perjantai 18. heinäkuuta 2014

Jäätelö kuuluu kesään!

Moi!

Surffailin netissä tarkoituksena vain katsella tämän hetkistä verkkokauppojen tarjontaa. Jossain kohtaa päädyn aina ihastelemaan suosikkinettikauppojeni sivuja. Päädyin tekemään yhden ostoslistakollaasinkin :) Yksi kestosuosikkini on Hyvinvoinnin tavaratalo, mistä saapui juuri itselleni paketti. Postarit vain eruon, kun tilaa ärrälle! Viimeisin tilaukseni näyttää tältä:

Organic macaroni / Chia-siemenet / Ragrant honey / Paahdettu manteliöljy / Täysjyväriisihiutaleet


Tulen tekemään näistä tuotteista erillisen postauksen ensi viikolla mihin liitän myös reseptejä! :) Taas löytyi uutuuksia, mitkä menivät heittämällä toptuotteiden kärkipäähän! Hyvinvoinnin tavaratalossa on mieletön valikoima hyviä tuotteita. Valitsin seuraavat tuotteet ostoslistakollaasiin:


Nykyään tulee ostettua suurin osa kuivatuotteista ja öljyistä tuolta! Myös ruususuolaa ja kaakaonibsejä olen tilannut aiemminkin.  Uutuuksia itselleni tässä kollaasissa ovat kikhernejauho ja marjajauheet. No miten tämä postauksen otsikon jäätelö liittyy tähän?

Kirjoitin jo aikaisemmin Ostohyvityksestä, minkä kautta saa verkko-ostoksistaan bonuksia. Esimerkiksi Hyvinvoinnin tavaratalon ostoksista saa 4,50 % bonusta. Nelly.comista jopa 11,5 %, jne. Bonusta saa yli 550 verkkokaupasta Suomesta ja ulkomailta! Mikä parasta, bonukset maksetaan suoraa pankkitilille. Ostohyvityksen kautta tehdyistä ostoksista saa siis ihan selvää rahaa takaisin :)

Ja nyt se jäätelö! Eli Ostohyvitys.fi tarjoaa kaikille 15.7.-31.7. bonusta kerääville jäätelötuutin :) Katso kampanja täältä, rekisteröidy heti ja klikkaile itsesi shoppailemaan. Tietenkin myös vanhat asiakkaat saavat jätskin kun keräävät bonuksia ennen heinäkuun loppua.

http://www.ostohyvitys.fi/ilmainen-jaatelo

Ps. Me vietellään mökkiviikonloppua ja käyn täältä käsin töissä, yritän kuitenkin saada viikonlopun aikana kuvattua teille ne lupaamani käsitreenit :)

Mahtavat nämä helteet!!

-Emmi-


*) Postaus toteutettu yhteistyössä Ostohyvityksen kanssa comments

1 kommentti:

  1. Ei hitto tota sun kroppaa nainen! Kaunistut vaan! Älä ota enää yhtään pois oot täydellinen noin :) Ja kiitos osaavasta ohjauksesta ja motivaatiosta!!!! Jonna

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.