keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Back in Finland!! (Terhi)

Dodiin!

Viime viikon maanantaina tultiin takaisin suomeen.. :) Siinä sitten tiukka työviikko heti kun rästit, jne. odottamassa :) Bloggauksia olen tehnyt mutta jäänyt moni kesken ;) Nyt niitä on useampi tuossa valmiina eli alkaa paukkumaan!!

Loma oli kyllä ihana ja tarpeellinen.. Mehän oltiin huhtikuussa Turkissa ja muksu mukana.. Tällä kertaa mentiin nyt kahdestaan kun muksu oli leirillä :) 

Välillä kyllä niin pakollista ottaa iisisti! Sitähän me tehtiin.. Aika puhtaasti vaan hengailtiin altaalla ja hotellilla :D Käytiin toki Aiya Napan keskustessa mutta ei jessus.... Mitä meininkiä.. huhhuh! Ei ihan oma mesta! :D No mutta jokatapauksessa nyt siis takaisin hommissa! 

Uudet valmennukset alkaa 14.9 sekä 1.8 ja osa vanhoista jatkuu samaan malliin :) Valmennukseen ei enää mahdu mutta ohjelmia toki teen :) Eli jos kiinnostaa niin tosiaan www.waytobetter.com löytää infot sekä hinnastot! 

Sitten pieni lomakuvakollaasi! 
comments

10 kommenttia:

 1. Upeita lomakuvia, olitteko missä hotellissa?
  itsekkin juuri viikonloppuna kotiuduin Ayia napan lomalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Oltiin hotellissa nimeltä Olympic Lagoon :) Missäs itse olit? =)

   Poista
 2. Onko ihan luonnolliset rinnat kyseessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ole.. Aikoinaan meni rinnat pilalle +20kg painonpudotuksesta + 6kk imetyksestä.. Täten niitä sitten fiksattiin.. Vieläkin on ylimääräistä ihoa mutta nää oli ns. minimikoko mikä pystyyttiin laittamaan.. Isompia suositeltiin mutta en ottanut.

   Poista
 3. kiitos teille :) parhaita runkku kuvia, tulee kyl nopeesti, kun sais jotain stringi peppu kuvia lisää, jatkakaa samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aivan.. Kuvat on vähän eri tarkoitukseen ja kuvottaa että tollaisia ihmisiä ylipäätään on..

   Poista
 4. Tommonen kaunotar ja liikunnasta kiinnstunut ihminen, mutta ukkona joku röökiä polttava fättis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä tuo mieskin liikkuu mutta erilailla.. se on enmmän tollaseen voimailuun päin.. ja ei polta tupakkaa normaalisti :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.