi myös mennä valkaisemaan hampaat kimppahintaan 350€ (-10%)! Kun teet varauksen klinikalle, ilmoita seuraavat koodit niin saat edut käyttöösi:

emmi ja terhi + EMMIR


Sitten toinen juttu! Eli Team City Challenge Tampereella elokuussa! Kirjoitimme siitä aiemmin täällä (ilmoittamalla varauksen yhteydessä tekstikenttään Emmi + Terhi, saa ilmoittautumisen tarjoushinnalla). Tapahtuma täyttyy kovaa vauhtia, joten ILMOITTAUDU HETI! Olemme Terhin kanssa mukana kilpasarjassa, ja haluamme nähdä siellä mahdollisimmat monet teistä :) Eli kerää hyvä porukka ja ota osaa harraste- tai kilpasarjassa! Luvassa on huippu päivä: extremerasteja ja muita suoritettavia tehtäviä, ja tapahtuman jälkeen sitten tottakai tajuttomat jatkobileet luvassa Hullussa Porossa ;) BE THERE!!

comments

2 kommenttia:

  1. Aivan huippu tää teidän blogi! Inspiroiva ja täältä saa hyviä vinkkejä :)

    Tykkään myös tuosta viikon vierailevasta kirjoittajasta! Toivottavasti pääsisin itse sinne kirjoittamaan kun saan projektini alkuun :)

    http://fahw.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.