torstai 8. elokuuta 2013

Superlauantai 24.8.!

NONIIN seuraava superpäivä on sitten SUPERLAUANTAI 24.8.! Tehovalkaisun saa Fresh Smile-hampaidenvalkaisuklinikalla tuolloin hintaan 170€ sis. suositun Oral-B pro-expert hammastahnan, ja kun ilmoitatte ne tutut koodit Emmi + Terhi + EMMIR niin saatte vielä -10% ALEN! Tämä ale käytössä enää elokuun ajan. Varaa jo! :)


comments

4 kommenttia:

 1. Moro! tää nyt ei liity hampaidenvalkasuun millään tavalla, mutta on pitäny pitkään jo kysyä että jos on treenannut viikolla ja viikonloppuna on juomassa, kohtuullisesti kuitenkin, mutta pieni hiprakka saattais tulla ;) (ei tietty läheskään joka viikonloppu :D)niin pilaako se koko viikon treenien tulokset? :o joskus oisin semmostakin kuullut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se noin mustavalkoisesti mene :) Kyllä minäkin olen ulkona käynyt tässä projektin aikana ja silti rasvaa tirissyt ja muskelia kasvanut :) Kunhan ei nyt joka viikonloppu käy :D Mutta ei se nyt siis pilaa treenejä :) Vaikka ei nyt hyvääkään tee :)

   Poista
 2. Hei! Olen väistämättä kiinnittänyt huomiota mainosten määrään suhteessa varsinaisiin blogiteksteihin ja toivoisin, että tulevaisuudessa tulisi enemmän tulisi ravintopäiväkirjoja ym. Ravinto -sekä treenijuttuja. Kiitos muuten erittäin mielenkiintoisesta blogista! Teidän taivalta on ollut motivoivaa seurata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, et varmaankaan ole seurannut blogia alusta alusti? Mehän olemme aloittaneet blogiyhteistyömme vasta viime keväänä, sitä ennen blogi ei sisältänyt lainkaan mainoksia. Mutta tälläkin hetkellä kirjoitamme ja lähdemme mukaan vaan niihin juttuihin, mihin oikeasti haluamme ja mihin uskomme :) Aiomme pitää tulevaisuudessakin blogimme täysin itsenäisenä, joten ei ole vaaraa että kokonaisuudesta tulisi liian mainosmainen. Olet kyllä oikeassa että lähiaikoina on kiireet ja työt vieneet niin paljon aikaa, että kirjoittelu on jäänyt vähemmälle. Mutta nou hätä, tähänkin on muutos tulossa :) Emmi

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.