perjantai 5. heinäkuuta 2013

Team City Challenge 2013

Moi! On tullut kyselyä että mihin olen hävinnyt, mutta toivun siis leikkauksesta ja olen ehtinyt jo työtkin aloittamaan, tarkempia kuulumisia tulossa piakkoin :) MUTTA halusin kuitenkin nopeasti vinkata teille tästä kaupunkiseikkailutapahtumasta, jossa olemme Terhin kanssa mukana kilpasarjassa! Kyseessä on siis

Team City Challenge 2013

Ice Power – TCC 17.8.2013 Tampereella


Ice Power – Team City Challenge on kaupunkiseikkailukilpailu, jossa kilpaillaan joukkueina suorittaen erilaisia rasteja. Voit osallisua kilpa-, harraste- ja firmasarja, eli jokaiselle löytyy sopiva taso haastaa itsensä ja pitää joukkeena hauskaa.
Rastit voivat pitää sisällään esimerkiksi: surffausta, vesiliukuja, golfia, jättiritsalla ammuntaa, melontaa, kalliokiipeilyä, paintballia tai erilaisia päättelyä ja tarkkuutta vaativia tehtäviä. Joukkueet saavat pisteitä sekä suorituksen että käytetyn ajan perusteella. Jotta kisa olisi reilu, emme tässä vaiheessa vielä täysin paljasta tämänvuotisten rastien sisältöä.

Kerää joukkue ja tule mukaan kesän hauskimpaan kilpailuun!

HUOM! Tapahtumaan otetaan 500 osallistujaa, yli 300 on jo ehtinyt ilmoittautumaan, ja tapahtuma tulee olemaan loppuunmyyty. Paikkoja siis erittäin rajoitetusti!! 

Meidän lukijat pääsevät mukaan kilpasarjaan hintaan 49€ ja harrastesarjaan 39€, kun kirjoittaa "Terveiset järjestäjälle"-kenttään tekstin "Emmi + Terhi".

Katso tapahtuman teaseri TÄSTÄ 

 Tapahtuman nettisivut TÄÄLLÄ

Ja ilmoittautua voi TÄÄLLÄ 

Tulossa on aivan varmasti huikea tapahtuma ja ennen kaikkea kilpailu, ja tietysti kisaan lähdetään sillä asenteella että voitto kotiin!! ;) Huomioithan kisan HUIKEAT palkinnot: Kisassa eri sarjoissa menestyneet palkitaan niin maineella ja kunnialla kuin tasokkailla palkinnoillakin. Viimevuoden kisassa: Porche urheiluauto käyttöön omavalintaisena viikonloppuna, Tommy Hillfiger & Guess lahjakortteja, Ravintola Astor ja Ravintola Franklys lahjakortteja, Run Oy personal trainer-lahjakortti ravinto opastuksineen, Citysali vuoden salijäsenyys lahjakortti yms.

Ilmoittaudu NYT!

  NÄHDÄÄN TAMPEREELLA 17.8!!! :)

  

 

comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.