tiistai 13. elokuuta 2013

ALENNUSKOODI lukijoille!

Hei kaikki!

Meidän ihana yhteistyökumppani Hyvinvoinnin Tavaratalo halusi tarjota lukijoillemme tarjouskoodin joka on voimassa tästä hetkestä elokuun loppuun asti!! Jeeee!

Suosittelemme myös tutustumaan heidän blogiin! Erittäin paljon hyvää asiaa! Sieltä löytyy myös pian meidän kirjoittama juttu! :)

Ja jos haluatte tietää niin tämä koodi on nyt vain teitä varten! Me emme tästä mitenkään hyödy! :)

Saatte 15 % alennuksen verkkokaupasta

Kirjoittamalla koodin isolla yhteen kirjoitettuna EMMIJATERHI


Eli ei kun ostoksille ja alennusta hyödyntämään!comments

3 kommenttia:

 1. Voi harmi juuri eilen kerkesin tilata tuolta, no eikun uutta tilausta tekemään. :) toimitus on muuten todella nopea, eilen tilasin niin tänään jo saapui perille. :)

  VastaaPoista
 2. Moikka Emmi ja Terhi! Mulla olis teille kysymys mihin löytyy varmasti vastaus täältä blogistakin, mutta kun oon selannut nyt useamman tunnin ajan postauksia oon saanut niin paljon infoo etten pysy enää kärryillä! :D

  Eli voisitteko kertoa lyhyesti ja ytimekkäästi kotikuntoilun aloittamisesta.
  Mitä tarvikkeita (käsipainot,kahvakuula..?) kannattaa ensimmäisenä hankkia että pääsee alkuun? Onko jotain tiettyjä liikkeitä mistä kannattaa aloittaa? Onko jotain erityistä mitä pitäisi tietää?

  ja vähän ruokavaliostakin. Eli mitä ruokavalion pitäisi ehdottomasti sisältää kun treenaa lihaskuntoa jos haluaa joskus tuloksiakin? Mitä pitäisi ehdottomasti jättää pois tai välttää(no herkut,roskaruoka jne tietenkin)?

  En siis kaipaa mitään treeniohjelmaa tai tarkkaa ruokavaliota vaan jotain mistä aloittaa :)
  Olen harrastanut jo pidemmän aikaa aerobista liikuntaa mutta nyt olisi kova hinku saada vähän lihastakin eikä tällä hetkellä ole mahkuja päästä salille treenaamaan..

  Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
 3. Hei! Minne tuo koodi syötetään ostaessa nettisivuilta?:)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.