torstai 15. elokuuta 2013

Heippa hetkeksi! (E)Kyllä vain, turvottaa reilusti, mut ei se mitään. En tiedä yhtään, missä kiloissa sitä nyt ollaan. Kyllä se tekee tehtävänsä kun istuu päivät töissä ja jatkaa istumista kotona, kun kirjoittaa opinnäytetyötä. Ollaan tässä silti paremmissa lihoissa kuin vuosi sitten. Olen myös päässyt taas kiinni selkä+olkapäätreeneihin ja rintaa mennään kokeilemaan huomenna ekaa kertaa pariin kuukauteen, jaiks. Treenitauon jälkeen lihakset vetää kyllä aivan armottomaan pumppiin, ja yllättävää kyllä tuntuma on erittäin hyvä ja treenit menee loistavasti perille. Alkuun se pari viikkoa olikin aikamoista sähläystä, ihan kuin ensimmäisen kerran olis ollut kuntosalilla.. 

Nyt on sellainen fiilis kropassa, että tästä lähtisi kehittyminen ihan uuteen nousuun. Teki siis erittäin hyvää antaa kropalle kunnon lepotauko!!  Tässä nyt kuitenkin viimeistä viedään tuon lopputyön kanssa, olen töissä ja omat bisneskuviot lähtee kohta pyörimään, ja koulukin jatkuu syyskuussa joten ei vaan pysty revetä joka suuntaan. Aion kyllä ylläpitää kondista ja katsoa miten kroppa nyt käyttäytyy. Treenejä en lähde tässä vaiheessa muuttamaan, vaan samoilla mennään ja vuodenvaihteen jälkeen teen uuden ohjelman ja asetan uudet tavoitteet. Siihen asti keskityn ihan muuhun, ja joulukuussa pitäisi sitten saada paperit tuolta koulusta. Sitten pääsen varmaan eroon tästä stressistä ja uskon taas ehtiväni keskittyä treeneihinkin kunnolla.

Eli jos musta ei kuulu mitään niin en ole kadonnut mihinkään, mulla on vaan sata rautaa tulessa! Pistelen kyllä kuulumisia vaikken nyt keskitykään treeneissä kehittymiseen ja kropan muokkaukseen. Pitäkää lippu korkealla, adios! :)


comments

4 kommenttia:

 1. UPEETA missä kunnossa oot!!!!! Siis mun on pakko sanoa että mä en alkuun uskonu että sä voisit saada noin paljo lihasta hankittua, mutta väärässä olin ja myönnän että OON KATEELLINEN!!!!!!!!!!!! Siis todella aivan huikeeta :) Voisitko vähän kertoa niistä sun bisneksistä mistä puhuit tuossa tekstissä, rupes heti kiinnostaan kuulla lisää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha JEP, en uskonu minäkään! :D Ja omasta mielestäni nämä tulokset on hankittu suhteellisen vähällä työllä, odotin jotain paljon pahempaa; itkua, verta, hampaiden kiristelyä jne. Joka viikko olen pitänyt yhden tai 2 herkkupäivää, olen treenannut silloin kuin olen jaksanut jne. Kroppa ottaa treeniä vastaan tosi hyvin, niin missähän kunnossa sitä oliskaan, jos treenais sata lasissa! Tuota on tullut mietittyä :) KIITOS kehuista! Noista bisneshommista en ajatellut blogissa puhua mitään ainakaan toistaiseksi.

   Poista
 2. Käytätkö melanotania kun oot niin ruskee?? :D vai miten voit olla noin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä käytä yhtään mitään! :D aina toukokuussa haen espanjasta kunnon värin ja ylläpidän sitä silloin tällöin käymässä solkussa :) ja siis ei tarvi käydä kuin kerran tai kaks, niin oon taas ihan papu! :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.